Igent mondanátok 4 hónap után? (beszélgetés)
:D:D
Miért te tudod mi a jó nekik? nem is ismered, ezért mondtam, h ha magától nemtudja eldönteni akkor irasson ki szavazást ha ennyi esze van. de látom neked sincs több!
Nekem a mostani kapcsolatom nem házasság,de hamar összeköltöztünk,és a bébire is elég hamar igent mondtunk,kb 4 hónapra.
De az ő helyzetében mindenképp meg kellene várni a 6 hónap elteltét,szerintem.Annyi,de annyi mindent történhet még addig...én óvatos lennék...
Én tuti nemet mondanék ( de ez csak az én véleményem ) és szerencsére nem vagyunk 1formák :)
Az előző párommal 2 évet voltunk 1ütt, összeházasodtunk de csak muszlim esküvő volt (mivel arab volt)pár hónap után..egy évre rá tervezgettük a rendes esküvőt, szerencsére nem házasodtunk össze..Rájöttem h már nem szeretem, nem tudnám vele leélni az életemet:(
Persze, hogy nem minden esetben kellenek évek, hogy a másikat kiismerd, de azért nem árt az óvatosság.
Főleg Lizinél. Ki tudja, hogy 6 hónapra hová megy el a barátja, mondani mondhat bármit.
A családunkban már történt egy lány részéről egy nagyon nagy átverés. A csaj családja is benne volt a dologban.
Nem elég, hogy nem úgy hívták, ahogy ő bemutatkozott, hanem szegény rokonomnak még kiskönyvet is mutatott, hogy ő terhes.
...
mert a hoxanépe tudja mi a jó nekik igaz?
ezt a hülyeséget!!
én sem mondanék.
sajnos ennyi idő alatt és még több idő alatt sem lehet megismerni igazán senkit...
Szia!
Azért kérdeztem, hogy ismerted e már a kapcsolatotok előtt, mert ha nem akkor 4 hónap alatt szerintem nem lehet kiismerni egy embert sem.
Ettől függetlenül ne engedd, hogy a szüleid befolyásoljanak. Ez a te életed, neked kell választanod, hiszen te fogsz vele élni.
Anyósomat is a szülei kényszerítették bele a házasságába. Született 2 gyerekük, de a házasságukat ez sem mentette meg. Nemcsak a házasságuk, de az egész életük tönkrement. Igaz apósom tizenéve meghalt, de anyósom sem "tért magához" a mai napig.
Közel a 60hoz egyedül él, mert nem élete nagy szerelmét választotta.
én minden pasimhoz feleségül mentem:))
a 3 szerintem tök normális,nem sok,nem kevés....nem vagy extrém eset hiába céloznak rá a szüleid....
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy a szüleid így gondolkoznak.
Tudom nagyon rossz a szülők és a szerelem között örlődni, de döntened kell.
A házasságot 4 hónap után korainak tartom, de az eljegyzés még belefél. A 6 hónap távollét egy jó próbatétel a kapcsolatotoknak.
A szüleidnek pedig ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy találsz pasit.
A kapcsolatotok előtt már ismerted a barátod?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Elszánt fogyizók klubja, akik nem adják fel 1 hónap után!
- Válás 7 hónap után?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás éhezés nélkül, avagy 2 hónap után 2 ruhaméret
- Császározás után hány hónap kell az újabb terhesség vállalásáig?