Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
Bocs hogy ezt mondom, de ha egy nő erre képes, hogy teljesen padlóra küldje a volt férjét, akkor ő a legprimitívebb személy! Nem fogja fel agyilag, hogy lehet, hogy a volt feleséggel lesz probléma...esetleg történik valami vele..nem szándákosan természetesen, de lehet hogy véletlenül! Akkor mi lesz a 3 gyerekkel, ha az anyjuk teljesen ellenük nevelte?
Sajnálom, hogy ezt mondom, de tényleg hányingerem van ettől a kijelentésedtől! Miért gondolják itt a nők, hogy csak ők képesek szeretni gyereküket?? Miért gondolják azt, hogy egy apa nem képes erre! Olvasva a fórumokat, habár keveset szólok hozzá, de tényleg baromi nehéz megállni bizonyos dolgokat!
..és sok sikert az úgynevezett ilyen anyáknak!:-(((
Általánosítás.
Nem minden apa hőzöng gyerektartás ügyében....
Sokan szó nélkül mindent megadnak a gyereknek/keknek.
Ne haragudj....
Ki említette, hogy a gyerektartás nem jogos???
Olyanért hőzöngsz, amit senki nem említett.
Szerintem ez a hsz-ed vicces.....még ha van is igazsága....
Még 1x csak a Te kedvedért leírom, mivel nem értek egyet és uram bocsá, gusztustalannak tartom.
""Az ügyvéd azt modta,h asszonytartást is kérjek,úgyhogy sok nem marad neki a nőt finanszírozni.Legalább is így tervezem.""
Az inadekvát hozzászólásokat természetesen figyelmen kívül tudom hagyni,eszéhez mérem.Tudjuk kire gondodolok:)
az asszonytartásra teljesen más indokkal tarthatnék igényt,ez is tiszta jog,a bíróságon itt sem az érzelmek számítanak,mintahogy az sem,h miért ért véget a kapcsolat.De én ezen most egyáltalán nem agyalok,ez csak B terv,arra az esetre,ha a mostani próbálkozásunk nem jönne be.Lehet ,h részéről már az is "próbálkozás",h tervezget közös utazást kettesben,kigondolta,h hova osszuk szét a gyerekeket,meg ilyesmi.
túl a sértettségen, a bíróság biztosan nem vesz figyelembe ilyesmit, én ezért nem értem a férfiak hőzöngését gyerektartási ügyekben :) azért, mert valaki különváltan él, már nem akarja megadni a normális megélhetési lehetőséget a saját gyerekeinek, nem akar gondoskodni róluk? a bíróságnak ebben az esetben hótmindegy, hogy valaki mintaférj volt vagy egy bunkó, nem az alapján állapítják meg a fizetendő összeget, és a gyerekek szükségleteit veszik figyelembe, nem az asszony költekezési vágyait :)
nos eddig sem állt szándékomban "kisemmizni",erről szó sem volt,csak a kötelező gyerektartáson kívül ezek után kilátásba helyezetem az asszonytartást is.Ez akkor merult fel bennem,amikor kiderült h kivel,milyen gusztustalan módon csalt,miközben 2 hónapig hazudozott,hitegetett ,h nincs nője,pedig biztos voltam benne ,h van,tele voltam bizonyítékkal,amit vele is megosztottam,és ezek után még totál hülyének nézett,aztán persze ügyesen lelepleztem őket:)És ezek után még én vagyok a szemét mert visszafogadtam megbocsájtottam,persze nincs több dobása.És igenis elvárnám,h próbálkozzon meggyőzni arról,h megbízhatok benne.Csak mert próbálok figyelemes lenni vele,h érezze,h én komolyan veszem a dolgokat.Na de most már ő is előállhatna vmivel.
vicces, mert miért nagyobb suttyóság egy váláskor kérni a gyerektartást és asszonytartást, ha jogilag jár, mint hetyegni valami macával az asszony háta mögött, míg ő otthon van a 3 gyerekkel? :) jogilag van meghatározva, szabályozva, hogy mennyi gyerek után mennyi tartásdíj jár, függően a jövedelmi helyzettől, gyerekek számától is. miért tenné valaki tönkre azzal egy férj életét, hogy fizetnie kell a saját gyerekeinek, ami jár? miért nem teszi tönkre egy hűtlen férj a felesége életét, aki szereti azzal, hogy csalja, hazudik neki stb.? szerinted 3 gyerekkel egyedül egy nőnek olyan háváj lehet majd az élete? :)
Első körben tisztázzuk, hogy nem Ő írt az intelligenciáról. Olvass csak vissza! :)
Nem fikázlak, hiszen azt már a másik topicban is letisztáztuk... Te teszed. :)
Nem azt mondtam, hogy nem értek Veled egyet, hanem hogy talán nem ebben a stílusban kellene előadnod. Nem tudom, mi van ma Veled, miért vagy ennyire ingerült, indulatos. De ha megtudom, sajnos akkor sem tudok rajtad segíteni és ugye nem lesz tőle olcsóbb a párizsi sem (Most a párizsi szeletről írunk, vagy csak a sima párizsiról?)...
Az hogy pártolod-e vagy sem, hogy itt vagyunk, pont nem számít semmit sem Nekem.
Ettől nem lesz olcsóbb a párizsi:)
Ez nem érzéketlenség, mert úgy látom, hogy bosszúból valakinek elrontom az életét....az gyökérség.
Nem mondtam, hogy örülni kell....de vannak fokozatok!!!
Ügyvéddel kisemmizni...mekkora "IQfighter" már :)és intelligenciáról irkál.
Megtették....ettől nem akartam tönkretenni semmilyen formában.
Na most hogyan fogsz tovább "fikázni"??? :D
Nem válaszoltál a kérdésemre! Valóban csak annyi történt, hogy "megbántották"? Kérlek, mielőtt nagy hirtelen leírnál valami hülyeséget, előbb gondolkozz el csak egy picit! Képzeld el magadban, hogy Veled teszik ezt. Azok után is csak ennyit mondanál: Megbántottak? A francokat! :)
Tudod, én pártolom, hogy férfiak legyenek a Hoxa-n! Erről bővebben az adott topicban olvashatsz. De hogy érzéketlen bunkó makik, arról nem volt szó. Ettől nem leszel férfi, sőt! No, de úgyis hiába beszélek... Most Pakman egyik hozzászólása jut eszembe.
Fröcsögtem, Ami nem neked szólt!!
Hanem a tündérkének, aki kisemmizné a volt paliját.
A véleményem ugyanaz....s fogalmam sincs mi okod van védeni.
Talán most már felfogod és nem lesz értelmetlen számodra sem :D
Valóban ezt írtad, majd fröcsögtél tovább. :)
Nyomtad a felesleges dumát, pazaroltad az értelmetlen karaktereket. :)
Kicsit figyelhetnél...a hsz, amire megjegyzést tettél, tartalmazza a következő mondatot:
""""A következők nem rád vonatkoznak....remélem :)"""
A semmiről nem szeretnék karaktereket pazarolni.
Azt hiszem, elég érthetően írtam: én nem így járnék el. :) Jól látszik, -bár egy másik topicban dicsekedtél, hogy megtanultál olvasni, azt ugye értelmezni is tudni kell,- hogy kötekedni jöttél fel, így be is fejezném Veled a kommunikációt. Szólj, ha ezen képességed is kifejlődött! :)
Megjegyezném: megvetésből talán a mai napra elég volt. Írj már kérlek valami pozitívat is! :)
Voltam hasonlóban és te gondolkodj el.
Mi más történt???
Természetesen nem esik jól senkinek....és????
Ettől még nem kell eltörölni a föld színéről senkit.
A következők nem rád vonatkoznak....remélem :)
Remélem ez csak a ritka kisebbség, aki így gondolkodik....szégyen, ha ennyire nem tudnak emberek uralkodni magukon.
Ez már nem a "lilaköd" effektus, ami olykor megbocsájtható
Tervezve áll bosszút.
Szánalmas és kicsinyes ember, aki képes erre.
Vagyon igazságod! De azért gondolkodj el kérlek, hogy valóban csak ennyi történt? "megbántották"? :) Azt hiszem, ezt Te sem gondolod komolyan. :)
Mielőtt belekezdenél, én teljesen másképp járnék el. De nyilván ez csak egy gondolat, hiszen még nem voltam ilyen helyzetben, ezért teljesen átérezni sem tudom a helyzetet. És Te? Te voltál már hasonló helyzetben?
Tőlem védheted a "mundért" különböző indokokkal.
Az intelligens ember, nem teszi tönkre senki életét, mert "megbántották".
Suttyó dolog...ennyi.
ha együtt akartok maradni, a sérelmek feldolgozása biztosan egy-két nap alatt fog megtörténni :)
bevallom, én nem találnám azt sem elfogadható magyarázatnak, hogy valaki elhanyagolva érzi magát, mert tehet ő is azért, hogy ez ne így legyen. nem voltam még ilyen helyzetben, lehet, hogy egy hosszú házasságban 3 gyerekkel megbocsájtanék egy kalandot, de ilyen viszonynál felmerülne bennem, hogy vajon mennyi volt még korábban és mennyi lehet még :( bár minden azon múlhat, alapból milyen erős a ti kettőtök ragaszkodása, szeretete egymás iránt
elfogadom,h valamennyire hibás vagyok,nekem is lett volna alkalmam félrelépni,de egyszerűen nem tudtam megtenni...pedig inteligens,humoros ,jó pasi volt ,egy hülye feleséggel...és én nem mentem bele.Ő meg a helyett ,h felém közvetítette volna,h mit szeretne másként,egy csúnya összeveszés után máshol keresett vigaszt,most már tudom.azt is tudom,h nem akarja a családját elveszíteni,és h vhol szeret,és én is őt,különben nem borultam volna ki a történteken,de ettől még az ilyen történetek 2/3-a válással végződik,pont a miatt,h nem tud már többé megbízni benne a másik.Én erre kértem,h adjon olyan jeleket,amit é őszintén elhiszek,találja ő ki ,h hogyan nyerheti vissza a bizalmamat.Nem csúszász-mászást kérek,most ott tartunk,h a történtek ellenére én "adok"többet,és nem fordítva,nem piszkálom,a szaftos megjegyzéseimet,amiket neki mondanék inkább a bnőimnek mondom:)))és akárhány nőtársamat ismerem,mind kivágta volna kapásból,legalább átmenetileg,h négykézláb csússzon vissza,én nem.Hallgatok is érte,de megpróbálom az összes okot felkutatni,és én is elmondom a sérelmeimet.
ti hány évesek vagytok? mert kicsit olyan nekem a leírásból, mintha két tini veszett volna össze egy laza kapcsolatban, nem pedig egy házasságban 3 gyerekkel :)
szerintem rossz taktika az, hogy részedről nagy kegy a megbocsájtás, amiért neki tepernie kell. mert vagy tisztázzátok, hogy mi vezetett az ő félremenéséhez, és szeretitek egymást annyira, hogy megpróbáljátok rendbe hozni, azt pedig nem lehet úgy, hogy az egyik a nagy bűnös, aki csússzon-másszon, a másik meg kiélvezi ezt, vagy ha nem tudtok ezen túllépni, akkor meg válás békében, amennyire lehet
neked is meg fogja mérgezni a mindennapokat, ha bizalmatlan vagy, ha nem tudod, érzed biztosra, hogy szeret téged, hogy te szereted őt, és mindketten helyre akarjátok hozni a dolgot. ha úgy érzed, valóban volt rá oka, hogy félremenjen, akkor el kell fogadnod, hogy valamennyire te is hibás lehetsz, ha nem tudod elfogadni, akkor meg kár őt piszkálni, ha úgysem tudnál megbocsátani :)
Nos,a buliba megérkezett a tekés barátaival,közben kaptam a kíváncsiskodóktól a kérdéseket,h a párom hol van,persze ők akkor már ismerték a szitut:)Én vidám és csinos voltam,többen tudósítottak közben-közben,h milyen féltékenyen néz,mert mi nem beszéltünk,alig volt feltűnő.1x el is indult gyalog haza,mikor végignézte,h táncolok az egyik"lovagommal",de visszajött...aztán együtt taxival haza.Próbál némi érzelmet mutatni,de egyelőre még nem tudom,h mennyire hiteles.Megkérdeztem,h miért nézett más nő után,azt mondta ,h szeretetre,törődésre meg gyengédségre volt szüksége(eddig azt sem tudtam,h ezek a szavak jelen vannak az ő szótárában:)))Mondom arra nekem is szükségem lenne,de ő sem nyújtja nekem,és ez adok-kapok alapon műlödik.Tehát egy részét tudom,mi hiányzott neki,ez+a kikapcsolódás.Azért közöltem vele,h könnyű mindezt egy nőnek neki szeretői státuszban nyójtani hébe-hóba,úgy ,h nem élnek együtt,nincsenek közös problémáik,csak az aktuális helyzetük.Ismerem a nőt,rajongási ihatta szavait,miközben neki semmit nem kellett nyújtani,semmi felelőség,és roppant elégedett volt,h így megérti vki.De azért én is soroltam a sérelmeimet,a konflitusokat,(zinte uazon.tárgykörön belül)ami miatt én elégedetlen voltam sokszor,de le sem xarta,és ettől bizony nem voltam kedves,meg ilyenek.Most próbálkuzunk,mondtam,h részemről marha nagy kegy ez a megbocsájtás,és most ő jön bizonyítani,h megérdemelte e.Persze én is teszek azért, ő jobban érezze a törődést,apró finom gesztusokkal,lépéskkel,de teljes a bizalmatlanság .Kíváncsi vok,ő mit fog tenni ,h újra bízzak benne.
Igazad van,most egy olyan időszak következik,amiben elvileg ki kellene derülni,hogy mi valóban kellünk e egymásnak.Ehez nekem meg kellene bíznom benne,hogy tényleg nem akar más nő után nézni,és rendbe akarja hozni a kapcsolatunkat.De most még nagyon a zöldszemű szörny van bennem,nem is alaptalanul.pl.ma este lesz egy buli,nagyon nagy társasággal,akikkel biciklizünk,onnan már páran tudják a történetet,ő is tudja.Én oda egyedül megyek,mert ő tekézik,de az elmúlt időszak ismeretében mi tudjuk,h ez csaka fedőduma.Nos a tegnapi után 2 választása van,számára egyik sem buli sztem,de valahogy döntenie kell.Eljön utánam,mert ő rendezni akarja a sorainkat,és vállalja azt,h többen megvetik a tettéért(mert így van),vagy nem jön el,csinálja szo esti szokásos kocsmaprogramot a haverokkal,ez viszont azt közvetítené felém,h marad minden a régiben,igazából ő nem tesz semmit a változásért...de ez egyenlőre csak fikció,holnap majd beszámolok.
pedig ha sosem tudtok kikapcsolódni, akkor meg kell oldani, különben ugyanide fogtok jutni. néha beleférhet egy bébiszitter, ha a nagyszülőkre nem lehet bízni a gyerekeket, míg ti moziba mentek vagy vacsorázni, vagy bármilyen programra. de a mindennapokban is figyelni kell rá, hogy megmaradjon köztetek az intimitás, kimutassátok egymás felé. persze ahhoz, hogy ezen túllépjetek, őszintén meg kellene beszélni, hogy mi a probléma, és aszerint változtatni
könnyű ilyenkor a harmadikat hibáztatni és utálni, de ugye nem kényszerítette a párodat semmire, ha nem ez a nő, akkor valószínűleg egy másik jött volna a képbe, mert láthatóan ez nem szerelem volt, csak valami pótlás, menekülés. azon is érdemes elgondolkodnod, hogy vajon tényleg olyan-e a ti kettőtök kapcsolata, amire lehet alapozni egy családot, jövőt, és nemcsak azért erőltetni, mert most kétségbeestél, hogy jött más, és hogy ott vannak a gyerekek
igen,én is ezen agyalok azóta,és a bnőim is ugyanezt mondják,és ha lenyugodott az agyam nekem is,akkor rátérek arra,hogy mi is volt az igazi oka a félrelépésnek.Az biztos,h eza csaj nyújtotta neki azt a kikapcsolódást,amire vágyott,nyugis vacsik,korzózás Pesten,más szex,egyszóvan gyerekmentesen,nem hazarohanós szabadidősprogram.Igaza van,én is vágynék rá,de 3 kicsi gyerekünk van,és a nagyszülői felhozatal finoman szólva nem olyan,h rájuk tudnánk bízni őket,pláne nem több napra:(régebben még csak-csak eltudtunk menni kettesben 1-2 napra,de most már a mamák nem bírnak a gyerekekkel,hát ez a háttér.És igen,mondta,h jövő héten is kell mennie az ország másik végére,én meg itthon rágjam a kefét,h tényleg nem viszi e a nőt is.És valszeg marhára nem gondolta komolyan,h összecuccol a nővel,nem lennének sokkal előbbre,mert a csaj is kétlaki életet él,de hetyegni jó,meg biztos tök megértő vele,hát amilyen egy friss "rajongó" nő.Nem tudom mit kéne még vázolnom neki az életünk folytatásáról.Alapból nem vagyok vagyok az a tipus,aki megszab a másiknak dolgokat,hova mehet,kivel,mikor és miért,miért nem...ezt kellene csinálnom,korlátokat állítani,meghúzni a határokat,mint a gyerekeknek.......?De hát Ő már nem gyerek,magától is tudnia kellene ezeket a dolgokat egy kapcsolatban,családban.
megértem, ha 3 gyerek mellett nem akarsz/tudsz mindent borítani, de én valószínűleg nem tudnék megbocsájtani. nem azért, mert olyan önérzetes lennék, hanem mert a gyanakvás, bizalmatlanság idővel megölne minden szerelmet, szeretetet, szétrombolna mindent. mert ha ugye egyszer ezt így el tudta játszani, máskor is simán megteheti. talán csak akkor lehet ezt elrendezni, ha meg lehet beszélni a félrelépés igazi okát. mert egy hosszú, őszinte és szerető kapcsolatban ha valaki félrelép, annak biztosan megvan az oka, és nemcsak az egyik fél a hibás. érezheti úgy egy férfi (és egy nő is), hogy szexuálisan vagy érzelmileg teljesen elhanyagolta a másik, ha már nem férfi vagy nő a másik szemében, "csak" anya vagy apa vagy élettárs. persze gyakoribb, ha a félrelépő csak ilyen felületes vagy gyenge vagy akármilyen, és miért hagyott volna ki egy lehetőséget, ami ellen nem sokat lehet, elfogadni vagy elhagyni
a bosszú szerintem alapjában hülyeség és mindig visszaüt. mert ha ebben az esetben a párod szerelmes lenne abba a nőbe, tehetnél bármit ellene, akkor is jobban érezné magát ővele, ha pedig nem szerelmes, már önmagában az is büntetés, ha kiteszed a szűrét, és elveszítheti a családját. könnyű úgy félrelépni, ha egy válásnak minden érzelmi és anyagi nyűgét nem akarja felvállalni valaki, csak szórakozni picit, játszani a hősszerelmest másnak, de ha bukta van, akkor persze más a szitu :)
Ezt én is így gondolom.Nem mellesleg az ügyvédem egy velem egykoru nő,aki az 1 órás ülés végére annyira felrántotta magát a szitun,hogy már csak a szívatásos ötletek jöttek belőle,h milyen fronton,és hogy lehetne még lehúzni,mert megérdemli:-)de most fordult a kocka,az én kis párom "bűnbánóan "hazajött,bevallott mindent(hogy-hogy nem:-)))és azt mondta ,h szakított a nővel,bla-bla -bla,ne döntsümk(döntsek)elhamarkodottan(fosott hogy kirakommár albérletet is nézett:-)))bár még a kukászsákba összepakolt ruháit nem látta:).Persze mondom,ezután meg csak úgy megbízom benne,mert ő azt mondja,hogy...szal itt tartunk,de csak a 3 gyerek miatt megyek bele ilyesmibe,meg h látszólag nagy a nyalizás,jobb a hangulat ,stb.legalább a gyerekeknek.És igen,cca.2 hónapja tudom,h nője van,eddig következetesen tagadta tegnapig.
na azért nem úgy van, hogy nem történt semmi, csak talált egy megfelelőbb párt magának :) meg is lehet mondani az ilyet őszintén, nyíltan, hazugságok, átverések nélkül, pláne ha család, gyerekek vannak. odáig sem kell eljutni, hogy mással szórakozni az asszony vagy a férj háta mögött, ha már ennyire nem jó a házasság, meg lehet beszélni normálisan és szétválni, akkor senkinek nem megy agyára a düh lila ködje ugye :) igazából, ha nagyon őszinte akarok lenni, talán meg is érdemelné ilyen helyzetben egy pasi vagy egy nő a lehúzást, mert valószínűleg a másik sem érdemelte ki a sok hazugságot, átverést és megalázást. (bár az ilyen emberek gondoskodnak arról, hogy ne lehessen róluk lehúzni semmit, de megérdemelnék)
""Az ügyvéd azt modta,h asszonytartást is kérjek,úgyhogy sok nem marad neki a nőt finanszírozni.Legalább is így tervezem.""
Gratulálok!
Bosszút állsz a "sérelemért", pedig nem történt semmi különös, csak talált egy megfelelőbb párt magának...ezért haljon "éhen" :S
Hol marad az előbb említett intelligencia???
További ajánlott fórumok: