Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ? fórum

Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ? (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
319. 55Judit (válaszként erre: 318. - Pintérné Fodor Gabriella)
okt. 12. 13:48
Az. Viszont az elszomorító, hogy sokan látják a vírus mit művel az emberekkel, mégsem attól rettegnek, hanem az oltástól, ami akár az életüket is megvédheti. Hogy 5 év múlva mit tesz velünk a mostani oltás? Nem tudjuk. Hogy a vírus mit tesz azonnal, azt igen.
okt. 12. 11:54
Arianának van igaza, fogalmuk sincs milyen hatással van a szervezetre, örülök, hogy van olyan akinek "még" semmi probléma nem jött ki. A mi egészségünkre senki nem vigyáz ha Te nem vigyázol. Ez az oltás pedig, -ki tudja mit hoz a jövő- akik ezt készítették azok sem tudják, pedig egy kicsit okosabbak mint mi vagyunk. Nagyon elszomorító.
317. 55Judit (válaszként erre: 315. - Ariana)
okt. 5. 09:47
Szívemből beszélsz.
316. ariana (válaszként erre: 315. - Ariana)
okt. 5. 09:20
jav. Akkor ki vigyáz a mi egészségünkre?
315. ariana (válaszként erre: 313. - 55Judit)
okt. 5. 09:18
Nem gyorsan hat, lassan ölő mérgek. Főleg, ha az ember szed többféle vitamint és gyógyszert, amiben nem odaillő anyagok vannak. De ez így van az élelmiszerekkel is.Mégis engedélyezik.akkor kinek is vigyáz a mi egészségünkre? Nem a gyógyszergyár, meg nem az élelmiszergyártók, hisz nekik csak az a fontos, minnél nagyobb haszonnal minnél több terméket eladjanak. Ha egészségesek akarunk lenni,önmagunknak kell rájönni mi a jó és rossz, és a káros dolgokat elhagyni, helyettesíteni az egészségesebbel.
314. 55Judit (válaszként erre: 313. - 55Judit)
okt. 5. 09:05
jav: erek fala
313. 55Judit (válaszként erre: 312. - Ariana)
okt. 5. 09:05

Bizony így van. A kalciumból is árulják azt a formát ami nem épül be a csontokba, viszont a lágyrészekbe (ízületek, rek fala) lerakódik, mert kiürülni nem tud. Miért engedélyezik? Rejtély. Gyanítom többek közööt azért is, mert azonnali egészsgkárosodást nem okoz.


Én sokat étrendkiegészítőt szedek aminek köszönhetően visszanyerem az egészségemet, és az idő múlásával így 66 évesen nem romlik az állapotom, hanem egyre jobban vagyok. Természeteseűn én sem szedek be kétes hatású adalékos szemetet. Nekem nagyon sokat számít, hogy a legjobb minőség legyen. Ilyen a Yiya termékcsalád. Tessenek utána olvasni, mert megéri. Erről írtam lentebb, ez az amit egy egészségtudato s magyar orvoscsopőort hozott létre. Sőt fejleszti, gyakorta jelenik meg jobbnál-jobb termékük.

312. ariana (válaszként erre: 308. - Channa*)
okt. 5. 08:46

Egy csomó táplálékkiegészítő kapható pl. porban. Ami azt jelenti, hogy csak a hatóanyagot tartalmazza.Veszel hozzá átlátszó zselatinkapszulát. A másik meg, hogy ami a gyógyszertárban van bevizsgálják.Akkor miért engedik,beletegyenek felesleges adalékanyagot,úgymint az E-171-et? Nem lenne fontos, de mégis belerakják ezt a fehérítőszert.

Hol veszem a vitaminokat? Az internet világában szerintem ez ma már nem probléma. Vagy pl. nem jól felszívódó formulákat raknak a gyógyszertáriba. Pl a magnézium-oxidot találtam egy gyógyszertáriban.Ez egy rosszul felszívódó formula, nézzetek utána.

311. Jucus43
okt. 5. 08:38

Szerencsések akkor az ismerőseid.


A lányom a mellékhatásoktól szenved hónapok óta :(

310. 55Judit (válaszként erre: 308. - Channa*)
okt. 5. 07:08
Lehet hogy olyan étrendkiegészítőkre gondol, amik gyógyszertárakban nem kaphatóak. Én is olyanokat szedek. Van egy magyar orvoscsoport akik sok éve vannak már a piacn egyre bővülő étrendkiegészítő családjukkal. Évekig csak neten keresztül kehetett náluk vásárolni, de nem rég olvastam hogy már 2 üzletet is nyitottak az országban.
309. VendrinerPiroska (válaszként erre: 308. - Channa*)
okt. 4. 23:24

Ez egy jogos kérdés. Ami az itthoni gyógyszertárba kerül, azt minimum bevizsgálják.

Persze, hogy mi a szemét, és mi nem, az más kérdés.

308. Channa* (válaszként erre: 307. - Ariana)
okt. 4. 23:00

És ha nem a gyógyszertárba veszed, akkor hol?

Ott odaadják a kétezer oldalas leírást, tanulmányozhatod a tesztelési eredményeket? Ott nincs vivőanyag?


Mindegy, hogy hol veszed a vitamint/étrendkiegészítőt, az is szemét, ahogy a gyógyszertári;)

307. ariana (válaszként erre: 306. - Channa*)
okt. 4. 21:34
Ne beszélj akkor velem erről.Az biztos, hogy a vitamint jobb ha nem a gyóygszertárból vesszük, mert tele van adalékanyaggal, és nem is mindig jó felszívódó formában tartalmazzák a hatóanyagot.
306. Channa* (válaszként erre: 305. - Ariana)
okt. 4. 21:23

Pont erre szerettem volna rámutatni!

Mindenki jön azzal, hogy nem tudni mi van benne.

Nem szed gyógyszert, mert...

Nem kér oltásokat, mert...


de tömi magába a vitaminokat, amikről természetesen ugyan úgy nem tudja, hogy mi van bennük, azt sem, hogy van e bennük vitamin, és természetesen nem olvasta el egyik vitamin 2000 oldalas leírását, nem veri az asztalt a tesztek miatt, nem néz utána, hogy hány embernek lett maradandó májkárosodása, hogy ezeket szedte és még sorolhatnám...


Vega étrend: a legtöbb vega hiánybeteg és sokan elhízottak. Persze, döntse el mindenki, hogy neki ez az élet kell e. Természetesen lehet pótolni táplálék kiegészítőkkel, de ha ezeket megvesszük, akkor megint a gyógyszergyárak profitját növeljük. Vajon, amikor megvesz valaki egy zsák vitamint több tízezer forintért, akkor nem gondol arra, hogy egy másik fajta méregre dob ki pénzt és ismét azokat támogatja, akiket az egyéb gyógyszerekkel nem akar?


Semmi érdekes nincs abban, hogy a koronavírus idején nem vagyunk betegek, hiszen mindenhová maszkot hordtunk, így nehezebben kapjuk el...


Nem akarok ám veled sem beszélni erről, csak úgy leírtam a saját véleményemet;)

305. ariana (válaszként erre: 288. - Channa*)
okt. 4. 20:22
Amit a gyógyszertárakban árulnak,nagyobb eséllyel vannak benne adalékanyagok, pl. E171, de a gyógyszerekben is megtalálható ugyanez.
304. Intro74 (válaszként erre: 303. - VendrinerPiroska)
okt. 3. 20:06

Az enyémtől se lesz jobb, ezek amiket írunk csak vélemények, nem tettek.

Persze az oltásellenes guruk se lesznek szegények, de azért a hantadokiknak elég sokat kellett kapniuk ahhoz, hogy ennyire kiállnak az oltások mellett.

303. VendrinerPiroska (válaszként erre: 263. - Intro74)
okt. 3. 18:52

Miért a tiedtől mi lesz jobb? Többen lesztek betegek. Bár ez engem nem érint.

Nem több, mint bármilyen szakmában. Az oltás tagadó guruk is megtalálják a maguk hasznát.

302. Intro74 (válaszként erre: 301. - Balkáni kobra)
okt. 3. 15:30
Megint tévedsz, mint oly sokszor, de ez nálad már egyáltalán nem meglepő dolog.
301. Balkáni kobra (válaszként erre: 300. - Selena78)
okt. 3. 15:22

Hagyd! Valószínű, hogy lételeme a vitagerjesztés. Ha mi arról írnánk nincs vírus és nem oltatjuk magunkat ő biztos az ellenkezőjét állítaná.

Harcban áll az egész világgal, saját maga írta, hogy mindig is a fekete bárány szerepét játszotta. Nem fogok vele vitázni és megkockáztatni azt, hogy ismét repüljek.

Azért hoztam létre azt a klubot, hogy ott mindenki normális hangnemben elmondhassa a véleményét, akár az oltást ellenzők is. Mindenki tapasztalata előbbre visz azt gondolom. Kivétel, ha valakit csak a rosszindulat vezényel, mint amilyen Intro.

300. selena78 (válaszként erre: 292. - Intro74)
okt. 3. 15:09

Nézd, nem érdekel semmilyen tea- vagy kávéteszt. Vitamin sem. Nem olvasok ilyesmit. Könyveket olvasok.


Vitamint nem szedek, Omniát iszom, reggel egyet, és ritkán Earl Grey teát.


Igen, minden embernek van véleménye, nagyjából mindenről, és persze hogy azért az a véleménye, ami, mert azt tartja igaznak.


És igen, én azért oltattam be magam, mert ez a rohadt járvány kerékbe törte az életünket, és úgy gondolom, hogy az oltás egy lépés a felé, hogy végre megszabaduljunk tőle. Én többet nem tehetek, ezt megtettem.


Ha te másként gondold, szíved joga, de nem kellene mindenhonnan összeszedett rémhírekkel szennyezned a topikot.

okt. 3. 14:52

Meguntam a szélmalomharcot és a vitát. Akit érdekel ez a klub, szeretettel várom. Kivétel egy ember, annak úgy gondolom meghagyhatjuk az összes vírusról szóló fórumot játszótérnek. :)


[link]

298. Intro74 (válaszként erre: 297. - Bless the child)
okt. 3. 14:16
Majd éjjel, most kezdődik az első focimeccs. :)
297. Bless the child (válaszként erre: 296. - Intro74)
okt. 3. 14:14
Akkor most menj te is csicsikálni, mint én
296. Intro74 (válaszként erre: 295. - Bless the child)
okt. 3. 14:13
Megvolt. :)
295. Bless the child (válaszként erre: 292. - Intro74)
okt. 3. 14:00
Ebéd megvolt?
294. 55Judit (válaszként erre: 293. - 55Judit)
okt. 3. 13:59
Balkáni kobra bejegyzéseit is azért törölték, mert már őt is hihozta a béketűrésből.
293. 55Judit (válaszként erre: 291. - Selena78)
okt. 3. 13:57
Az ő észjárását nem lehet követni. Az a baj, hogy mindig akad aki írogat neki. Tök mindegy mit, ő ezzel foglalkoztava van, kényszeresen válaszolgat minden bejegyzésre ezért nem lesz vége sose. Mintha nem lenne elég a facén terjezsteni az okosságát.
292. Intro74 (válaszként erre: 291. - Selena78)
okt. 3. 13:45

Ez a vitamin, tea ill. kávéteszt is rémhír már szerinted?

Nekem nem jó ebben semmi sem, a fene gondolta anno, hogy itt ennyire ellenséges lesz a hangulat oltás témában. Én legalább néha kicsit kétkedek azokban a dolgokban, amiket látok, olvasok, tapasztalok, de itt egyesek úgy állítják be a véleményeiket, mintha az szentírás lenne, és 100%-osan be lennének bizonyítva róluk, hogy valóban igazak.

291. selena78 (válaszként erre: 290. - Intro74)
okt. 3. 13:28

Kutya legyek, ha értem, miért csinálod ezt. Ok, megértettük, hogy nem akarsz oltatni, szíved joga, egyelőre nem kötelező az oltás, nem oltatsz. Pont.


Azt is elhiszem, hogy sok az időd, unatkozol, idejársz kitölteni, nem vagy egyedül vele.


De ez, amit te csinálsz, már átmegy minden határon.


Terjeszted a rémhíreket, aztán hozzáteszed, hogy ki tudja, mi az igazság. Mi a jó neked ebben?

290. Intro74 (válaszként erre: 288. - Channa*)
okt. 3. 12:31
Örülök neki, hogy ezt leírtad, én eredetileg nem akartam, mert ha én írom le, akkor könnyen lehet, hogy Kobra úr belém köt ezen a téren is. Olvastam olyan véleményeket is, hogy összemorzsoltak vitaminokat, és némelyikben találtak fémreszelékeket. Ráközelítettek mágnessel, és az felszippantotta őket. Ugyanígy egyes teafilterekben és instant kávékban is tapasztaltak ilyet. Ez utóbbiakról videót is láttam. Aztán ki tudja, hogy mik voltak azok valójában, és hogy esetleg mennyire mérgezőek az emberi szervezet számára.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook