Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Nekem is kb. így van az elosztás! Most a reggelim már 6-kor (erre elég büszke vagyok, mert eddig nem tudtam kelés után rögtön enni) bio sima zabpehely forró vízzel felöntve, pici fajéjjal és kávé növényi tejjel, eritrittel. 28-án megyek vissza, és akkor lesz testtömeg összetétel mérés is, hogy lássa, mennyi plusz mozgás, vagy egyéb kell.
Köszi a válaszokat, én is 2 deci vízzel iszom az "elixírt":-)
Panni, nekem is ezt mondta a dietetikus. Nagyon fontos a lassan felszívódó szénhidrát, és a paleo önmagában nem jó nekünk. Nekem így osztotta el a napi ch mennyiséget:
Reggeli: 30 g
10 órai: 15-20 g
ebéd: 50 g
uzsi: 15-20 g
vacsi: 40 g
És amit még megtudtam, és az összes diéta tartalmazza ezt a hibát, hogy reggelire éhgyomorra tilos gyümölcsöt és tejet inni, mert az üres gyomor miatt azonnal felviszi az inzulinszintet. Szóval miszerint reggelire milyen jó a müzli gyümölccsel, megdőlt!!!
Voltam pénteken a dietetikusnál. Ő az arany középút híve, azt mndta, vannak nagyon jó elemei a paleonak, de a napi 160 (kinek mennyi) CH nagyon fontos, főleg babavárás alatt és előtte. Úgyhogy a kompromisszumokat mindenképp be kell építeni. Úgyhogy én most reggelire visszaállítom a zabot, a többi étkezésnél eddig is megvolt az előírt. Csak néha az időpontok csúsznak el, főleg 7végén...és a napi 2liter folyadék. De igyekszem.
Ti hány deci vízzel isszátok az inofolicot?
sziasztok!
most megcáfolom, amit korábban írtam, és amivel "megvádoltam" az Inofolicot. NEM rövidíti le a ciklusomat! Ma vagyok a 26. napon, és még nem jött meg, a ciklus.hu holnapra várja, én meg egyáltalán semmikorra nem várom.
Viktória Jujjj de jó hír!!!!!!!! Én is pco-s vagyok, és szintén vékony a nyálkahártyám. Iszom az Inofolicot már két hónapja, szóval nagyon izgatott vagyok attól amit írtál. :)) Te mióta iszod? Napi két tasakot?
Gratulálok a remek eredményekhez!! Nagyon jó ezt olvasni!!! :)))
Mandella!
Csak a bal petefészkemet éreztem, a jobbot nem.
Én nagyon sokmindent szedek (Merckformin XR500, Bromocriptin, Bioextra D-vitamin, L-Thyroxin, Lenkei életerő, homeopátiás szerek) de Inofolic nélkül nem volt még ilyen ciklusom. Szerintem ez az Inofolic hatása. És sok-sok torna! (Heti 10-12 órára járok)
wow!!
ezek nagyon jó eredmények!
és szerinted tuti, hogy az Inofolic a "ludas"? és még azt hadd kérdezzem meg: érezted is mindkét pf-ben az érést?
Sziasztok Lányok!
Ma voltam UH vizsgálaton (13 ciklusnap), miután 3. hónapja szedem az Inofolic-ot.
Endometrium (nyálkahártya): 10mm, nálam 8,5 volt a legvastagabb nyálkahártya Inofolic nélkül. Tehát az Inofolic pozitívan hat a nyálkahártya fejlődésére.
És! 2 tüszőm van, egyik a bal petefészekben, a másik a jobb-ban (18mm és 16mm), nálam ilyen se volt még, pedig 5 éve meddőségi központba járok. Spontán 2 tüsző. Stimulációm utoljára 2012-ben volt. 2009-ben PCOS-ként nem volt tüszőérésem, most dupla!!!
Szedjétek PCOS-ok az Inofolicot!!!
ha nincs PÉ, akkor normál esetben nincs vérzés sem. a peteérés után visszamaradó sárgatest által termelt progeszteron szintje határozza meg a ciklus második felét. amikor a progi-termelés leáll (sárgatest elhal), akkor válik le a nyálkahártya, jön a vérzés. nyilván, ha nem volt PÉ, akkor a szervezet csak vár és vár és vár... és mivel nincs progi, nincs ami megvastagítsa, majd a végén leválassza a nyh-t.
ja, hogy ha nincs peteérés, mikorra jön meg, mi a NORMÁLIS? semmi. mert NEM normális, ha nincs PÉ :/
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?