Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Hajna!
Annyi érték van. Nem akarlak vele terhelni, majd ha mégsem boldogulok, akkor írok, oké? De olyan rendi vagy ám!
Én meg ma több ch-át vittem be,mint szabadna :(
A fene se tudta hogy ennyi ch van a narancsban ....
Én meg tök büszke voltam még magamra,hogy reggel nem faltam be,vártam becsületesen vele a délután :(
Meg mellé krumolifőzelék volt a mai bűnöm :( Azt se kellett volna megennem, igaz tk liszttel csináltam, de megnyomta a Ch fogyasztásomat sajna :(
Na akkor mennyé haza.. ma ne dolgozz nézz kézimeccset feküdj le hamar és kelj időben. Aztán holnap jobb lesz.
Én vigyázok Pöttyre rendesen, melegen tartom enni is adok neki,viszem ide-oda. Ennél jobb dolga kinek van a mai világban kéremszépen :)
ne rémülj meg csak gondolkozom mi lehet a baj, mert szerintem a cukrod is alacsony....
szoktak nézni májfunkciót is vérképnél..
Lányok küldenétek nekem is olyan anyagot, amit küldtök? :D
Hátha találok benne még valami újat! :D
Receptek is vannak valahol a neten, ami fellelhető számomra is esetleg?
Azta, itt aztán lehet cifrákat olvasni :)
Ezekhez képest én tökéletesen működöm!
igazán nincs mit, én egy kolléganőmtől kaptam, ő is IR-es.
Hmmm...narancsos, jól hangzik :)
Tegnap csak hangember voltam, nem sütöttem semmit, pedig már kéne.
Nina mi van ha félrekezelnek és mondjuk maradandó bajod lesz emiatt? Ez nem játék. Kit érdekel melyik orvos mit gondol, de komolyan?????
Az olyan doki aki meforalt ad pajzsmirigyre, bekaphatja a nemlétező pöcsömet, és nem is ért hozzá úgyhogy ezért mész másikhoz.
Hát az az én nagy bajom, h én sem. :-(
Arról inkább nem is teszek említést, hogy mióta elkezdtek kezelni 5 kg-ot híztam... :-(
Tököm ki van.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?