Hyaluronsav ráncfeltöltés - mellékhatások? (beszélgetés)
Tiszike!
Megszeretném köszönni az ajánlasod, hogy Hajnihoz irányítottal. Borzasztó hálás vagyok neked ❤️💐💐💐!!!
Oldott nekem is, és vissza kaptam a régi arcom. Nem érzem csunyanak magam és újra tudok mosolyogni!!!!
Áldást küldök rad😇😇😇❤️❤️❤️❤️! Mégegyszer köszönöm
Szépen, és boldog új évet!
Puszillak :
Claudia 🌸🌸
Köszi! Húha, elbizonytalanodtam!!!!! Kicsit utána olvastam, és nagyon sokan írják, hogy 1-2 hónap alatt elszállt a hialuron. Nem tudom, érdemes-e tehát töltetni, főleg, ha anyagilag ez egy kicsit megterhelő. Tapasztalatokat szeretnék kérni: van, akinek sokáig megmaradt (arcon, nem az ajkakban)? Mennyi a max idő?
A saját zsírról mit tudtok? Árak? Köszönöm!!!
A saját zsír töltésem első köre is eltűnt. A második kör is épp a sátorfáját szedi, még egyezkedünk.
Próbálkozz más hialuronsavval. Nekem az egyik fajta szépen megmaradt, a másik hamar eltűnt. Sok szerencsét.
Én is így jártam, nálam viszont egy hónap elteltével teljesen eltűnt az egész töltet, nyoma sem maradt, noha az is jó minőségű volt, és az orvos is jóhírű.
Ez a tipikus IJ-kártya helyzet, nem jött össze.
Sziasztok lányok!
Segítséget szeretnèk kérni végső elkeseredésemben😞.
Hyaluronsavas szem környék feltöltésen voltam, és sajnos az eredmény nem lett jó😔! Csúnyább lettem, mint voltam...
Oldást szeretnèk, viszont bárkihez már nem merek elmenni, mert a bizalmam kissé oda lett.
Arra lennék kiváncsi, hogy Budapesten ki az, aki ezen a területen az egyik legjobbak közé tartozó, és van olyan bátor es magabiztos orvos, hogy más elrontott munkáját helyrehozza!?
A segítséget előre is köszönöm mindenkinek😘😘😘!!!
Kedves Ani1013!
Segített a krém, vagy az idő? Szebb lett? Nekem sajnos semmi nem segített, így muszáj volt oldani. A jobb szemem alatt oldotta 0,2 ml-rel, de kevésnek bizonyult, ma lesz a következő enzimes "oldás". :-(
Járom ívet.
A régi dokim meg töltött az államhoz ami szar lett azt oldotta dr Szőcs.
Sziasztok!
Van információtok, hogy Csernus Krisztina milyen árakon dolgozik kábé? Nincs kint árlistája, csak a celebek :),
nagyon drága lenne? Tapasztalata van valakinek vele?
Megnéztem pár videóját és tetszik,hogy egészében nézi az arcot, és ízlésesek a munkái is. De ha nagyon drága...
Járom ívet..szem alatt nem merem. Mondjuk ott nem is kell. Csak egy pici bemélyedés van az egyik oldalon. De közép arc töltéssel lehetne korrigálni. Sokszor nem a szem alatt kellene. Csak közép arc.
Itt lehet nézelődni
Vele kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak nekem is.
Pontatlanul dolgozik, csúnyán és hanyagul varr.
Ronda csuklósebet köszönhetek neki.
Remélem, Kovács doki rendbe fogja tudni tenni, amit Sikos elbaltázott.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?