Ismerkedés & Barátkozás (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is szivesen ismerkedek, barátkozok, hölgyekkel, párokkal! 48 éves férfi vagyok és Németországban élünk a családdal.
Az email címem zsoleszka0208@gmail.com
Üdv
Ha nem tudod értelmezni azt hogy "privát üzenetet várok", csak arra gondolhatok nehéz lenne megértenünk egymást.
Köszönöm, nem.
Sziasztok barátkoznék 54 vagyok
Email:szofiakarics01@gmail.com
Sziasztok 20 éves srác vagyok, haverkodnék szívesen emberekkel inkább Székesfehérvár környékéről, de nem okozna gondot ha máshonnan jönnének az üzik
Email: Alien22@outlook.hu
Facebook: [link]
Insta: sisa_zoltan
15 évvel fiatalabb és idősebb is lehet nálam.🙂
Privát üzenetet várok.
Olyan idősödő hölgy vagy úr ismeretségét keresem aki jobbára otthonülő, de néha szeretne találkozni is valakivel, beszélgetni a mindennapok dolgairól. Kertészkedő, tornázgató, igyekszik óvni az egészségét, és saját települése és Balatonvilágos között tömegközlekedéssel könnyen elérhető.
70 éves vagyok, és a fent leírtak jellemzőek rám.
Sziasztok. Keresek valakit.
F4a78d5604
Ez volt a felhasználóneve, de már nem tag. Valaki esetleg véletlenül nem levelezett vele privátban?
Valami más...
Sziasztok a párommal beszélgetnénk,ismerkednénk lányokkal... opalzafir06@gmail.com
Sziasztok:) 48 éves férjes nő vagyok . Szívesen leveleznék , majd telefonon beszélgetnék magányos idősebb úrral, Ki nem tarsat keres,' csak ' tarsaságot , barátot, aki szívesen meghallgatja, s, viccelődnek beszélgetnek akár a semmiről is , hogy színesebbek legyenek a hétköznapok. Egyenlőre mailra, de kölcsönös szimpátia esetén telefonos beszélgetésekre gondoltam . Várlak :)
engabuska@gmail.com
Szia!
Bocs, de fiú vagy lány vagy?
Én is szeretnék beszélgetni valakivel.
Programokra nekem sincs időm, de szerintem így is lehet barátkozni
Üdv: Betti
Ha valakinek van kedve néha dumálgatni, az jelentkezzen. Programokra egyelőre nem vagyok kapható, inkább beszélgetni lenne jó néha. A párkapcsolati témák pl. nagyon érdekelnek úgyhogy ha van valakinek megosztani valója ....
És telefonon jobban szeretek kommunikálni, mint írásban (ingyen tudok hívni, vagy egyéb programon tudunk beszélni).
Szia!
46/47 éves, budapesti, kedves pár vagyunk. Szívesen ismerkednénk, keresünk közös programokhoz(kirándulás, koncert, strand, szauna, wellness, színház, beszélgetés) társat. Email: mtborabudapest@gmail.com
Kedves Icu,
Látom nem jött össze.
Köszönettel szépen minden fáradozásodat.
Facebook?
Üdvözlettel
Ibolyka
Nyugodtan hozd létre ahogy kell én pedig követlek ha megírod hogyan
Üdvözlettel Ibolyka
Köszönöm szépen a türelmedet.
Mi az ami igazán érdekelne, konkrét téma. Én egy kedves, barátság jellegű levelezőtársi kapcsolatra vágyom.
Üdvözlettel Ibolyka