Influenza elleni védőoltás kismamáknak (beszélgetés)
Magyar nyelvű is van, sőt szakértőket is meg lehetne kérdezni, csak manapság ez nem divat...:(
Ne várj semmiféle igazolást. Nem fog senki kiadni ilyet. Én nap mint nap látom a bizonyítékot, és viselem ennek az egésznek a következményeit.
Olvasgass utána a témának, ha érdekel.
Van 1-2 megdöbbentő dolog.
Érdekelne a világra nézve is, hogy a H1N1védőoltással oltott kismamák között lett-e probléma, szövődmény
Olyat nem fogsz találni, aki bizonyítottan az oltástól lett beteg. Legalábbis Magyarországon nem.
Itt nincsenek oltási szövődmények..Ez egy kivételes ország:S
Persze, csak azt hittem, olyan youtube-os videó lesz, ami erről szól
Oké, de mi igazolja, hogy van ok-okozati összefüggés?
én beadattam 7-8 hónapos terhesen a h1n1 ellenit.budapesten azért nagy eséllyel elkapja az ember...egy kis faluban lehet nem tettem volna.
nem igaz hogy a bárányhimlő elleni 50-50 %, nem is arra való elsősorban hogy ne legyen a gyerek bárányhimlős.nem ártana utána nézni ezeknek :( rengeteg angol nyelvű irodalom érhető el,azt az 1-2 óra böngészést megéri szerintem.
nyilván elpusztul veled együtt; ha elfogy a chip, megoldva a problem;)
Azért azt még elmondanám, hogy terhesen kaptam tetanusz-oltást, aztán meg a 4 hónapos 3 és fél kilós gyerekem kapta meg a három hónapos oltást bármiféle mérlegelés nélkül. Újszülött súlya volt, és nem kapott kevesebbet.
Ezt nem hiszem el. Tudnál erről valamilyen linket adni?
Senki nem tagadja, hogy az oltásoknak lehet szövődménye. Az oltási szövődmény kockázata kisebb jóval, mint a betegségé.
Az amisok nem oltatnak, és nincsenek autisták közöttük.
Szerintem meg épp az oltásellenes kampányokkal akarják csökkenteni a népességet. Angliában több kisgyerek halt meg torokgyíkban pár hónapja... Nem szeretném, ha nálunk is ez lenne.
Bechipezni és kiirtani akarnak minket, nem? Bár nem egészen értem, hogy minek a chip, ha úgyis megölnek.
Akkor már nem is érkedel, azt hittem tényleg valaki bizonyítottan az oltástól lett beteg, vagy lett valami szövődménye
Autizmus ott is van ahol nincs oltás, a kérdéses "vizsgálat" készítője pedig a saját oltóanyagát akarta elterjeszteni, csak a tényeket hamisította meg a vizsgálat során. Kár, hogy ez már nem jut el az emberekhez...
Másold be a böngészőcsíkba és töröld ki a szóközt. Egy paranoid,összeesküvés-elméletben hívő nőt láthatsz, aki szerint az illuminátusok többek közt oltásokkal akarják kiirtani a népességet.
Én sem adattam be tavaly.
Akkor nem tudom...Panna meg tudta nézni.
15 hetes vagyok és nem. Eddig sem adattam be semmi ilyet, most sincs rá szükségem, szükséges rossznak tartom a dolgot...
2x próbáltam, az alap youtube oldalt hozza be
Azt, hogy nem az oltástól van, ugyanazok mondják, akik bíztatnak az oltásokra.
Nekem sem kellett érte anno fizetnem, mert való igaz, veszélyeztetett csoportba tartoztam kismamaként
Pedig jól másoltam be. Próbáld meg újra.
Én csak ismétlem magam, ne őket kérdezd, ez nem az ő szakterületük. Védőoltási szaktanácsadóval beszélj, ha kételyeid vannak.
bocs, de ez a nő totál elmeroggyant.
Sajnálom, de ez nem az oltástól van.
Tudom, jópár éve megjelent egy ilyen cikk, de azóta mind elméletben, mind gyakorlatban cáfolták. Japánban a cikk hatására betiltották az oltást, az autisták száma nem csökkent, viszont a járványok megjelentek... 4-5 éven belül újra oltottak, visszamenőleg is.
Nem ajánlott? Na ne viccelj... Pont hogy ajánlott, hiszen a kismamák veszélyeztetettnek számítanak, ezért kapják ingyenesen az oltást.
Igazad van, de normál esetben én sem adatnám be. Így viszont, hogy babát várok a védőnőm és a háziorvosom véleményére adva meginogtam. Még a szülész véleményére vagyok kíváncsi, d eddig nem sikerült elérnem.
További ajánlott fórumok: