Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
erőt vettem magamon, s szombattól én is vissztértem a jó öreg norbihoz és tornához!
Magdi, voltál már kenguruzni?
anheszenamon: Gratulálok!
Még most is tartom,csak ebédre már eszem ketteseket. A naplómban benne van minden,de írok pár ötletet:
Reggeli: mindig puffasztott búza (ritkán Norbi kenyér) felvágottal(parizer,sörsonka,aszpikos stb) paradicsom, néha Edami sajt vagy Pannónia, paprika
Tízórai: alma, Norbi puding, legtöbbször semmi
Ebéd: levesek tészta nélkül, főzelékek lisztes habarás nélkül, a favorit a zabkorpás-édesítős túrógombóc sovány túróból,tojásos lecsó, fűszeres sült hal (nem paprikás lisztben) sült hús, grillezett virsli,rakott karfiol rizs nélkül....
Uzsonna csak akkor ha tízórait nem ettem és ugyan azokat mint amit tízóraira írtam
Vacsora: sokszor kimaradt, vagy tojásrántotta borsóval, gombával, tejbezabi, leves, saláta,néha felvágottak...
Sziasztok! Jó rég nem jártam erre! Október 13-án elkezdtem csinálni a Norbi féle -10kg/hót. Nekem nincs igazán túlsúlyom (166cm/62kg) de egy picit szeretnék fogyni. Letelt a 30 nap, nagyon jól be tudtam tartani. És az eredmény: október 13: 62kg, november 12: 57,5 kg.
55 a cél, azt már talán elérem a hagyományos update-tel. Csak ebédre fogok kettes kódú ételt enni, a többi étkezés marad az egyes kód jegyében!
egy gyors bekukk, és gyors válasz csalánlevélnek, miért nem Alexandra kérésée?
én megvettem a könyvét, s belemélyedtem az ő munkásságába is. Persze az alap nála is hasonló, CH szegényebb, kalóriaszegényebb, de ha megnézed azokat a minimális adagokat, amit ő enged, az nevetséges, attól tényleg szenved és éhezik a fogynivágyó.
Az a lényeg hogy sikerült!!Gratula!Bár azt írod még 10 van hátra??Azért még azért kell bírkóznod az biztos:D De már előtted van a sikeres kép,hogy eddig eljutottál és ez tutira segít!!!
Láttam a nagy fogyást ,de nem akarom újra felhúzni magam a visszaemlékezésre úgyhogy inkább hagyjuk...:D
Ezt úgy érted, hogy csak azért, mert nem szimpatizálsz a Norbival, akkor már a módszere sem lehet jó???
Szegény, nézd meg folyton támadják valamiért. Ő pedig kiáll az igazáért, mi ezzel a probléma? Te is ezt csinálod ha beléd kötnek.
Most az, hogy ezzel, sok emberből ellenszenvet vált ki, és ezért negatív személynek tartják ez van.
A Nagy fogyást nézted????????
Na nekem az nem kell!
Nem vagyok elfogult Norbival szemben DE az ő csapata vigyorogva kajált és örültek este a sovány húsú pörköltnek savanyúval.Alexandra csapata meg fújj-ogott a kására.
Ez nekem korlát, viszont a jégkrémét eszem mert fini.
Most az utolsó kilókhoz váltanom kell, mert ehhez már Norbi is kevés de rengetegen vannak akiknek nem 10 kiló a feleslegük hanem sokkal több, na ők azok akik bátran belevághatnak....
Én akkor is azt mondom inkább Norbi mint bármilyen fogyasztószer meg kapszula vagy tévedek????????
Nem szeretnék belefolyni ebbe a témába de én is az ő módszerét választottam anélkül, hogy a termékeit majmolnám....10 hónap alatt 7 kiló mínuszom van, rengeteg problémám megoldódott a puffadástól a székrekedésig....stb.
Én azért választottam mert nem voltam hajlandó éhezni és lemondani dolgokról, ugyanúgy mint több százezer ember...
A módszer kitalálóinak emberi oldaláról és nem a módszerről beszéltünk,mint módszer pedig nem gondolom hogy egyedi lenne ,erről is beszéltünk :a lowcarb típus egyik tagja és mint olyan nem norbi találmány.De és eza lényeg eljutottunk oda is hogy tulajdonképpen tök mindegy mivel és hogyan ,a lényeg hogy neked sikerült ezzel.Minden diétával le lehet fogyni ha kitartóan és következetesen viszi véghez az ember.
Ne gondolom,hogy ez lenne A MÓDSZER ,de ha bejött az tök jó.Ha végigolvastad az összeset láttad megkövettem a fórumlakókat,de azért hamut nem akarok a fejemre szórni!Engem más nézőpont is érdekel,nem csak egy ,valóban atv műsort is el lehet kapcsolni,de lehet hogy egyszerre több műsor is érdekel..Nem zárkózom el a más elől,és érdeklődni szerintem nem bűn,ha pedig nem értek mindennel egyet,nem hiszem hogy e miatt nem jöhetnék föl.Vagy itt csak azok szólalhatnak meg akik 100%.ban Norbisok?Ha van egy kis ellenállás,kérdések merülnek föl,akkor kiútáljuk??
De miért???
Igen, helyretettem a dolgokat és csak előre nézek.
Van motiváció bőven!
Te hogy állsz?????
Elnézést kérek a tegnapi viselkedésemért ,ha bántó lettem volna,próbálom kinőni az arroganciát ,okoskodást ,csak sokszor elkap a hév hogy megértsem másnak mire jár az agya,és ha nem értek vele egyet a tudományos oldalról,az idegessé tesz./kezdek pirosalmához hasonlítani:D/
Igazad van a többi dologban/cigi Mc.-i/Nem volt szándékomban senki elveit megbántani!!:o)/Ez a smile ikon tetszett/
Szia!
Hát az igazság az, hogy rendbe tettem a lelki világom.
Olvasgattalak benneteket de nem voltam valami jó passzban így nem is írtam....
helló!
Rég láttalak!
mizújs?
Sziasztok!
Hát ez tényleg nem volt semmi...