Ismerkedés & Barátkozás (beszélgetés)
Sziasztok!:)
20 éves lány vagyok, Pest megyében lakok.
Szeretek sétálgatni, vásárolni, enni :D, utazgatni, bulizni( koncertek, vagy néha beülni 1-1 hangulatos kis helyre és iszogatni, diszkót nem szeretem :D) , mozizni stb.
- csak mostanában nincs kivel, ezért gondoltam, hogy jól jönne 1-2 barátnő, aki velem tartana!:)
Irjatok privit és akkor megadom msn-emet!:)
Sziaaa.. Gondoltam irok neked ha nem baj..
Én Bács Megyében lakok.. Fejér megyétöl nem messze..
Én is pont igy vagyok ahogy te.. Én is elvesztettem a legjobb barátnömet:S neki is ugyanugy pasija lett s már nem kellek neki..
Pedig sok éve ismerjük egymást.. Barát téren sokat csalódtam sajnos..
hát igen ilyen az élet..
Szeretnék én is egy Legjobb barátnöt találni végre.. Ha van kedved megismerkedni irj.. nekem lenne:D Üdv:Vivien..
Sziasztok!
25 éves, budapesti, kutyaimádó, állatvédő, jelenleg állatotthon önkéntes, salsázni kicsit tudó, ezoterikus beállítottságú leányzó szintén barátokat keres.
Ha te is munkanélküli vagy, akkor sorstárs vagyok :)
Mindenesetre e-mail cím: zsebi1102@freemail.hu
Sziasztok!
Én is barátokat keresek, kortól nemtől függetlenül. 20 éves nyíregyházi lány vagyok. Ha van kedved beszélgetni, írj üzit, és adok msn címet;)
Sziasztok!
22 éves bp.-i lány vagyok. Barátokat szeretnék szerezni. Szeretek beszélgetni,utazni,focit nézni. Bulizni nem,vagy nagyon ritkán.
Msn: kisnyusz22@acmilan.hu
Sziasztok!
Szeretnék barátokat találni, akikkel minden nap tudnék beszélni MSN-en kortól, nemtől függetlenül. 19 éves debreceni lány vagyok.
MSN címem: gravitation1@freemail.hu
Nyugodtan vegyen fel bárki, aki szívesen beszélgetne.
Sziasztok!
20 éves, devreceni lány vagyok.
Szeretném megtalálni a legjobb barátnőmet, akit érdekel írjon privit! :)
Sziasztok!
Székesfehérvári 30-as nő vagyok, szívesen ismerkednék,barátkoznék.
Vagyok, aki vagyok,
egy örök álmodó,
kinek fontos az érzés,
és az igazi szó.
tele kétségekkel,
egy lázadó lélek
az elégedetlenség
tüzében égek.
Szeretni jöttem
erre a világra,
ölelni forrón s
adni csókokat
tudok még hinni,
igazi hittel
s nem tagadom meg
soha magamat.
bár becsaptak ezerszer
százszor megaláztak
gyűlölni sohasem fogok
vagyok aki voltam
az egyszerűen ember
és tudom pont ezért
páratlan vagyok.:)))))))
Bluerose 89
Szeretek könyveket olvasni. Van 3.cicám. Vallási könyveket és szépirodalmi könyveket olvasok.
Köszönettel: Hechtl Nóra
Sziasztok!
Utólag is BUÉK mindenkinek ^ ^
17 éves lány vagyok (Fejér megyéből)
Nem igazán szoktam fórumozni a barátom vett rá, hogy regisztráljak és végül is nem is olyan rossz ötlet: D
sajnos nemrég vesztettem el a legjobb barátnőmet : ((( már nagyon régóta ismertük egymást, de az utóbbi időben nagyon megváltozott:/ összejött egy sráccal és utána közölte velem MSN-en hogy már nincs szüksége rám mert a barátja fontosabb neki és nem kellenek neki barátnők:/… pedig mindig kiálltam mellette még akkor is amikor hülyeséget csinált és most nekem lett volna rá szükségem:( mindig a bajban derül ki hogy ki az igazi barát :(((
olyan rossz hogy nincs egy rendes barátnőm sem akivel lehet hülyülni meg beszélgetni stb..
a suliban vannak barátaim de a legtöbb talán csak látszólagos barátság.. jó lenne találni olyan igazi barátnőket^^ sok minden érdekel (kivéve politika meg sztárocskák) szeretek dvdzni, beszélgetni, olvasni, moziba járni,a városban járkálni meg stb stb stb :D
írj ha van kedved: )
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Én most regisztráltam ide,mostanra sikerült rászánni magam,hogy megtegyem.Egy éve megözvegyültem,azóta biztat a bátyám,próbáljak barátkozni.Szeretek beszélgetni,de nehezen nyílok meg személyesen.Ezúton szerteném a segítségeteket igénybevenni,hátha beletanulok az "élőbe" is!Na,meg tanácsot is szeretnék,Tőletek kapni,hogyan tegyem?
Régóta élek a saját világomban(munka-család-munka),szeretnék újra kint élni!
sziasztok!
Előszöris BUÉK mindenkinek.
Még sose forumoztam idd de egyik nap idetévedtem és kedvet kaptam hozzá. NA meg persze a topik neve is az ujévi fogadalmamhoz kapcsolható.
Őszintén szólva megfogadtam hogy 2010-ben megtalálom a legjobb barátnőim.Jelenleg is vann 1-2 de sajnos ők messze laknak, vagy épp nagyon elfoglaltak ahhoz hogy találkozzunk.
MAgamról: 21 éves csajszi vagyok aki jelenleg még párkapcsolatba él(bonyolult egy kapcsolat, majd mesélek ha szimpi vagyok neked!!) Heti 4 napot eladóként dolgozom. Budapesten élek. Az életem is elég zűrösen alakult. Most jelenleg pedig legjobb barátnők hiányában szenvedek...szeretnék találni 1-2 igazi barátnőt akikkel eljárhatok vásárolni, kávézni, mozizni, sportolni. Olyan igazán belevaló barátokat keresek.Akiknek fontos a másik barátsága.Akikkel öröm még a csend hallgatása is. Akikkel mindent meg lehet beszélni.(aki látta a szex és new yorkot az tudja miről beszélek!!)
NA szoval ha valaki ugyérzi hogy Rám van szüksége, irjon privibe és dumcsizhatunk akár MSN-en is, vagy egy kávé mellett valahol a városban.
szeretéés..csokos napot :-D
Sziasztok!
41 éves vidám,lendületes nő vagyok.
Hasonló korú barátnőket keresek csajos csevejekhez,közös programokhoz.
Írhatsz ide privit,vagy msn:katireni@hotmail.com
Puszi mindenkinek
Sziasztok!:)
20 éves lány vagyok. én is barátkozni, beszélgetni szeretnék! Pest megyei vagyok, közel Bp-hez:)
Akinek van kedve, irjon:)
Sziasztok!
Én is azok közé tartozom, akik új barátokat keresnek. 26 éves vagyok, pár hónapja lakom Budapesten, és szeretnék barátságot kötni, megismerkedni új emberekkel akikkel közösen csinálhatnánk programokat (egy kis kávézás/teázás, színház, tánc, stb...rugalmas vagyok. :) ) Annyi lehetőség van itt Pesten, és társaságban sokkal jobb lenne a szabadidőt eltölteni! ;)Írjatok erre a címre: agicamail@gmail.com, vagy egy privit. Várom! :)
Jól mondod Bluerose89.
Jó lenne, ha össze jönne valami jó kis társaság :)
Szép napot.