Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Hát akkor muucikám mi nagyon egyféleképpen adagoltuk a cuccokat! Pont ezeket etettem ugye én is vele, csak nálunk a férjem 130 kiló ezér voltak nagyobb adagok. Ja és az akkupunktúrát nem is melítettem pedig mi is voltunk ott is kapzunk vmit, de nem akartam a férjemet kínozni, mert a vízszeres lábába is szúrtak tűket ez az a dolog amit a ferjem soha de soha nem vállalt volna, ha nem a baba lett volna a cél. Egy alkalom után én mondtam, higy ne menjünk oda vissza...nem akartam szenvedni látni mert tudom nála ez egy nagyon fájó pont....a lényeg, hogy enélkul is szép eredményei lettek :-) a maca vibe egyebként másoknál még durvább testi tüneteket is produkált, szóval nagyon egyénfüggő....
A folsavból 2 t vesz be az uram, sztem ti isnszedhetitek, nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is nagyon sokatbhasznál, a spermaképződésre és azon belul a kromoszómákra is mindenre jó!
Be Mucika, a fene gondolta hogy tényleg goldenshut lesz :) Azért mondom hogy isteni beavatkozás volt ez kéremszépen. Mondjuk annyira nem is izgat az esküvő, majd becsattogunk 2 tanuval valahova és kész. Sosem akartam bálnaként férjhez menni, hogy 30 év múlva azt mutassam a gyereknek, nézd kisfiam/kislányom anyád itt volt a legszebb életében, oszt rá se férek a képre....
ha megszületik pötty és elég nagy lesz majd tartunk valami bulit. ráültetem a gyereket a kutya hátára és jönnek mögöttünk :)
Érdekes hogy a potencia csökkent a macátol, hisz az arra is kellene hogy hasson...
Cinkbből napi max 15 mg, én ezt pezsgőtabletta formában itattam vele.
Egy darabig vettem mindféle vitamint össze-vissza, mire felfedeztem, hogy az Béres Aktivál CéMaxban mindenből annyi van kb. mint a Fer14-ben.
Meddőségis dokink a méhpempőt is szedette vele.
Nálunk az alapdózis:
1000 mg C-vitamin
300 mg E*vitamin
15 mg cink
4 tabletta Speman bogyó (gyógynövényes cucc)
koenzim q10
halolaj
A végén azért szedte inkább a multivitamint, mert a cink mellé kellene szedni bizonyos mennyiségű rezet is, de mivel nem értünk hozzá, ezért úgy voltunk vele hogy nem akarunk kockáztatni és ne adj Isten ártani a javítás helyett. Lehet megint elküldöm akkupuntúrára. Ott is kapott valamilyen kínai bogyót, szintén valami gyógynövényes.
Köszi, világos mint a vakablak :)
Ne haragudj meg ezért, de ez tipikusan olyan meló, ahol jó vastag bőr kell a pofira. Nekem bejönne az ilyen gonoszkodás :)
Szerszámmal nincs gond, csak az alapanyaggal :)
Mennyi a szám ml-ben?
Úgy lettél drága terhes (mikor is volt az?) hogy:
1. csoda történt
2. akkor még nem ilyen volt az eredménye
Ne izgulj, kolléganőméknek szinte 100% mozdulatlan volt, erre azt mondta a dokija, hogy szedjen E-vitamint, az majd megindítja őket. Egy-két hónapon belül terhes lett, a köv. mérésnél szépen mozogtak. Szóval ha a spermiumszám jó, csak most lusták mozogni, azon sokkal könnyebben lehet javítani, mintha kevés lenne a spermium mennyisége.
Forró fürdőt, szoros gatyát kerülni és azt olvastam, hogy jobb ha pucéran (altájon) alszik a pasi. A magyarázat erre az, hogy alvás közben ahogy hozzáér a kuki a takaróhoz, hozzád (bármihez), az bizonyos ingereket vált ki belőle és ez által fokozza a spermium termelést. Hogy igaz-e vagy nem, nem tudom, de nálunk mindig szex lett a vége. Hát hogy a fenébe bírtam volna ki, hogy szabadon van mellettem és ne csináljak semmit :)
Akkor talán most már másnak is meg kell mozdítani a popóját.
Érthető volt az adókedvezmény?
Na mucika, úgy néz ki a szerszámmal nagy gondok vannak.
90%-a mozdulatlan
2% helyben mozgó
8% progresszív lassú..
csak tudnám hogy a picsába lettem terhes...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?