Hüvelygomba (beszélgetés)
Teljesen igazad van. És szépen megmondom neki hogy használja nem lesz semmi baja tőle. Eddig is tisztálkodott és mosta szóval nem kell hogy fintorogjon.
Egyszer egy barátnőmnek volt egy pasija és mesélte hogy nem nagyon mosta ott lent :S És már volt hogy nem lehetett elviselni a szagát olyan büdös volt :S Azt mondta hogy már szabályosan dög szaga volt :s Ez nagyon undi hogy képes volt egy ilyen igénytelen fiúval járni a ki nem is mosta de legalább gumival csinálták. Egyszer a fiút ki ütötte velemi piros pöttyök lettel rajta és a barátnőmre fogta hogy tőle kapta el :( Pedig gumival védekeztek szóval nem tőle kapta el. Gondolom jó sok gombba lehet a fiú péniszén :S lehet hogy nem is gyógyítható olyan sok van rajta meg több fajta.
Hát ez érdekes, mert a kisfiam már 2,5 éves, de még egyszer sem volt szájpenésze.
Én meg egy olyan antibiotikumot kaptam, ami után kijött, előtte sosem volt még egyszer sem életemben, antibiotikumtól sem.
Gombát meg elég könnyű összeszedni
No, hát ez csodálatos hír!!! :)
Kicsit úgy érzem magam, mint azok a szerencsétlen szarvasok, akik az egész életüket féreggel az orrukban élik le, ugyan is sehogy sem tudják kiszedni onnan.
Igen nekem úgy mondták h lehet, mert a folyás kimarja a hámot amitől kialakul a seb aztán pedig a seb termeli tovább a folyást, a 22-es csapdája. A gyógyszer elhagyása sok esetben megszünteti a gondokat, utánna lehet próbálkozni másik bogyóval, de én leteszem, az orvos is bólogatott h igen. Olvastam is róla sokat, akkor miért ne?
Én már letettem. Nem kell nekem fölösleges cécó.
A barátotok meg ha nyafog adjátok a tudtára h ha nem mossa szépen akkor bizony baj lessz és vége az élvezeteknek! de nem?
Hú, tényleg nagyon felcseszted az agyad. Nyugi:)
Én a terhességemet gombával csináltam végig, a pimafucort kúp volt a kenyerem, komolyan :)
Még szülés előtt egy héttel is kúpoztam, aztán megszületett tök egészségesen, napra pontosan a kisfiam, és utána mintha elvágták volna. Volt gomba, nincs goma. Másfél évig. utána meg kikezeltem magam, írtam.
Szóval lehet a szülés még jót is fog tenni ennek a kis drága gombának :)
Tudom, hogy van, de a gumitól szintúgy gombás leszek :)a pesszárium meg szintén hormont tartalmaz... A nőgyógyász ajánlgatta a gyűrűt cirka 5000 FT+hónap, mire megkérdeztem tőle, hogy csak nem lasszóként fogdossa össze a spermákat...
Erre ő, ja, nem hormon. Akkor mi a különbség???
A megszakításos-számolós meg veszélyes.
Foszom, bírjam ki még ezt az 1,5-2 évet aztán abba hagyom a picsába a tabit, szülök két gyereket, aztán elköttetem magam és amen. Fogok is én szenvedni ezzel a szarral. már annyira elegem van. Most meg is vagyok fázva, az immunrendszerem KO, herpesz is van a számon, a rohadékok, hát persze hogy a duplájára szaporodtak :):):)1 nap alatt!!! -Ez aztán a túlélési technika. Komolyan, az összes védett, kihaló állatfajnak meg kéne őket mutogatni: vaze, nem látod, így kell csinálni!!!
A barátod csak ne fintorogjon! Igen is használja szépen. Ha a nők annyi mindent megtehetnek (tabletta szedés, szőrtelenítés, szemöldökszedés stb. kellemes női dolgok) akkor a pasik is megtehetik ezt a csepp, pár másodperces mozdulatot! Mert ugye bár mosni azt kell, de nem mindegy neki, hogy mivel??? Az enyém szó nélkül mossa. Szerintem azért mert felfogta, hogy ha nem mossa, akkor baj lesz.
Most nagyon elgondolkodtam ezen a fogigátló elhagyáson...szerintem hétvégén nagy megbeszélést tartunk a párommal. Lehet, beválik...Mondjuk nekem gyerekkoromban is volt már a rohadt uszodától (hogy ha lányom lesz biztos nem viszem úszni, ahogy közép fül is) és akkor még semmit nem szedtem...de hát próba cseresznye.
A hosszú távú gombától lehet az embernek méhszájsebe???????
szia hát a kúp, egy nagy határ fos... Felhejezem esténként éjjel kifolyik a betétbe és reggelente van még egy kicsi és csá, megy minden a régibe :( És nem is a kúp folyik ki mert nem barna és sötét sárga se :S Mintha nem is tudom mi folyna ki :S De nem, a kúp. Ez már kicsit sok nekem semmi nem jó :( már ott tartok hogy hagyom ezt is a pibe :S Mert csak feleslegesen használom. A barátom is fintorog hogy azt az antibakteriális szappant kell használnia ő azt mondja neki nem kell mert nincs semmi baja :-/ Csak hogy ő nem érzi magán :( És így ha esetleg helyre jönnék odalent ő visszafertőzne :( Szóval ott tartok ahol a part szakad :(((
Remélem te legalább gyógyulsz :)
puszi szép napot!
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
A nőgyógyászom Gynazol hüvelykrémet írt fel a fertőzésre.
Ki tudom-e váltani természetesebb hatóanyagú készítménnyel vagy csak ez lehet hatásos?
Az összetételét olvasva nem szívesen használnám.
Várom a véleményeket!
Köszönöm!
A fogi gátló más ph-t csinál odalent mint kéne. Attól jön mindig vissza, ismerősöm is ezzel szenvedett és ő ápoló, a doki azt mondta neki tegye le a gyógyszert. + őt is fagyasztották mert már annyira kimarta őt mint engem. méhszályseb meg tovább termeli ott a folyást stb... na nem ez a lényeg.
vannak más védekezési módszerek is. gumi, pesszárium..
De azt mondta ismerősöm h miután letette a gyógyszert neki helyre jött és azóta nincs neki semmi baja pedig ő is hosszú időt kínlódott vele fiatalon. Ebben a hónapban már én sem szedtem. De mikor megemlítettem ezt a dokinak akk bólogatott h igen igazam van a bogyi is más kémhatást csinál ezzel előnyt biztosítva a fertőzéseknek. Akk mé nem mondta előbb???? Miért írt fel másikat h szedjem nyugodtan??
NA mind1 :D Én azt mondom ti is tegyétek le, szerintem nem veszítetek semmit.
Én is gondoltam már erre...
Viszont a gumitól még rosszabb a helyzet :)
Most akkor szüljek rogyásig :D:D:D?
sziasztok:)
Ha meg akartok gyógyulni akk tegyétek le a fogi gátlót. Nekem ez lett tanácsolva:)
Szia betadine hüvelykúp (jódos)
Nem tudom de nem jött ki belőlem vagy is amilyen színű volt a kúp olyan színű nem fojt ki :(
Nem tudom mi lehet bennem maradt volna? :(
(csak reggel jött ki olyan amilyen a kúp de az nagyon kevés épp hogy csak látszott a betéten) :(
sziasztok szép délelőttöt! Tegnap helyeztem fel az első kúpot, hát nem nagyon változott a helyzet, kicsit meg is lepődtem nem tudom mi van a testemmel :( a kúpnak az 5% jött ki belőlem :( nem tudom mi van de nedves volt a betétem de nem kúptól :S Kezdek meg ijedni nagyon de nagyon enyhe sárga színű valami fojt ki belőlem az éjjel az baj lehet? És most délelőtt ugyan úgy fojok ahogy szoktam :( mintha nem is használtam volna semmit így hogy fog el múllani? :'( Szerintem sehogy és nem tudom hogy a kúp kijött belőlem mert barnás színűnek kéne lennie :(
Kérlek segítsetek mi a gond?
Úgy érzem nem használ! :(
Nagyon köszönöm hogy tartod/tartjátok a lelket az emberbe :) És remélem hat a kúp amit fel írt az (új dokim) De félek is tőle kicsit sőt tartok tőle de végig kell csinálnom mert bele untam a gombába... Majd már holnap le írom hogy milyen. Szerintem lesz mit írnom...
További szép estét :)
Csak olyan nehéz az ember reménykedik és mondja magának hogy meggyógyulok de mikor vége egy kúrának csalódott mert nem lett jobb vagy rosszabb lett. És még az is rá tesz egy lapáttal hogy a páromat is megfertőztem :'( és ez nagyon rosszul érint mert én voltam a bűnös hogy most ő is szenved legszívesebben bocsánatot kérnék tőle hogy ezt tettem :'( És már nekem is nagyon de nagyon elegem van ebből az átkozott gombából :'( Hogy az ember szenved ez miatt és nem olyan felszabadult mint egy egészséges lány/ember mert nekem vannak gátlásaim és azért vissza tart és feszült vagyok miatta nem érzem magam szabadnak miatta :'( mintha egy nagy lánc lenne a lábamon és visszatart hogy ne tudjak tovább lépni :'( És évek óta ez miatt sok jót kihagytam pedig jó lett volna ha átélem de nem :( És bele untam és kezdem feladni a háborút mert "ők" többen vannak :'( És erősek semmi fegyver nem hat :'(
Ma fogom bevetni az utolsó "fegyvert" (kúpot) ha az se segít feladom és elveszítem a háborút :'( És kénytelen leszek együtt élni a tudattal hogy sose lehetek igazán szabad :'( :'(:'(
Rajtam már tényleg nem fog semmi gondoltam már arra is hogy az lenne a legjobb ha elmehetnék gyógykaparásra de az fájdalmas :'(:S:(