Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
1540. Pipicsibe (válaszként erre: 1501. - Indi66)
2011. márc. 11. 11:55

Csinálj ülőfürdőt cickafark teából (dm - közönséges cickafark virágos hajtása - Herbária Patikája-tól) - 50g 200 Ft körül.

Neked egy fürdőhöz 100 g kell.

Leforrázod a növényt (a fémet lehetőleg kerüld), üveg kancsóba tedd. Hagyd állni pár órát, mikor kihül hűtőbe is rakhatod (lp: reggel megcsinálod a főzetet este pedig fürdés után használod).

Lavór+bele a leszűrt főzet és engedd fel addig finom meleg vízzel, hogy elérje a hasad alját.

Ücsörögj benne, amíg ki nem hül.

Nagyon kellemes. És csináld benne a hüvelyüsszehúzó tornát is! Összehúz, elenged, összehúz elenged.

Majd egy csésze belülről ugyanebből a teából

A cickafark a nők teája.

Minden nap 3 csésze, főleg menzesz előtt - kb 2 dl 1 csésze. Édesítővel igyátok. Úgy még finom is.

Fürdőt legalább egy héten keresztül csinálni. Ha kapsz gyógyszert, akkor is lehet mellé.

1539. vsesztike
2011. márc. 11. 11:41

Sziasztok! Én inkább a Grape Vital grapefruitmag cseppes oldatot ajánlanám irrigálásra. Erős vírus- baktérium és gombaölő szer, és teljesen természetes. [link]

A tünetek megszűnése után viszont tejsavas öblítést is érdemes végezni.

1538. Pipicsibe
2011. márc. 11. 11:27

Nem rád vagyok dühös, bocsi ha kicsit vehemensebb lennék, csak megőrülök attól, hogy még a gyógyszertárban, bioboltban dolgozók sem tudják a készítményeikről, hogy mire valók.

No az orvosokról meg csak annyit, hogy kettes diplomával is lehet praktizálni...

1537. Pipicsibe (válaszként erre: 1535. - Zsanci79)
2011. márc. 11. 11:26

Az is egy dolog: "nyálkahártyára ne kerüljön" - az enyémre ez van írva...a hüvelyben nem nyálkahártya van?

Mellesleg tudta valaki, hogy amikor antibiotikumot kell szedned megfázásra, mandulagyuszira NEM IHATSZ KAMILLATEÁT???

Mivel kimarja a gyomrodat, ugyan is az antibiotikum vékonyatja a gyomorfalat és a kamillam meg fokozza ezt az állapotot és gyomorfekélyhez vezethet.

Le van ez írva valahol?

1536. Pipicsibe
2011. márc. 11. 11:20

A teafaolaj felhasználásának módjai a teljesség igénye nélkül

1. Hígítatlan állapotban: Alkalmazhatjuk közvetlenül a fertőzött területre, a kiütésekre, vágásokra, égési felületre és harapásra.

2. Belsőleg: 2-4 csepp teafaolajat keverjünk el mézzel. 150 ml teába téve segít megelőzni a betegségeket. Belsőleg való használatra csak a nagyon biztonságos, bio illóolajok alkalmasak!

3. Masszázshoz: Használhatjuk a bőr funkciók javítására. Az izmokra és az idegekre hat és fokozza a vérkeringést. Mindig keverjük az olajat más bázisolajokkal, ha masszázsra használjuk. 1-2 csepp teafa olajat shea vajhoz, mandula-, olíva-, jojoba-, avokádó vagy bármilyen, hidegen sajtolt növényi olajhoz adva, segít megakadályozni a baktériumok és vírusok terjedését.

4. Párologtatva: Néhány csepp olajat tegyünk zsebkendőre, ágytakaróra, aromalámpába, textilre, a radiátorra vagy hígítva porlasztóba, légfrissítő hatású illatosítóként. Kiváló a mikroorganizmusok ellen.

5. Fürdő: Tegyünk 2-3 csepp olajat két kanál olívaolajhoz vagy felolvasztott shea vajhoz és ezt öntsük a fürdővízbe.

6. Borogatás: Cseppentsünk 2-4 csepp teafaolajat 1 dl vízbe, majd áztassunk pamut textíliát a keverékbe. A kendővel fedjük le a problémás területet, és hagyjuk rajta pár percig.

7. Inhalálás: Tegyünk 3-6 csepp olajat forrásban lévő vízhez vagy gőzölőbe.

8. Gargarizálás/öblögetés: Száj- és torok öblögetéshez tegyünk 4 csepp olajat 25ml langyos vízbe.

9. Ruhák öblítéséhez: 2 evőkanál ecethez cseppentsünk 5 csepp teafaolajat, és a szokásos öblítőnk helyett ezt használjuk.

10. Fertőzések megelőzésére: Nyilvános fürdőhelyek, wc-k használata után cseppentsünk a tisztasági betétünkre vagy fehérneműnkre 2 csepp teafaolajat, ily módon megelőzhetjük a fertőzéseket.

11. Pelenkacserénél: teáskanálnyi babakrémbe keverjünk 1 csepp teafaolajat.

12. Horzsolás, vágott seb, herpesz, ekcéma, sömör, rovarcsípés, kiütés, égés, napégés esetén kenjük a sérült felületre. Fülfájdalomnál cseppentsük a fülbe. Kitűnően alkalmas bőrsérülés fertőtlenítésére, mivel a seb nem ég tőle; nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.

13. Arthritis, izomfájdalom, izomláz esetén: 1 rész teafaolaj, 10 rész hidegen sajtolt növényi olaj keverékét megmelegítve masszírozzuk a fájó testrészbe.

14. Torokfájás, dohányzás okozta köhögés, szájszag esetén: meleg vízzel telt pohárba 5-10 csepp teafaolajat tegyünk, ezzel gargarizáljunk.

15. Megfázás, nátha, arcüreggyulladás esetén arc-szauna készítéséhez: 2 liter forró vízbe 10 csepp teafaolajat tegyünk, és becsukott szemmel inhaláljunk.

16. Fogínygyulladásnál közvetlenül a fogínybe dörzsölhetjük. Nem túl kellemes íze miatt célszerű egy pohár meleg vízben pl. levendulaolajjal keverni, és azzal gargalizálni.

17. Korpásodás ellen, hajápolásra, hajparaziták ellen: 5 csepp teafaolajat tegyünk a samponunkhoz, majd masszírozzuk a fejbőrbe, azután jól öblítsük ki.

18. Hólyag- és húgyúti megbetegedések, fertőzések esetén (ülőfürdőként): adjunk 6 cseppet a fürdővízhez.

19. Fáradt, sérült lábak frissítésére, lábszag ellen: meleg vízbe tegyünk 10 csepp teafaolajat és ebben áztassuk a lábunkat. Lábgomba kezelésére: 4 cseppet tegyünk egy meleg lábfürdőbe, majd dörzsöljük be az érintett területet az illóolaj hordozóolajos elegyével.

20. Fehérnemű higiéniához: a folyékony mosószerünkbe cseppentsünk pár cseppet (mosódió főzet!). Fürdőszobában, konyhában a penészfoltok tisztítására, általános fertőtlenítésre, felmosáshoz, 1 liter vízhez adjunk 3-5 csepp teafaolajat.

21. Levegő tisztítására, rovarok távol tartására: párologtatóba, aromalámpába, mécsesházikóba pár cseppet cseppentsünk, vagy 10 cseppet adagoljunk a kempinglámpa olajához, néhány csepp levendulaolajjal keverve.

22. Kullancs eltávolítására: cseppentsünk néhány cseppet a kullancsra.

1535. zsanci79
2011. márc. 11. 11:19
Olvastam a tájékoztatóján.
1534. Pipicsibe (válaszként erre: 1530. - Zsanci79)
2011. márc. 11. 11:18

És miért ne lenne szabad enni-inni? Több helyen is le van írva, hogy mézzel összekeverve 1,5 dl teába kell rakni. Egy tisztító kúra nem tisztító (gomba szempontból)ha csak kívülről kezelik.

Másrészt a hüvelyedben nyálkahártya van, a szádban is, a torkodban is.

Jelentem 3 órával túléltem 4 cseppet és nincs se hasmenésem, se semmi. És a torokfájásom szinte nem is érezhető:)

Ha tudnánk hogy mi mindent eszünk meg...felvágottban...gyógyszerben...

Viszont az allergiás reakció eshetősége végett egy adag kalcium pezsgőtabbletta itt figyel az asztalon.

1533. Pipicsibe (válaszként erre: 1496. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 11. 11:10

És nagyon fontos!!!!

Az én páromon is kijött a gomba: repedések a fitymán, piros pöttyök a makkon, hámlás.

Vettem neki a dm-ben aloeverás kézmosót!

Van benne 43% alkohol is + aloevera!

Ezzel mossa minden este a péniszét. Nem érhet hozzá TUSFÜRDŐ, SZAPPAN, semmi, csak EZ! Elősször óvatosan mert csípni fognak a sebek, de kitartás!

Szex után szintén ezzel mossa meg.

Nincs lustaság, irány, ki az ágyból és mossa.

Az én páromnál már 3 nap múlva lényeges változás tapasztalható!!!!!!

A csípés el fog múlni, ha a sebek begyógyulnak.

Termék: Zöld színű, a kézmosó folyadékoknál találjátok, 600 Ft. Aloevera tartalmú. 99%-ig irtja a bacikat.

ui.: mindenkinek javaslom, hogy az illatos tusfürdőkről térjetek át a baba szappanra! Sima, illatmentes baba szappan.

1532. zsanci79
2011. márc. 11. 09:55

akit érdekel, itt a teafaolaj. Én Dr. Müllert vettem, 10 ml 1700 Ft volt, de ez eredeti ausztrál teafaolaj. Én hiszek az ár-érték arányban.

Amúgy nekem trichonomas vaginalis-om volt, amitt ott is ír, hogy mire hatásos. Ez asszem gomba baktérium keverék, de nem akarok hülyeséget mondani.

Amúgy a baktérium jellemzője, hogy bő, nagyon büdös sötétebb folyás. A gomba meg fehér túrós, és a viszketés, égés, dagadás......

"Teafaolaj

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul: A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát.

Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.

A teafaolajat Ausztráliában, főleg a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, a háztartásban a fehérnemü higéniában, a vizes helyiségekben előforduló penész eltávolitására, rovarok, élősködők elűzésére, a háziállatok ápolására és parazitáik eltávolítására használják. A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.

A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle.

Különösen érdekes az a felfedezés, hogy a teafaolaj antiszeptikus hatása gennyes és véres sebbel érintkezve fokozódik.

A fogászatban nemcsak mint antiszeptikum kerül alkalmazásra, hanem -vízzel hígítva- száj frissítőként és fogkő ellen is használatos.

A teafaolajat a 80-as évek elején kezdték a nőgyógyászatban is alkalmazni. Használata különösen a vagina gombás fertőzése (candida albicans) és gyulladása (trichomonas vaginalis) esetében sikeres. Gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk a nyálkahártyát nem ingerli, a bőrbe könnyen és gyorsan beszívódik. A teafaolaj a hajparaziták és élősködőik ellen is sikeresen használható. Bedörzsölés után 5 perc múlva alaposan ki kell a hajból öblíteni. Tömény teafaolajjal a kullancs könnyen és gyorsan eltávolítható.

Alkalmazásánál a szem környékét kerülni kell. Gyermekeknél mindig hígítva kell használni.

A teafaolaj kitűnő antimykotikum is ami, tekintettel a gombás fertőzésekre tovább növeli ennek az egyik legcsodálatosabb hatásos szernek a jelentőségét.

Ausztrália őslakói által évezredek óta ismert TEAFAOLAJ valóságos minipatika, legyen állandó kísérője, ha üdül, kirándul, sátorozik, strandol, úszik, szaunázik, szállodát, vagy idegen illemhelyet vesz igénybe."

1531. zsanci79
2011. márc. 11. 09:50
enni akart lenni:)
1530. zsanci79 (válaszként erre: 1529. - Pipicsibe)
2011. márc. 11. 09:49

Teafaolajat nem szabad "ennei"!!!!

Nem tudtad? A szádban is csak öblögetni lehet

1529. Pipicsibe
2011. márc. 11. 08:53

Lányok!

Aki ki akarja próbálni a teafa olajat és nem szeretne 2000-3000...stb forintot fizetni:

Mechwart liget-i DM - ben található. Neve: DAS gesunde PLUS (dm-es termék) - 100% teafaolaj - ára: 799Ft - 30 ml.

Én éppen most szürcsölgetem a teámban :)

1528. indi66 (válaszként erre: 1527. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 11. 08:26
na végül is használtad azt a kúpot?
2011. márc. 10. 16:29
Nagyon rettegek ettől a kúptól :'( ha ez ilyen fájdalmas lesz, és még hatni se fog nem mulasztja el a folyásom meg ami bajom van én esküszöm falnak futok :'(
1526. Fisica
2011. márc. 10. 15:50
ha tegnap este használtam el az utolsó hüvelytablettát, akkor a helyreállító kúpot mikor kezdjem el használni? már ma vagy még várja holnapig?
1525. indi66
2011. márc. 10. 15:39
szedem a portexin candid plust, az jutott eszembe h nem e túl sok volt???:S . lehet h csak baci? a doki állítja h baci hasra ütés alapján nyár óta, pontosan mi a baci és a gomba tüneti jelensége? azt mondta nyugodtan öblögessek rózsamézzel. nem hiszem ha lett volna a baj. szerintetek? bocs ha baromságokat beszélek :S de tök kiakadtam. és minden félét elolvastam már. össze zavart. :S és minnél jobban szeretném ha vége lenne annál jobban benne vagyok.és ez a viszketés borzalmas :S:S nem birom elviselni napok óta nem enyhül. ezen kívül baromira szúr csíp ha hozzá érek azonnal dagad, vörös, néha maró érzést is érzek. a folyásom hol fehéres hol átmegy sárgás barnásba. túrós. volt sima tejföl szerű. és most megjelentek ezek a fura kis piros pöttyök. :@ ilyen még nem volt. tájékoztatna valaki? :(:(:(
1524. indi66 (válaszként erre: 1523. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 10. 15:32
engem már martak ki kúpok súlyosbítva a helyzetet, véreztem is, kínlódtam is. azóta írják fel nekem a dalacin hüvelykrémet. 4x-re:/ csodás. és most nemtom mi a szart csináltam. pöttyös vagyok. :S nem értem miért durrant be így. pont most. hívom az orvost :S sztem. és mondom neki h mi van.
1523. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 1516. - Zsanci79)
2011. márc. 10. 15:02
Hát ez remek tudok neki örülni :( írták itt ha belül be van gyulladva akkor fájni is fog :S De hona a fenéből tudjam hogy be vagyok gyulladva? Azt lehet ír látni? :S Vagy érezni? Most már nagyon félek tőle :'(
1522. indi66
2011. márc. 10. 14:31
már voltam dokinál, de nem tok mit kezdeni menstruálni fogok. szoval... írt fel rá dalacin hüvelykrémet. ezt már 4x használtam és épp h javított a dolgon. azt mondta menstruáció után használjam el mert utánna fagyasztás. a régiből volt itthon még 1 éjszakai adag. azt elhasználtam. többet nem tudok. de addig ne vegyek bugyit? értitek...
1521. zsanci79
2011. márc. 10. 14:28

Szerintem most neked mindenféleképpen kúp kellene, ne kísrletezz, mert elég sz@r a helyzet. Ha nem mész dokihoz akkor vegyél pevaryl-g kúpot.

Ha megszűntette a tüneteket, utána jöhet a helyreállítás és a megelőzés

1520. indi66
2011. márc. 10. 13:38
hali, megint én. :S tegnap még mensi előtt megpróbáltam feljavítani a helyzetet ott alul, mert ülni alig birtam és be is dagadtam kicsit. szoval úgy döntöttem mivel a teafa már nem nagyon hatott szinte semmit, így volt még itthon rózsaméz, csináltam hüvelymosdatást és kívülről is bekentem. pár óráig úgy tűnt mintha enyhülne. kicsit jobban is nézett ki. aztán mintha meg se történt volna újra bedagadt. este mikor megint bekentem vele kívül eszméletlenül rossz volt és mintha kis kiütések is megjelentek volna a szemérem testen. irtóra megijedtem. reggelre már alig látszott. de akkor is. mi a fene van?:S:S:S:S nem értem... .
1519. zsanci79 (válaszként erre: 1518. - Kisbaris)
2011. márc. 10. 09:14
Nem. Injekció kúráról hallottam, az állítólag tényleg rendbetesz. Gynevac asszem a neve. 5 héten keresztül egy-egy szuri
1518. kisbaris
2011. márc. 10. 09:04
Az intimtölcsér oldalán a nőgyógyász doktor úr azt írta nekem, hogy van egy olyan tabletta, amit hetente egyszer kell használni, hogy ne jöjjön elő gomba... most megkérdeztem tőle, hogy mi ez és hogyan lehet hozzájutni. Ti hallotatok már ilyenről?
1517. zsanci79
2011. márc. 10. 08:36

A párod meg canestennel kenegesse magát, a párom is azzal kente, és neki az jó volt.

De sajnos a ping-pong effektus befigyel, így Neked még nehezebb lesz ebből kikeveredni.

Én nem éltem akkor nemi életet, mondjuk nem is volt kivel:) lehet a ping-pong miatt nem keveredtem ki belőle anno

1516. zsanci79
2011. márc. 10. 08:34

Igen betétet kell hordani. Én egyszer használtam, de soha többet, úgy szétmart, és a tüneteim abszóolút nem javultak.

Nekem az orvos mindíg a pimafucort kúpot írta fel, terhességem alatt azon éltem, komolyan....

Recept nélkül meg a Pevaryl G szűntette meg a tüneteket

1515. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 1514. - Kisbaris)
2011. márc. 9. 21:10
Uhhh akkor most kicsit be ijedtem :S Hallottam olyat is hogy betétet kell hordani mert anyira fog folyni :S Most én is félek meg amit írtál hogy ki marja :S Mindenhogyan ki marja? :(
1514. kisbaris (válaszként erre: 1513. - Csillagvirágszál:))
2011. márc. 9. 19:44
Gondolom úgy értetted, hogy használta-e valaki. Nos, én igen. Ha tényleg gyulladt, érzékeny a hüvelyed, akkor szétmarja és ki akarod kaparni annyira fáj. Legalábbis az első két nap. Én féltem tőle mint a tűztől. Sokféle kúpot használtam már, de csak a betadine csípett mint ....a ménykű :)
2011. márc. 9. 17:57
betadine hüvelykúp szedte már ezt valaki?
1512. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 1504. - Indi66)
2011. márc. 9. 15:02
Szia a párom így is nagyon kíván és elég nagy az étvágya és ha engem is fel hergel nem tudok neki ellen állni. Szerintem jól fogadta... De szeretné ha már el múlana...
1511. kisbaris (válaszként erre: 1510. - Zsanci79)
2011. márc. 9. 10:26
Tegnap vettem pipettát, beválik.. akkor én is maradok a lactacydos készüléknél. Köszi!
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook