Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
Sziasztok.Remélem jön még ide valaki :( Eléggé kétségbe vagyok már esve.4 éve van párom,elég hullámzó a kapcsolatunk ,voltunk külön is már.Sokat lóg a neten,egy ismerkedős oldalon kamu képpel és ha ki teszem a lábam máris udvarolgat.Ha említem neki hogy bát a dolog akkor ki nevet hogy ő csak szórakozik nem is ő van a képen.Na mindegy,a lényeg az hogy szeretném ki deríteni ha tényleg ismerkedik és randit is meg beszél,el megy e a randira.Nagyon szégyellem de már a magán nyomozáson is gondolkodtam.Fáj hogy ezt csinálja de amíg nem bukik le konkrétan egy randin,nem tudom meg tenni hogy el hagyam,mert akkor mindig bennem lenne hogy lehet tényleg csak szórakozás volt neki .
Óóóóóó....sajnos nem véletlenül vagy itt ezen a fórumon...legalábbis az én megítélésem szerint. És a véleményem? Egy alapos beszélgetés, és utána lapát, ha olyan a szitu. Ha valakivel 2 hónap után nem akarom együtt tölteni a szilvesztert és együtt köszönteni az új évet, az bukta.
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Nos a kedvesemmel 2 hónapja vagyunk együtt és most szilveszterre kicsit össze zörrentünk.
Úgy alakult hogy nem tudtük együtt tölteni de nem azért mert haragundtünk egymásra hanem azért mert kedvesem kérte hogy töltsük külön és nem csak az estét hanem az egész napot is.
Sőtt azt sem szerette volna hogy meglátogassam őt a szüleinél. én felajánlottam neki hogy lemegyek szívesen de ezt ő vissza utasította olyan indokkal hogy főznie kell meg készülni az estére.
megkérdeztem akkor hogy miért nem akar látni de erre semilyen egyenes választ nem kaptam.
Tudtam hogy hova mennek barátaival és megkérdeztem tőle hogy mit szóla ha én is velük mennék, erre azt a választ kaptam hogy nem bízok benne és nehogy össze fussunk azon a helyen gondolkodjak el rajta mit teszek..
Szóval szerintem ezek a jelek alapján volt neki ott vagy a társaságban valaki aki miatt nem szerette hogy menjek.
vagy csak én látok rémeket?
Véleményeket kérnék tőletek.
Szerintem Te is és Mindenki aki ebben a cipőben jár szeretné tudni. Ennyit megérdemlek!
Te nem szeretnéd "biztosra" tudni?
Telepíts kémprogramot a gépre, bár annál szemetebb húzás nem nagyon van... Mondjuk a sunyi megcsalás is hasonló kategória kb... :(
Mivel lesz jobb ha tudod miért és kiért?
Sziasztok!
Már írtam erre a forumra, miszerint véleményem szerint megcsal a feleségem, és hát akkor volt,hogy fél éve nem feküdt le Velem. Ez volt 3 hónapja. A helyzet nem változott sőt rosszabb lett. Sajnos a leülünk és megbeszéljük nem jött be. Kiabált, ingerült lett. Biztos vagyok benne, hogy valakivel titkos viszonyt tart fenn. Azt szeretném megtudni, hogy kivel. Most még az elején lehetnek, mert szerintem csak a neten levelezhetnek, és elég ritkán találkozhatnak. A számítógépen, hogyan tudnám megnézni, utánna járni, hogy kivel levelezhet? Minden lehetőség érdekel, és tényleg rendes aki válaszol, de azt ne írjátok, hogy beszéljem meg...azt már nem lehet. Persze elhagyom, elválunk...de higgyétek el tudnom kell biztosra, hogy miért és kiért. Nem a bosszú vezérel, az Engem nem érdekel, ha akar menjen, csak biztos akarok lenni, konkrétumokkal.
Hát köszönöm.
mindegy,hogy melyik ment a másik után,a lényeg,hogy megcsalt.
A részegséggel nem lehet takarózni.
Szerintem küldd el!
Ha máskor is részeg lesz,akkor is megcsal?
Hát a részletek ködösek! 3 hete történt én dolgozni voltam ő meg a haverjaival a kocsmában, állítólag az ex csaj nyomult rá de mnind a kettő részeg volt.. és egy wcben kötöttek ki ahol bátyám meg rájuk nyitott és érdekes helyzetben találta őket!.. megkérdeztem az ex csajt is persze nem azért hogy azt higyjem el de nyilván az is jelent valamit amit ő állít ő azt monda a párom ment utána, a párom azt állítja a csaj ment utána tehát itt meg bukott már az egész viszont egyik sem tagadta hogy egy wcben voltak egy ideig de ott nem tudjuk mi történt egyedül bátyám látta de ő azt mondta nem szól bele rájövök én magamtól is majd idővel gondolom nem akar megbántani de hazudn ituti nem hazudna. tehát elég kemény a szitu
Részletek? Mit tudsz? mióta vagytok együtt? Miét van kapcsolatban az exével?
A párom az exével majdnem meg csalt vagy meg is csalt aóta se tudom..! Vélemények????????
Nagyonleállt a topik... Mi van veletek?
Még két dolog eszembe jutott,ami segít. Az egyik: intelligencia. Értelmes,értékes nő vagy. A másik, én hiszek a jóistenben. Sok mindenen átsegít ő is.
Igen,van hogy az ember meg tudja mondani,hogy melyik az a nap, az az óra,amikor megváltoznak az érzelmei. Magam is voltam úgy,hogy csak akkor tudtam elviselni a poklot,hogy azt gondoltam a férjemről-csak egy közömbös idegen.Akkor ez segített,mert akkor nem tudott bámtani/érzelmileg/ Tettem a dolgom, sok munkát ad a betgeim ellátása, fiammal való foglalkozás,van egy kis hobbim is/kézimunka/.
Most nézem,h nem érkezett meg ide,amit a múltkor írtam..hogy ne aggódj emiatt az állapot miatt,le fog múlni nemsokára. Szerintem ez egy védekezés,h az ember nehogy túl mélyen süllyedjen a fájdalomba.Ebben az állapotban még egy csomó mindent meg lehet csinálni,amit muszáj,csak a fájdalom-és az örömérzés nincs.Nekem is volt iylen,és bár először fura volt,többedszerre már rájöttem,hogy ez igazából jót tesz velem,mert utána minden már távolabbinak tűnik,nem fáj úgy.
Nagyon lefagyasztottam a fórumot. Bocsánat.
De remélem ez inkább annak tudható be, hogy mindenkinek rendbejött az érzelmi élete.
..szeretnék egy ideális világban élni, úgyhogy remélem majd jó sztorikkal jöttök.
:)
Kicsit reménykedem hogy nem maradok így, de ha igen már az sem érdekel.
Köszönöm a jó kívánságot!
Szerintem ez most természetes, dolgozik a pszichéd. ez is egy gyászfolyamat. El fog múlni, tarts ki! Lesznek még nagyon szép napjaid.
.. egy dolog változott olyan kb 3 napja. Valahogy mintha meghaltak volna az érzelmeim. De minden téren. Nem tudom ez el fog e múlni, ilyet még a volt férjem után sem éreztem. Pedig az nem 5 év volt, hanem 13.. Azt hiszem ez most gáz. De látjátok ez sem érdekel. Úgyhogy fura. Minden esetre, eljutottam arrra a pontra is, talán ennek köszönhetően, hogy az sem érdekel, lesz e valakim valaha. Kicsit kisiklottam. Motiválatlan vagyok brutálisan. Nincs cél. Csak ma. ..és holnap egy új ma. szar. nem voltam ilyen.
Nagyon sajnálom! Ismerős az érzés,és ez sajnos ha találkoztok, mindig elő fog törni.
Viszont egyre és egyre gyengébben, hidd el!
Egyszer csak azt veszed észre, hogy már közömbös lesz számodra, és az már nagyon jó lesz.
Nekem is mindig mondták, hogy az idő, majd mindent elrendez. Nem hittem el, de tényleg......semmi más csak sz idő fog segíteni, addig meg itt vagyunk mi neked, egymásnak! <3
Engedd el! Jobban jársz, nem fog megint bántani. Az biztos, hogy találsz olyat, aki tisztel és megbecsül.
Nagyon sajnálom!!! Annyira tudom, milyen fájdalmas is ez...
... azon agyalok, hogy azok a problémáim, amik miatt erre a fórumra kezdtem irogatni, a pénteki nappal "elmúltak". Itt volt Ő összepakolta a ruháit. Minden egyéb holmiját hátrahagyta. Mindenét.
Jelen kis világom annyira összeroppant, hogy már nem itt van a helyem, hanem valami olyan fórumban, ami egy kicsit elkezdi építeni a lelkemet. Kicsit most visszaestem, remélem túl sokszor nem kell majd vele találkoznom. Állítólag jövő szerdán megint jön, hogy beszéljen Apumékal.. Nem akarom már többet látni. Túl akarok rajta lenni teljesen és mindenhonnan kitörölni. De így nem fog menni.
Csak ez a dal jut most az egészről eszembe... [link]
Nekem paradicsomoskáposzta landolt egyszer a fejemen, aztán jött a zuhany... :) Megérdemeltm, az tény :)
Én is voltam már zuhany alatt, az egyik nővérem előszeretettel alkalmazta, pedig én jó gyerek voltam :D
Én egyszer sajnos ,a gyereket raktam hideg zuhany alá,soha se történt meg egyikkel se többet,se előtte,se utána.
Kiskamasz volr,és behisztizett,sírt,toporzékolt.Nem vagyok rá büszke,de ez van.
Ja akkor a sógor, nem a férjed testvére.Hanem az asszony...
Nem semmi nő lehet.
Na igen, ha folyamatosan azt szajkózzák valakinek, hogy undorítő büdös görény vagy, meg a gyerekeket is cseszteti állandóan, folyamatos terror alatt van az egész család. Azt mondta tegnap sógornőm sógornak, hogy adja be a válópert, meg a hülyegyereket viheti magával, a kislányt nem. No comment.
A pofonról meg az a véleményem, hogy igen, dirrekt kiprovokálja, mert ez ilyen nő. Detto mint az exem, látszik,h testvérek.
Én is mélyen elítélem a bántalmazást, de ti nem ismeritek azt a nőt. Egy boszorkány, szó szerint, nem lehet kibírni.Soha nem szerettem.
sajnos azt kell mondjam igen. szörnyű ha bárki bárkit megüt, nemtől függetlenül. Nekem is az exem egyszer berakta az előző nőjét a szekrénybe. Mert vannak olyanok, akik tényleg addig provokálják a másikat, amíg az tényleg eldurran. Velem ilyen esete az 5 év alatt soha nem volt. Úgyhogy ez tényleg sajnos elképzelhető, hogy már olyanokat mondott, amik kibírhatatlanok. Vannak fura emberek. A pszihológiája is érdekes ennek.. addig feszítik, hogy tudják annak valamilyen következménye van, mégis feszítik. Na ezt kell úgy lerázni, mint a gyerekeknél a hisztit a zuhany alatt. Az tuti, azzal több célt élt volna el a sógi. :D többet nem hisztizne anyuci sem, ha tudja annak hidegvíz a vége :D :D
További ajánlott fórumok: