Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Tessék 50 másodperctől a képeken én vagyok a klippen(Neoton Édentől keletre) sok képen Évával meg Ádámmal is.
jesszus:)
Nem udvarolni akarok, de ezen a képen úgy nézel ki, mint egy érettségiző :))))
Hát igen...ez az állandó parám. Minden kozmetikus úgy viselkedik, mintha a birtokában lenne A TUDÁS, a Bölcsek Köve, én meg hülye fejjel elhiszem, hogy tudja, mit csinál és mit miért mond, hiszen ezt tanulta, és a falát beborítják a mindenféle mesterképzés diplomák.
Utálom, ha laikusként ki vagyok szolgáltatva.
Nem csak kozmetikus-ügyben, hanem pl műszaki cikk vásárlásakor stb.
Szia, Fórum Fakírja! :)
Bp-i vagyok, igen, érdekelne az elérhetőség.
Én voltam eddig kb 5 dermabrázión 2 év alatt, illetve havonta-kéthavonta a normál nyomkodós arckezelés, és sokkal sekélyebbnek látom a krátereket. És ami még nagyon jó, ez sztem a dermabráziótól van, hogy valahogy egszínűbb a bőröm. Nem tudom jobban fogalmazni. Szinte sehol kis piros foltok, homogénebb a színe.
Ebben mondjuk nagy szerepe van szerintem a rengeteg vízivásnak, nyáron simán megvan a 3 liter, és ilyenkor gyakorlatilag nem lesznek mitesszereim sem.
Mit értesz pontosan azon, hogy szebb a bőrkép? Simább, egyszínűbb?
Észlény lehetett a kozmetikusod, gratulálok!:(((Mit tanul az ilyen az iskolában és milyen a szakmai érdeklődése, ha ilyen tanácsokat osztogat?
Engem az autóig se engedett le anélkül, hogy fényvédőt ne tettünk volna az arcomra mikrodermabrázio után. Mióta ilyen kezeléseket végeznek rajtam, állandóan védem a bőrömet, fő az óvatosság.
Annyira sunyi dolog ez a foltosodás:(
Tavaly az egyik mikrodermabrázió után 2 nappal szoliztam, mert egy barom vagyok.
A kozmetikus azt mondta, hogy ez nem durva beavatkozás, másnap ne szolizzak, de aztán lehet.
Lett a homlokom közepén, pontosan középen egy Nagy-Magyarország alakú folt :))))))
Halvány volt szerencsére, és idén még nem jött elő, de nem tudom, mit csinálok, ha megint megjelenik :(
Szerintem is hajlam kérdése a foltosodás, van aki már kora tavasszal foltosodik. Nekem a keblem halma szokott néha allergiás tüneteket produkálni napfény hatására.
Nem fogom kibírni őszig, itt vigyorognak a szerszámok a dohányzóasztalon. Csak az mentette meg a képes felemet a holnapi nyúzástól, hogy Emla nem érkezett meg:)) Ma kint voltam szabadban, mint valami zsíros bödön, úgy néztem ki a kencétől, de nem merem elhagyni.
Igen, igazatok lehet, lassan, de remélhetően látványosan javul majd mindenkinél a bőr állapota.
Igazából nekem nincsenek hegek az arcomon, sztem ezért sem olyan feltűnő, én főleg egy kicsit feszesebbé tenni, a pórusokat finomítani szándékozom a procedúrával, de meg kell mondjam, és remélem, hogy nem csak bebeszélem magamnak, de mintha finomabbak lennének a pórusok, és feszesebb az összhatás. Persze ez még csak az első alkalom, hiszen a múltkor inkább csak simogattam, mint nyúztam a pofimat.....
Az nagyon jó érzés lehet, ha van egy feltűnőbb hegetek, és látjátok, ahogy halványodik, szorítok a sikeres elmúlásukért mindenkinek!
Igen, a fényvédő kinyírja az arcbőrt....
Én speciel használom egyáltalán, mert nagyon érzékeny rá az a bőröm, de állandóan kalapban viszem a projektet, persze ez egy kicsit macerás, meg néha ciki, de valamit valamiért.
Kben sztem a foltosodás hajlam kérdése is, mert én egy kis reggeli fénytől is dalmata üzemmódba kerülök, de ezek szerint te szerencsésebb vagy, hallelujah!
Akkor jól értem, a szerszámokat csak ősszel avatod fel?
Én meg a fényvédőt utálom, mert ebben a melegben egyébként is fényesebb, zsírosabb a bőröm és hiába olajmentes ez a trutyi, akkor is olajos...
Eddig nem volt gond, kenem vele állandóan, remélem ezután se foltosodik be.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?