Ismerkedés & Barátkozás (beszélgetés)
Szia. :)
Én Szegeden lakom, négy éve van Párom, akinek az édesapja Pesten él. Nem olyan gyakran, de két-három havonta felszoktunk nézni, és igazán jól jönnének olyankor programok, vagy bármi, amit nem egyedül kell csinálni. Akár biliárd, ping-pong, mozi, esetleg állatkert... :)
Van két kiskutyánk, három éve élünk együtt. :)
Sziasztok!
Beszélgessünk, találkozzunk, szórakozzunk, szervezzünk közös programokat, csináljunk kerti partikat, utazzunk, menjünk színházba, moziba, sétálni...vagy csak üljünk be kávézni, teázni...
Olyan embereket szeretnék magam köré gyűjteni akikkel hosszú távra köthetek barátságokat! :)
Bp.-en dolgozó 29 éves lány vagyok. Legyél idősebb vagy fiatalabb nem számít... Csak legyünk egymásnak minél többen amikor nevetni /vagy ne adj Isten épp sírni/ kell! :)
Szaisztok!
Szandi vagyok, 13 éves. Szeretnék minél több embert megismerni, több barátságot kötni. Szeretek táncolni, sétálni, beszélgetni, szórakozni stb. Aki szeretne az írjon!!!! :D
Sziasztok!
Új barátokat/barátnőket keresek Budapestről vagy a környékéről.
Én 33 éves vagyok és bulizáshoz,utazáshoz,mozizáshoz,fesztiválok látogatásához,napozáshoz a Duna-parton...stb keresek jelentkezőket.Nyáron szeretek beülni jegeskávézni víz közeli kávézókba,télen meg teázni teaházakba.Vidám,szórakozott és optimista lány vagyok.
Nincsenek sajnos barátaim inkább ismerőseim,de szeretném ha legalább 1 igazi barátnőre szert tudnék tenni.Erre címre várom a leveleket:
szolos@citromail.hu
Sziasztok!
22 éves székesfefehérvári lány vagyok.
Nagyon szeretnék barátkozni, de ez valahogyan soha nem jön össze. Lehet amiatt, mert egy kicsit zárkózott és csendes lány vagyok, de a szívem nagyon is a helyén van. Szeretek bulizni, szórakozni, de sajnos erre nincs lehetőségem barátnők nélkül. Ezért várom leveleiteket a következő címre : noemie89@freemail.hu
Még mindig barátokat keresek.............
tittike0125@gmail.com
Sziasztok!
21 éves (érdi) lány vagyok, suli miatt Pesten töltöm a legtöbb időmet. Szakítás után jöttem rá, hogy szinte teljesen egyedül vagyok, ezért keresek most barátnőket. Szeretem a zenét, könyveket, színházat, sétákat, néha kirándulást, beszélgetést, a szórakozóhelyes bulikat viszont kifejezetten nem bírom... Inkább komoly barátságot keresek, de msnen bárkivel beszélgetek ahogy időm engedi. Kérem, hogy nem hetero egyének, és párkapcsolatot kereső fiúk ne írjanak.
msnem:sudory11@yahoo.com
Sziasztok!
22 éves fiatal Budapesten élő lány barátnőket keres!
Ha szeretsz bulizni, szórakozni vagy csak beszélgetni akkor írj!
nemeth.edina1@citromail.hu
Sziasztok!
Én egy 19 éves normális, heterós meleg vagyok Budapestről. Akinek lenne kedve ismerkedni írjon!
tifer2@freemail.hu
Sziasztok!
Ugyan itt mindenki szinte tini korosztályba van. Én 48 éves anyuka vagyok, akinek már a gyerekei elkerültek otthonról, és egyedül élek.De talán van olyan korú nő is aki szintén egyedül él, és szeretne beszélgetni hasonló korúval mint én, főként egyedül élő sorstársaimmal. Én Mátészalka környéki vagyok. Szivesen fogadom a mindenki levelét.
Sziasztok!
Legfőbb célom,hogy új barátok szerezzek.Sokan kihasználták már azt,hogy folytonosan segítek és meg teszek mindent amit csak tudok a barátaimért és kicsit elegem lett belőle és belefáradtam,hogy folyton én menjek mindenki után és hogy nem kölcsönösek a dolgok.Egy jókedvű,rockos csaj vagyok.Ha megszeretnél ismerni írj bátran!Lehet a végén legjobb barátok leszünk :)
Sziasztok!
33 éves vagyok és XXI. kerületben lakom,egyedül nevelem a kisfiamat!Szívesen ismerkednék beszélgetnék nemtől és kortól függetlenül:)
Kevés szabadidőm van de azt szeretném tartalmasan eltölteni,szertek moziba járni,szertem az operetteket,szeretek nagyokat sétálni,kirándulni.
Ha van kedved írj Nekem örömmel venném...:)
Lassan 1 éve írtam ezt de még senki sem válaszolt és még mindig szeretnék barátnőket találni vagyis egy legjobb barátnőt akivel el lehet járni moziba, fagyizni...
Lehetőleh 18 év körüliek írjanak, azóta én is betöltöttem a 18-at.
Hali!
Itt mindenki "Pestis"? :D ^^"
Senki sem lakik Miskolcon? :)