Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Fel is írták és harmadába kerül kb., nagyon köszönöm, anno hallottam fel lehet, de el is felejtettem.:-)
Oh Adri :-D
De már úgy unom ezeket a tömör zsemléket. Bíztam benne, hogy valakinek van valamilyen jó receptje.
Képzeljétek már sok kenyeret csináltam a receptekből, de nem igazán sikerültek, ám most áttörést értem el mosolyka kenyerével :) és nagyon jó lett, köszi :) amit viszont nem találtam és szeretnék sütni a kakaos csiga és bukta, valaki csinált már, valamelyik naplóba leírtátok már?
Látom Te se adod fel :) ez jó szerintem :)
Álmodozni szép dolog :P :D
Bocsi, a leveles sajtos pogácsa az egyik legjobban sikerült kelt tésztám eddig, tudom hogy nem zsemle, na azt még nem sikerült utánoznom.
Sziasztok! szombatra kaptam időpontot RR hoz a MM be , remélem emelünk vagy gyügyszertváltunk.
Szia,
nekem is 1,5 után 2,1 lett most, doki azt mondta ahogy a hideg kezdődik mindenkinek felmegy, azt mondta ha 2,5 alatt marad az még jó, meg hogy majd megy vissza is.
Az Inofolic nem vitamin, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy neked FELÍRTA orvos receptre? Én úgy tudtam csak simán lehet megvenni mert kiegészítő.
Ha esetleg felírta, meg tudnád érdeklődni mennyi úgy az ára?
Tudtok valamilyen jó zsemle receptet? Próbáltam már sokat, de valahogy az igazira még nem találtam rá. Kívül ropogós, belül foszlós, puha, szép nagyra megnő. Ezt szeretném. :-)Szóval mint a bolti fehér zsemle frissen.
Nézesd meg mondjuk 2 hét múlva és ha nem javult és babát szertnél kérjél rá gyógyszert endo dokitól!
Lányok, a TSH-m múlt héten 2,57 lett, eddig 1,5 körül volt. Van ezzel valami teendő?
Sziasztok!
Már én is kérdezni szerettem volna tőletek, hogy ismeritek-e az Inofolic-ot. Nekem a nőgyógyász javasolta, Magyarországra nemrég hozták be, de azt mondják külföldön nagy sikereket értek el a segítségével babásodás terén. Egy hátránya, hogy csak interneten rendelhető és 10 ezer forint felett van, bár kéthavi adag.
én márciustól szedem a meforált szeptemberbe mivel nem fogytam felemelték az esti adagomat 750mg. Igaz fogytam de a cukrom és az inzulinom is nagyon romlott.
2.hó 9.hó
cukor: 4, 4 mmol, 4, 7mmol
6, 2 mmol 10, 1 mmol
5, 3 mmol 8, 6 mmol
inzulin:
4, 5 mU/l 16, 1 mU/l
61, 7 mU/l 162, 8 mu/l
37, 5 mU/l 122, 2 mu/l
mivan ha nem szedem tovább a gyógyszert?
most kezdődne a lombikom Tüü doktor úrhoz meg csak novemberbe van időpont. Ti mit tenétek? Diétát tartom ahogy tudom mert glutén mentesen esek, járok futni. Mi legyen?
Szia én is azt szedem amelyiket Ditke, és tényleg ennyire olcsó, az endósom írja fel mindig, de HO is felírhatja. Nem érdemes drágán venni.
Max uzsi időben enném... ha mér annyira kívánod, meg max délelőtt egy lassúval egybekötve..
Azt nem tudom mi az Inofolic, de ha a következő 3 hónapban sem javul és tovább romlik akkor azonnal gyógyszer cserét kérj??? Mondom nekem 12 valameddig vitte fel a gyógyszer a 120-as értékemet!
Ilyen mértékben romlottál és vitamint írt fel? És attól majd jobb lesz szerinte? Ezt most nem teljesen értem.
Ma vissza jelzet mégis a doki folytattnom kell a metet és felirt még Inofolic vitamint.
Akkor félre érthető voltam :) Arra írtam, hogy most tanulja mit hogy kell, mert régen csak a zölség-gyümiből vitte be szinte a ch-t, így most szoknia kellett a tk kenyeret és társait. Tehát nem most csinálja, hanem régen élt így, ezért írtam, hogy lehet követ el hibákat, de az szerintem a tanulás folyamata :)Számomra ez nem magyarázza a többi tünetét és a 10 perces konzultációt :)
Nincs mit, nekem is az endokrinológus mondta, hogy ne vegyem meg biobolta drágán, mert ez teljesen jó.
Hu köszi szépen, akkor nem is veszek előbb felirattatom!
Bioextra 3000NE 100db receptre 700.-FT
Köszönöm a D vitaminos válaszokat ! Ma szeretnék venni csak még nézem neten melyik éri meg legjobban, elég nagy különbség van árban.
Értem én, de írtad, hogy csak zöldséget meg gyümölcsöt evett, az meg pont nem jó, amellett nem is csodálom, hogy éhes, mert abból nagyon nehéz összeszedni a megfelelő ch adagot.
Egyébként mindenkinél vannak ilyen éhesebb időszakok. Ha folyamatosan fennáll, akkor kell valamit kezdeni vele.
Figyi nekünk is vannak időszakok amikor éhesebbek vagyunk és van olyan, hogy egy falat nem menne le a torkunkon. Én pl. a mentsruáció körül egy fél disznót fel tudnék zabálni, állandóan ehetnékem van :D
Szerintem azért, mert vércukor csökkentő hatásuk van, mivel cukorbetegeknek kifejlesztett gyógyszer. Mondjuk nekem amikor szedtem sosem volt étvágyam, inkább egész nap hányingerem volt, de nekem ugye mint kiderült nem is úgy hatott, ahogy másoknak.
Tartja a diétát, csak azt mondom, hogy most tanulja, így biztos még követ el hibákat. És az, hogy lehet, ha szedi éhes, ha nem akkor nem?
Ch-nak megfelelően kimérve eheted. De úgy rémlik, sajnos elég kevés fér az adagunkba.
Írtuk neked többen is, hogy több idő kell, míg a ciklus rendeződik, tehát nem feltétlen rossz a gyógyszer, amit szedsz.
További ajánlott fórumok: