Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hűtlenség, megcsalás fórum

Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
3394. nbandus
2013. szept. 19. 08:48
Nahát... Akármilyen jó ember is valaki, erről akkor is megvan a véleményem... :( Nőt megütni szerintem szánalmas és felháborító dolog egy férfitől...
3393. Moncsi 75
2013. szept. 18. 19:26

Köszi.

Hát sógornőm két órán keresztül terrorizálta a családot, és sógorom már nem bírta. Meglegyintette, nem vágta annyira pofon. Én azt a nőt, már eltapostam volna.

3392. nbandus
2013. szept. 18. 19:21
Milyen pofon???
3391. ittmost (válaszként erre: 3390. - Moncsi 75)
2013. szept. 18. 19:02
Jobbulást Szofinak!
3390. Moncsi 75 (válaszként erre: 3385. - Ittmost)
2013. szept. 18. 16:26

jaaaaaaaaaj, most nézem, hogy a sógorról van szóóóóóóóóóóóóó. Sorryyyyyyy

Azt hittem az én kedves mégférjemet véditek :D

Nah, most írt, hogy tegnap már nem bírta, és elcsattant egy laza pofon. Beadja a válópert.

Tegnap ő vitt orvoshoz Szofival.

3389. Moncsi 75
2013. szept. 18. 16:23
Bocsi a szóismétlésekért és a hely hibákért, kapkodok, lázas a lányom
3388. Moncsi 75 (válaszként erre: 3385. - Ittmost)
2013. szept. 18. 16:21

Gondoskodik róluk....anyagilag, de sehogy máshogy sajna, egyre jobban nem. A nő miatt lemond róluk,látjátok még a beteg gyerekét sem vitte az ügyeletre, mert sietett a nőhöz.

NEM FOGLALKOZIK MÁR VELÜK, CSAK ANYAGILAG. És semmi féle veszekedés soha nem volt küztünk, és szexben sem volt probléma.Ezért nem hitte el senki a környezetünkből aki elhitte hogy szétmentünk. Nem bír a vérével, ezt közölte is velem. Jah?? És a nőnek olyan kisugárzása van, hogy még ilyen emberrel nem találkozott. Ez van, SZERELMES, ezt megettem. Ez van. Egyre jobban leszarja a gyerekeket mit mondtam, már ott tartunk, hogy a fiamat sem érdekli az apjal Anyagilag meg csak tegye oda magát, havi 6-7 száz ezerből. megteheti. Vagy nem?

3387. nbandus
2013. szept. 18. 14:21

Igazad van...

De a véleményemet akkor is fenntartom, még ha erre az esetre nem is igaz...:)

3386. ittmost (válaszként erre: 3385. - Ittmost)
2013. szept. 18. 14:00
3160.hsz ben ír róla először,olvasd el!
3385. ittmost (válaszként erre: 3375. - Nbandus)
2013. szept. 18. 13:58

Hát ha valaki mások füle hallatára rendszeresen veszekszik a párjával,és a családdal,akkor az nem jó kapcsolat,szerintem.Ezt nem érezheti úgy a feleség,hogy jó kapcsolat.(de visszagörgetek,és elolvasom még egyszer Moncsi első erről szóló hsz-ét)

Még egyszer,utoljára leírom:az a férfi szereti a gyerekeit,és gondos apjuk,ezt írta Moncsi még legelőször,mikor említést tett róla.Gondolom,velük akar lenni,amíg csak lehet,és ezért elviseli a veszekedést is.

3384. de4b589afa (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 20:53
Így van!!!!
3383. a2571c53fb (válaszként erre: 3382. - Nemmegmondtam)
2013. szept. 17. 20:23

Igen! A saját boldogságáért mindenki maga felel, de hogy képes erre vagy sem azt bizony embere válogatja!

Tudod létezik egy olyan állapot is, hogy megindul valaki efelé és megtesz érte mindent, de rájön...hogy valamilyen szinten zsákutca! ..de akkor is megy tovább, mivel boldogság nem csak egy emberhez kötődhet, csak még nem látjuk, hogy kihez!

Ha valakinek van egy elképzelése és álma, akkor úgy képzeli a jövőt...de ez egy idő után az is kiderül, hogy nem ahhoz az emberhez kötődött! Akkor mit kell lépni? Csak kérdezem! Egy dolgot nem szabad...az álmainkat feladni..és ez nagyon fontos, mivel ez irányítja az embert!

Az hogy nők és ffiak milyen %-ban lépik meg nem tudom, de biztos hogy erre is van statisztika..és valóban mindenki a maga útját járja, abban tanácsot adni nem lehet, esetleg elmondani dolgokat mások tapasztalatán keresztül, hogy ők ebben helyzetben hová jutottak!

3382. nemmegmondtam (válaszként erre: 3379. - A2571c53fb)
2013. szept. 17. 20:11

Nem értetted amit írtam.Nagyon kevés férfi válik el csak úgy, ha nincs 3. a képben. Ezért írtam, hogy rájuk jellemzőbb ez inkább. A nők, ha nagyon elegük van, vagy más okból is könnyebben kilépnek, akkor is, ha egyedül vannak.

A saját boldogságáért mindenki maga felel.

3381. a2571c53fb (válaszként erre: 3369. - Egykerdes)
2013. szept. 17. 19:59

Igen pontosan erről van szó! Akárhonnan is nézzük, mindenki csak a saját boldogságáért felelős! Csak az a kérdés, hogy milyen áron?

Itt az emberek már mérlegelnek egy bizonyos kor felett...de ameddig az ember fiatal és naiv, addig nem gondolkodik és nem mérlegel.

3380. nbandus
2013. szept. 17. 19:58
Ez minden kapcsolatra igaz...
3379. a2571c53fb (válaszként erre: 3377. - Nemmegmondtam)
2013. szept. 17. 19:54
Csak megkérdezem! Nőkre nem igaz ez???
3378. nbandus (válaszként erre: 3377. - Nemmegmondtam)
2013. szept. 17. 15:50
Igen, szerintem is így van. Csak sajnos az emberek fele erre képtelen... Ezért ugrálnak egyik kapcsolatból a ,ásikba, nehogy egyedül maradjanak, és rájöjjenek, hogy belül van a baj, nem a külvilággal. Szerintem is: először az embernek egyedül kell megtanulnia jól érezni magát, mert msáként nem lehet boldog egy párkapcsolatban.
3377. nemmegmondtam (válaszként erre: 3375. - Nbandus)
2013. szept. 17. 15:48
Ma a kapcsolatok nagy része úgy ér véget, hogy van már 3. Az emberek kapaszkodnak, félnek egyedül lépni. Szerintem ez fokozottan érvényes a férfiakra. Pedig, aki egyedül is jól van magában és magával, az alkalmas igazán boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat kiépítésére.
3376. nbandus
2013. szept. 17. 15:46
Egyébként mindezt úgy mondom, hogy voltam már mindhárom szerepben, így tudom miről van szó. Mindenesetre reméelm soha többé egyikben sem lesz részem...
3375. nbandus (válaszként erre: 3374. - Ittmost)
2013. szept. 17. 15:24
Az a baj (vagy nem baj), hogy kívülről ezt nagyon nehéz megítélni. Honnan tudjuk, hogy a feleség is úgy érzi, hogy rossz a házasság? Honnan lehet tudni, hogy a férj otthon tesz-e azért, hogy javuljanak a dolgok? Aztán lehet az asszony jönne ide a fórumba sírni, hogy a férje elhagyta egy nőért, pedig ő azt hitte rendben vannak a dolgok. Akkor meg a köcsög férjet szidhatjuk...:) Szóval ez két-, sőt, háromoldalú dolog. Nyílván Mónié a döntés, és senki nem tör felette pálcát, én csak általánosságban mondom azt, hogy rosszul vagyok attól, hogy 1-1 rossz kapcsolatnak csak akkor vetnek véget a felek, ha ott van a harmadik. Amúgy meg poshadnak a sz***-ban...
3374. ittmost (válaszként erre: 3366. - Moncsi 75)
2013. szept. 17. 15:09

Itt mindenki úgy nézi azt a másik családot,mintha csak a sógor,meg a feleség lenne.Ott egy rossz kapcsolat van,rossz családi légkörrel.Ha annak vége lenne,akkor legalább 3 embernek esélye lenne a normálisabb életre:a sógornak,és a gyerekeknek,egy másik,normális családban:veled,és a te gyerekeiddel.

A feleség meg kereshet magának valakit,aki neki való,akivel tud békében élni.Még a gyerekei sem fogják ""nehezíteni""a leendő kapcsolatát,mert az apa szívesen veszi ki részét a gyerekezésből.

Itt annyi lenne a sérülés,hogy a másik nő,a feleség hiúsága sérülne,h el van hagyva.

de többet nem osztom az észt ebből.Ha figyelmesen elolvastál,sokféle érvet írtam,és objektívebb szempontokat,a döntés nyilván a tiéd.

3373. ittmost (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 15:04

Azt írta Moncsi az elején,hogy az a család évek óta veszekedésben él,rosszul.

És hogy az apa nagyon szereti a gyerekeit.Valószínűnek tartom,hogy ezért nem ment még el onnan,és ez tényleg egy oylan kapcsolat,ami a gyerekek miatt van egyben tartva MÉG.

nem Moncsi miatt fog megszakadni,el van az már cseszve.az,hogy formailag egyben van,szerintem nem sokat jelent.

és ez nemcsak a ffi elmondásából tudható(tehát lehetne épp,h hazudik),hanem M.is látta őket az évek során.

Itt nem egy ember kárára jön ,vagyis jöhet létre kapcsolat,hanem ezt gyerekek szenvedik el(a ffi gyerekei),és a ffi,meg gondolom a feleség is,,h egy veszekedős családban élnek.

Persze,úgy "szép" ha előtte elválnak..de ebben a helyzetben egyenlőre megértem a ffit,h a gyerek miatt nem akar elmenni a családból,főleg,hogy máshol senki sem várja.akkor inkább marad itt,az apai feladatában.

Én nem vagyok szent,és nem ítélek soha egyértelműen a házasság mellett.Sok eset van,amire felesleges ráhúzni ezt a sémát,hogy amíg házasok,addig ne mozduljon egyik sem.

3372. Zsuzska70 (válaszként erre: 3366. - Moncsi 75)
2013. szept. 17. 14:50
Nem másra kell tekintettel lenned.Saját magadra. Arra hogy te személy szerint mit tartasz helyesnek. Erős vagy,és okos ki fogod találni.
3371. Zsuzska70 (válaszként erre: 3370. - Júliusi)
2013. szept. 17. 14:48
A másik, eredeti kifejezést nem lehetett megjeleníteni,moderálták. :) :)
3370. júliusi
2013. szept. 17. 14:07

Ribizli:) milyen szépen fejezted ki:))

hát az tényleg van elég...

3369. egykerdes (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 12:59

mármint a na igen a naívságra íródott :D

Én is ilyen naív ...voltam... hosszú évekig. De most valami elpattant. Sok mberrel beszéltem, olyanokkal akikkel kellett, és olyanokkal is akikkel nem kellett volna. És arrra jutottam, hogy az a naívság annak ellenére hogy mindig is jól láttam az "odakinti" világot, mégis idebenn naív akartam maradni. Már látom, semmi értelme. De semmi. Úgyhogy.

Ha valaki bobldog akar lenni, és azzal nem gázol át dolgokon, de ennek ellenére utat kell hozzá törnie. Nézze meg, milyen utak vannak. De nézze meg, hogy vajon nincs e zsákutca a végén.

3368. Zsuzska70 (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 10:30

Nem vagy naiv. Tisztességesen állsz a dolgokhoz. Nekem nem kellene ami a másé soha,semilyen körülmények között. Ribizli :)

meg van elég.

3367. nemmegmondtam (válaszként erre: 3366. - Moncsi 75)
2013. szept. 17. 10:28

Azért, mert a saját mércédnek kell egyedül megfelelned. Ha neked jó lesz a sógorral, akkor vágj bele. Persze, ne úgy,a hogy a férjed. Gondoljátok át, beszéljétek meg és teremtsetek tiszta helyzetet. Amit eddig olvastam tőled, ez jobban feküdne:)

Ha úgy érzed vele jó lenne....

3366. Moncsi 75 (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 10:20

Igen, én is maradi vagyok, ezt az elvet vallom, bár nekem is szétbombázta a családomat az a nő. És még el se vagyunk válva.

Tulajdonképpen nekem miért kellene tekintettel lennem másra??

3365. egykerdes (válaszként erre: 3364. - Nbandus)
2013. szept. 17. 10:03
hát igen.
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook