Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
pont a tavaszt meg napsütést nem várom.. mig nem volt senkim ezt az idöszakot gyülöltem legjobban, mikor mindenki szerelmes stb. nem véletlen h öngyilok száma is ekkor a legmagasabb..
megyek emberek közé, ha épp vki ráér, de igazán társaságom nem volt(ők még pm elöttiek v exkollegák), elvoltam a gépemmel, meg fősulival,kollegákkal,edzéssel, aztán miután megismertem pasi haverjait, és mentünk vhova akkor velük bandáztam.
ez az elestem dolog oylan, h egyszer mentem melóba és seggreültem cégudvaron, pont depisebb reggelem volt, persze csomóan kint cigiztek, majd elsüllyedtem, felrongyoltam pasihoz+haverhoz az irodába és elbőgtem magam h deciki elestem mindenki elött.. miután pasi vigasztalt, haver röhögött, énis elröhögtem magam h béna vagyok h ezen elsirom magam. de kb azóta elsirom magam iyleneken, ő meg vigasztal h 4lábam van(mert én egy wombat vagyok) mégis megbotlok..
neki is ha vmi baja volt, akkor mutogatta h sajnáljam, pátyolgassam..
Hazaért a drágám :D
Légyszi nézd meg mi az ő aszcendense. 1976.05.06 19:20
Nagyon kíváncsi vagyok :))
Suzi, bika férfiről amit ír a net az enyémre mind igaz. Érzelmes, nagyon családcentrikus, megértő, romantikus, kimutatja az érzelmeit. Szegénykém néha képes 5 percig hallgatni a dühkitörésemet és a végén csak annyit mond, hogy "na most már fejezd be". Pedig néha elég szúrós vagyok, de a 4 év alatt mindig figyelmen kívül hagyta, nem kommentárolt semmit inkább szépen, halkan lenyugtatott. :)
Na Zaki, a zuram ma is pórul jár. Pedig úgy ment el itthonról, hogy "10re okvetlen hazaérek, mert tudom utána nem kapok." Jooovanna, adok neki még fél órát. Azért jan1-től mensizni és még tegnap is barnáztam...jobban belegondolva lehet várok 11ig is :))
Mit szólt a zurad az újdonsült cicinévhez?
Könnybe lábadt a szemem. Íme egy újabb példa, hogy az élet igazságtalan. Ők nem akartak, lettél. Te akarsz babát, nem sikerül. Na az ilyeneken szoktunk kibukni. Nem akarom feszegetni a témát, úgyhogy csak küldök egy nagy-nagy ölelést és mosolyt! :)
Nem akarok okoskodni, de az egyik kolléganőm említette, hogy talán tudat alatt befolyásolja a teherbeesést az ahogy születtél. Ha nehezen és "szenvedve" jöttél a világra, akkor az az élmény benned maradt és befolyásolhatja a tudatodat anélkül, hogy te erről tudnál. Már én is gondolkodtam rajta, hogy elmegyek egy olyan szakemberhez aki ilyennel foglalkozik,csak nem tudom hogy hívják az ilyeneket. Valaki?
Nem senkiről, csak a nevét ugye.
Mind a kettő lemondott rólam még ott állítólag a szülőágyon, bent is hagytak a kórházban, betegen is születtem, majdnem 2 éves koromig a kórház volt az otthonom :(
Élek a lehetőséggel, de majd csak holnap estefelé. Tudom, hogy anyu végigszenvedett velem majdnem egy napot, reggel 8-9 körül születtem meg végül. Holnap veszi ki nekem anyu az anyakönyvi kivonatot,majd akkor megírom pontosan, mert nagyon kíváncsi vagyok az aszcendensemre. Szerintem bak vagy skorpió lehet, mert néha nagyon nehéz velem :)
Párommal szerencsém van, tipikus bika. Érzelmes, romantikus, csupa-csupa jó dolog :D Imádom is ezért :)
tudom, de ku.nehéz és baromira nem tudok rá haragudni:( elfogadott őis a sok szarságommal idáig:(
próbálok minél több emberrel találkozni h ne legyek egyedül a gondolataimmal, meg ne kelljen hazajönni max aludni, de folyton mindenki lemondja, inkább bent ülök melóhelyemen...
előbb elcsúsztam hóban, ráestem szar csuklómra, és nem hívhatom fel sirva mennyire béna vagyok, h megnyugtasson:(
Érdekes, nekem pont fordítva van. Fiatalabb koromban nagyon nem voltam vízöntő.
Akkor még nem foglalkoztam aszcendenssel, így nem tudom, a mérleg mennyire illett akkor rám.
De most egyre jobban vízöntősödöm, és előtérbe kerülnek a khm...kevésbé előnyösebb tulajdonságok is.Vagy csak már fel merem vállalni? Lehet.
Hát csajok sajna így jártam :( Ez van .
Én már beletörődtem régen, változtatni nem tudok rajta.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?