Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
hoppá!
ma vki átlépte a búvös 20-as határát!
gratulálok Marcsi!
szióka mindenkinek
a versenyt megnyeretem :))))))
kangoora meg szerintem csak pénteken fogok tudni menni mert holnap a barátnőm nem ér rá és így nem tudok át menni Szentivánra sajnos pedig már nagyon
magdi a kenguru :-))
részletes beszámolót várok onnan is, barátnőm van beleesve, persze még sosem próbálta
Szia!
A mai nap, nálam is rendben van, idáig. Remélem este, már nem gyengülök el!
ma van vége a fogyi versenynek drukoljatok
Ja és holnap megyek először kangoora hát nagyon kíváncsi leszek mit fogok elsőre lefejelni :))))))))
Magdi, mi lett az eredmény?
Felkötheted a gatyót, mert a norbi ma az új könyvét hirdeti, így a Réka fog nyúzni.
de te legalább tornázol, az mégiscsak vmi.
jelentem, reggel én is letudtam a kedvenc DVD-det, s ma (eddig még) a kaja is rendben volt.
Szia!
Egy az egybe ez vagyok, én is!
Nem fogunk össze, hátha közösen, egymást támogatva, nagyobb sikerrel tudnánk csinálni!!!
Minden áldott nap, megcsinálom, az új ducutréninget, elejétől a végéig, és közben meghallgatom mit mond a Norbi, hogy 2 perc zabálás, felér, az 1 óra tornával, és én ennek ellenére, eszek, hát így nem fog menni.
Bár ma valamiért, megfogadtam, hogy legalább az időre, oda figyelek, hogy mit meddig lehet, ha már teljesen nem tudom betartani, úgy legalább nem hízok. Na mindegy meglátjuk.
Szia.
magdi!
holnap tudjuk meg a végeredményt?
csajok, mindenki rendesen diétázik és tornázik?
nekem szokás szerint 2-3 hét diétát.2-3hónap lazsálás követ, amikor kersem az utam, hogyan tovább...
sajnos most is a második szférában vagyok, s lassan már azt az egyetlen gatyót is keresem , ami még rám jön.
ilyenkor azért észbe szoktam kapni, remélem most is sikerül