Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)
szerintem az idő majd úgyis eldönti, mennyit bír el a természeted. van olyan, hogy a bizalom odalesz, de szereti az ember a másikat, idővel azonban a bizalmatlanság úgyis szétrombolja a kapcsolatot. van, aki pedig idővel beletörődik és inkább szemet huny. (szerintem a kurvázás is azért lett bevallva, mert később már nem fog sokként érni.)
azt gondolom beláttad, hogy a párod nem egy hűséges típus, és ha bármi gondja van veled, rossz az otthoni hangulat, kibírhatatlan vagy, akkor másokkal vigasztalódik. ez van.
Sziasztok! Nincs ötletem se, hol írhatnám ki magamból a dolgokat, ahol nem sablonokkal reagálnának. Nos, itt úgy látom, tapasztlattal rendelkező, nem feltétlenül kliséket durrogtatók vannak.
Unatkozni fogtok, sanjálom. Az én történetem is csak egy újabb idióta története. 6 éve vagyunk együtt. 6 év alatt volt hideg, meleg, ahogy lenni szokott. Elég rossz természetű ember vagyok, nagyon nehéz velem kijönni. Tavaly nyáron terveztük az összeköltözést. Lett ház udvarral, szépítgettük, csinálgattuk. Közben én annyira bepánikoltam az egész közös élettől, hogy a kommunikációm nem volt igazán jónak nevezhető. Inkább a kibírhatatlan kategóriát képviseltem. Bár próbáltam ellensúlyozni sokszor, de tény, hogy nem mindig sikerült. Eközben ő talált egy másik nőt, aki vevő volt a flörtre, sőt többre is. Semmit nem tudtam róla. Telt az idő. Minden félelmem ellenére beköltöztem novemberben. A fiával (14 éves) nagyon jól összemelegedtünk. Szeret velem beszélgetni, programokat csinálni. Talán kicsit görcsösen akartam jól csinálni (a ház mindig tiszta, otthonos, főtt kaja is mindig van, stb.), de azért mert nem akartam elrontani az egészet. Állítólag soha életükben nem volt ilyen szép karácsonyuk, mint most. A párom szerint soha nem volt olyan jó az élete, mint mióta odaköltöztem.
Na eddig szép a sztori. 4 hete kiderült a nyári nő. Egy alkalom volt, de azóta is flörtölgetett vele a hátam mögött (emiatt derült ki). Slusszpoén: januárban nagyon maga alatt volt, hát elugrott egy fél órácskára k*rvázni is, hangulatjavítás céljából. - ezt már magától vallotta be. A nyári nőt én szedtem ki belőle, bár 4,5 óra volt, mire bevallotta, addig folyamatosan vetített.
Miért nem derült ki hamarabb? Mert nem vagyok ellenőrizgetős típus. ezért is merte az orrom előtt csinálni a flörtölgetést. Míg aludtam, míg fürödtem, míg főztem rá, vagy mialatt a fiával foglalkoztam.
Persze én is megkérdeztem magamtól, hogy hol rontottam el. 32 éves vagyok (mondjuk ezen általában megdöbbenek, mert közel sem ennyinek látszom :D), jól nézek ki, adok magamra (bár ezen még lehetne fokozni, de nekem a nőies dolgok inkább unalmasak, mint élvezetesek), eddig úgy véltem, hülye sem vagyok, a háztartást vezetem. Az ágyban talán picit gátlástalan és picit talán több is az igényem, mint az átlag nőnek, de ez még talán nem baj.
Viszont egy rigolyám van, ami igen sarkos az életemben: a hazugság. Sem kicisben (titkolódzás, csúsztatás), sem nagyban nem viselem el. Úgy éltem 15 évet, hogy minden napom egy harc volt. Tavaly novemberben azért költöztem oda, mert el kartam hinni, hogy mellette más lehet, talán vele jobb lesz minden és talén lesz valaki a rám is vigyáz. Nem lett, sőt így még soha nem árultak el. Senkiben nem bíztam soha, ő volt az első. (A senki itt tényleg ezt jelenti. Se szülő, se testvér, se barát. Fél szemmel mindig figyeltem/figyelek)
Amit ú állít: egyszeri alakalom volt. Már akkor megbánta. (Ja plusz adalék: abba a hálószobába vitte, ami most közös, előtte meg én rendeztem be) Azóta sem volt köztük semmi. Ő nem tud normálisan kapcsolatokat lezárni, ezért lassan próbálta leépíteni. Nem tetszik neki, nem szerelmes. Meg sem csókolta, nem udvarolt neki, nem vitte sehová, stb. Most lezárta a dolgot a fülem hallatára, bár nem én kértem tőle.
Próbálja rendebe hozni a dolgokat.
Mielőtt elítélitek őt, az objektivitáshoz hozzá tartozik az is, hogy azt nem tudom tőle elvitatni, hogy mindent megtett értem a 6 év alatt. Mindent megadott, amit szerettem volna, mindenben igyekezett segíteni, akkor is, ha neki nagyon nem volt jó. Ezért is akartam benne bízni.
Most úgy látom hiba volt.
A kúrva. Előttem sűrűbben járt ilyen helyre, valóban kedvjavításra, haverokkal bulizni, stb. Mióta vagyok erre már nem volt szüksége. Eddig. Valójában nem is értem, miért mondta el, hisz tőlem 400 km-re volt, egyedül, soha nem derült volna ki. Már a nyári is bőven több, mint elviselhető.
Ő azt mondta, hogy azért, met valóban nem akar nekem hazudni és tudja, hogy ezzel csak rosszabbat csinál, de tiszta lappal akar újra kezdeni mindent.
Bármit megtenne, hogy jobban érezzem magam (4 hét alatt kb 5-10 kg között fogyhattam, nem mértem, pedig eleve normál testalkatú voltam, na most nem annyira vagyok az), bármibe belemegy csak adjak neki esélyt a bizonyításra.
Most ott tartunk, hogy 2-3 hónap adtam a dolognak, hogy rájöjjek, van-e mit bizonyítania. Valójában ő mondta ki az igazat: nagyon szerethetem őt, mert ennél jóval kevesebbért már megszakítottam kapcsolatot rokonokkal, barátokkal, stb a z életem során. Ő is meglepődött, hogy ezt mondtam, na meg én is.
Már úgy érzem, hiba volt. Nehezen bírom. Ez nem könnyebb napról napra, hanem talán egyre rosszabb.
Nem arról van szó, hogy nincs hova mennem, vagy függnék tőle. Van saját lakásom és jól keresek. Csak valami mégis azt súgja, még ne menjek. Nem értem...
szerintem sok hűtlen nő is van, de a nők jobban bírják titkolni, nem olyan bénák, mint a pasik :)
egyébként meg mindenkinek megvan a lehetősége, hogy függetlenül éljen és azzal szórakozzon, akivel csak akar, nem kötelező a párkapcsolat vagy a házasság...
Most ez lehet nem fog tetszeni, én annó annak idején ott bas.ztam el, hogy azt hittem az, hogy írogat valakivel az csak úgy hülyülés stb...Megkíméltem volna magam attól, hogy elcseszek vele még x évet...mert hogy milyen meglepő...megcsalással ért véget.
Nem csodálom, hogy nem hiszel el már semmit.
Az meg, hogy 50 éves.. azt...hát gyönyörű mondhatom...
Sziasztok!
4 éve vagyunk együtt párommal, 2 éve pedig együtt is élünk. Életem legboldogabb időszakát éltem át vele, persze kissebb-nagyobb zökkenőkkel. De tegnap olyanra derült fény, ami miatt teljesen összezavarodtam és el kell mesélnem valakinek... Lebukott, hogy face-en lebeszélt egy találkát egy kb. 50 év körüli nővel (én 23 vagyok, ő 28). Végül nem lett belőle semmi, mert a nőnek otthon maradt a gyereke aznap és így nem tudtak volna titokban találkozni. Pedig már babát és esküvőt terveztünk. Azt hittem, hogy szeret és hogy én vagyok számára a legfontosabb, hisz mindent elsöprő szerelemként indult a dolog, találkozásunk is mesébe illő volt, erre meg kell tudnom, hogy meg akart csalni. Természetesen jöttek az ígéretek, üzenetek, sms-ek, hogy csak én kellek neki és egy hülye, kósza gondolat volt az egész. Szánalmas. Képtelen vagyok hinni neki és bízni benne, hiszen elment volna, ha a nő ráér, ebben biztos vagyok.
Tudom, hogy ott kéne hagynom, de borzasztó nehéz. Pláne úgy, hogy a családom is odavan érte. Ráadásul egyedül nem tudnám fenntartani a lakást sem (albérletben lakunk), így haza kéne költöznöm a szüleimhez. Bár meg sem történt volna ez az egész. :(
Jár még valaki hasonló cipőben?
Kérlek, segítsetek jó meglátásaitokkal.
Audiatur et altera pars! De ezért?
"De beszélhetünk konkrétabb dolgokról is! Mi akasztott ki??? Pasid félredugott melletted?? ..és ez miért probléma?? Biztos volt oka, megtetted te is akkor most mi a kérdés? Csak kérdezem egyszerűen!:-)))..és te is megérdemelsz valamit, így küldök neked is!:-))"
Azért, hogy valakit ismeretlenül bemocskolj? Fogalmad sincs mi történt, de kivetíted másokra a saját sérelmeidet?
Gondolkoztam rajta Laci, Ödön, mindegy, hogy hívnak, hogy írok Neked privátban. De nem ér az egész annyit.
Most mi lesz? Megsértettél valakit és ismét törölsz, majd egy új nick-en regisztrálsz? Az írásbeli kommunikációd sajátosságai akkor is megmaradnak.
Lyóóó lyóó de mit?:-))
Így első ránézésre azt látom, hogy bánt, amit írok a nőkről, de azért hallgatassék meg a másik oldal is! Vagy talán az már teljesen lényegtelen? Csak úgy kérdezem?:-))
..és remélem, hogy holnap nap sütés lesz, ülj ki egy padra, és próbálj kikapcsolni mindent! Tudom nehéz, de ha sikerül, akkor az baromi jó érzés lesz!:-))
Hát nehezen viselte az elején, kb fél-1 év volt a nehéz, mert közben rákos is lett, és a 2 együtt nagyon rosszul jött ki. De amint vége lett a kezeléseknek, és elkezdett nőni a haja, az önbizalma is visszatért, nekiállt sportolni, és összejött a gyerekkori szerelmével, aki irónikus módon nős, így most anya a szerető. (csak róla tud az asszony).
Anno apum is azt mondta anyának, hogy a 3 gyerek mellett (mi) néha szüksége volt egy kis nyugalomra stb... Hát ezen kivoltunk, de jelenleg a nyugalomból egy 3 éves gyerek zaklatja fel... Szóval, amit várt ettől a kapcsolattól, az már egyáltalán nincs meg, és mivel mi már rég kirepültünk a szülői házból, otthon nyugalomban lehetne...
Azért, hogy mgnyugtassak mindenkit olyan példa is volt, hogy ffi 3eFt, adott és ad még a mai napig is gyerektartás díjra és veri mellét, hogy milyen fax sránc! Sajnos a rokonságomból való. A nő ahhoz meg tudjanak élni munka előtt megután elmegy takarítani és napi 10-12 órát dolgozik! Lánya akkor tíz éves volt. Most 24 éves és már be tud segíteni a családi kasszába! ...azonban 16 éves kora óta nem kíváncsi az apjára és nem is akarja látni!
..én pedig nem állok vele szóba, mivel ez való nagy taplóságra utal!:-((( Tehát elítélem azokat ffi-kat, akik megpróbálnak bármilyen trükkel kibújni a kötezettség alól!