Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
3000 ne d, 100 mg bio szelén és cink, femibion ohne jód, mg és b6, kskanál fagyöngy tintakúra és minden nap 2 db paradió ezek a vitamin adagjaim.
Ma abba hagytam inkább a metet, megszünt a vádli zsibbadás és szájszáraság.
Lehet elkezdem a Gyuribácsi cukor teáját. Szerintetek az jó a leleteimre?
Na egy olyat találtam csak, hogy 30 perces inzulin
11.70 mIU/l ref.tart. kisebb mint 2.6
Cukorterhelést találtam, ez kb. 5 hetes terhesen volt
0 perc 4.29
120 perc 2.99
Sajnos nem találom az inzulint, pedig volt az is
Sziasztok!
Visszaolvastam, miket írtatok. Én nem tudok terheléses eredményeket, mert a dokihoz kb. 2 hónapra van időpont, és így nem terhelt, hanem kiindultunk a régi eredményeimből, meg abból, hogy tök mindegy mit csinálok, nem fogyok. Felírt sima merkformint, hánytam-fostam tőle, így váltottunk XR-re. Azt szedem fél éve kb. Decemberben megyek terhelésre, amíg csak ímmel-ámmal diétáztam, alig ment le kiló, mondjuk tavaly nyár óta úgy 6 kiló. 6 hete tökéletesen betartom, azóta még 6. Nagyon kíváncsi leszek a terhelésre...és most már elő fogom keresni a régi terhelős eredményeimet, mert én akkor teherbe estem, természetes úton, met meg diéta meg mozgás és minden nélkül, baromi magas inzulinnal. Nem volt terhességi cukrom, és semmi ilyesmi bajom. Szerencsére. Csak tudnám, ott mi segített...
Szia!
Ha arra gondolsz, hogy mi javítja az inzulin érzékenységet:
magnézium, króm, cink, szelén.
Én ezeket szedem most éppen:
c vitamin, d3 vitamin, magnézium, femibion, halolaj, diabest (cukorbetegeknek összeállított), B komplex (ebben is van folsav).
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire gáz a sütőtök "csak" simán sütve? Tudom, hogy nem a legjobb,de
32 hetes terhes vagyok és rettenetesen kívánom!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?