Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hűtlenség, megcsalás fórum

Hűtlenség, megcsalás (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
3634. 100évmagány (válaszként erre: 3631. - 4510537174)
2014. ápr. 26. 15:18

Pusztuljanak a farkasok!!

Legalábbis körülöttem.

3633. kriszta773 (válaszként erre: 3632. - Vivvv)
2014. ápr. 26. 13:59
én ezzel nem értek egyet. ha egy pasi egy fiatal, szűz nőt vesz feleségül, benne van ez is a pakliban...
3632. Vivvv (válaszként erre: 3625. - Francosfranc)
2014. ápr. 26. 12:55
Húha... Szép kis feleséged van. Én ezek után még azt sem hinném el neki, hogy lélegzik. Az egészben az a legrosszabb, hogy el tudta hallgatni. Nem igazán bánthatta a dolog a lelkiismeretét.
2014. ápr. 26. 12:48

Tudomásul kell venni, mindenkit megcsalnak. Egyszer, kétszer, sokszor.Az a szerencsés, akinek a csalására nem jönnek rá, mert egész életében tiszteséges emberként élhet.

Aki sohanem csaljameg az embert : egy hűséges kutya.

A farkas, már nem annyira hűséges...

3630. 100évmagány (válaszként erre: 3624. - 9d0c5a7f41)
2014. ápr. 26. 11:00

Nekem sem sikerül a megcsalást megemészteni. Mekkora gáz az egész. Menni kéne...

Nagyon megértelek. Sok olyan emberről derül ki, hogy félrelép, akiről soha nem gondoltad volna. Résen kell lenni? De meddig lehet így élni?

Ennek ellenére azt mondom, ha a mostani párod nem adott rá okot, bízz benne, ne rajta verd le az előző bűneit.

3629. Shanee (válaszként erre: 3625. - Francosfranc)
2014. ápr. 23. 11:58
Nem egyszerű a helyzeted, és csak Te tudod eldönteni, hogy mit lépsz. Fogod-e bírni az állandó kételkedést, hogy vajon most, hogy nem mondja, hogy szeret, nincs-e valakije. Bennem tutira örök tüske maradna, amit még tetéz a babakérdés is. Mindenesetre sok erőt és szerencsét kívánok Neked, bárhogy is alakul.
3628. nbandus
2014. ápr. 23. 11:49
Nézd, az, hogy meg tudod-e bocsájtani, az csak rajtad múlik. Az biztos, hogy még hónapokig, akár évekig is emlékezni fogsz erre, és a fejéhez fogod vágni... De ha szeretnéd elfelejteni, akkor próbáld meg.
3627. Francosfranc (válaszként erre: 3626. - Nbandus)
2014. ápr. 23. 11:46

Igen lehet évekig tünetmentes. (Mint ahogy párom a mai napig tünetmentes). Rosszul fogalmaztam ezek szerint, én kb 4-5 évvel ezelőtt vettem ezt észre, de a nem tulajdonítottam neki jelentőséget alatt azt értettem, hogy 1-2 évig nem is nagyon érdekelt, hogy mi volt az meg miért. Igazából én most (2013) év végén voltam a dokinál.

Jah hát igen azt mondta, hogy emlékezzek vissza (köszikeeee), hogy abban az időben nem nagyon mondta, hogy szeret mert teljesen bizonytalan volt, hogy mi történik vele. "össze volt zavarodva" - még egy női kártya kijátszása...

3626. nbandus (válaszként erre: 3625. - Francosfranc)
2014. ápr. 23. 11:40
Nekem a dokihoz lenne az első kérdésem, hogy előfordulhat-e, hogy évekig tünetmentes a dolog, és 6-8 évvel a "fertőzés" után jön csak ki? Ebből egyből kiderül, hogy igazat mondhat-e... Ha meg tudsz bocsájtani neki, hajrá. Én megértem, hogy egy férfivel az életében az embernek megfordul a fejében "más" is, de ha halál szerelmes (márpedig akkoriban még az kellett, hogy legyen), akkor nem ezen kellett volna kattognia...
2014. ápr. 23. 11:29

Gondoltam leírom, hogy férfiként én hogy jártam.

Egy kis előzmény - még fiatalon éltem tartós párkapcsolatban egy lánnyal ("tini" korunkban kb 6 évig voltunk együtt), amikor egyik nap közölte, hogy már nincs meg a szikra és más után néz. Azt hittem belehalok - főleg amikor két nap múlva már egy másik sráccal láttam. Aztán kb 2 hónap múlva jött, hogy mekkora hülye volt, nem szabadott volna engem ott hagynia, stb stb. Persze visszafogadtam (ilyen a szerelem...), és volt még kb 1-1,5 relatíve jó évünk (már nem volt olyan azért mint előtte). Ezekután ismét közölte, hogy nincs meg a szikra már és lelépett. Ezúttal örökre.

Ezután ismertem meg mai párom aki már a feleségem. Fiatalabb nálam, én voltam neki az első, de okos intelligens és mellette nagyon szép lány, abszolút nagy szerelem lett. Kb 6 év együttélés után összeházasodtunk, most leszünk tíz éves házasok. Viszont pár évvel ezelőtt észrevettem, hogy valami kiütés jelent meg a nemi szervemen. Mivel 1-2 nap alatt elmúlt nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, de aztán időről időre felbukkant a kellemetlen kis "kiütés", és akkor már elkezdett érdekelni mi is lehet ez. A páromra nem gyanakodtam hiszem mintafeleségnek tűnt. Rákerestem neten és a tünetek bizony nemi herpeszt mutattak. Mivel a neten is rengeteg hozzászólás van ebben a témában (sokan azt állítják, hogy nem csak nemi úton lehet elkapni), ezért először óvatos voltam és rákérdeztem feleségemnél, de persze mindent tagadott (rajta egyébként nem jött ki ő tünetmentes), én meg lenyeltem a békát, hogy hát neten is azt írják, hogy máshol is össze lehet szedni, így jártam, de azért a kis vezérhangya csak nem hagyott nyugodni. Egyre többet olvastam majd eldöntöttem, hogy elmegyek dokihoz. Kétség sem fér hozzá nemi herpeszem van. Ő meg automatikusan mondta, hogy akkor páromnak is van nyilván. Megkérdeztem, hogy ezt máshogy mondjuk uszodában el lehet-e kapni, viccesen de őszintén válaszolt.

- Persze, hogy el lehet uszodában kapni ha meg***sz valakit a vízben.

No innentől tiszta sor volt, hogy minden csak mese. Kész tények elé állítottam az asszonyt, aki először továbbra is tagadott majd pár nap "nyomás" után bevallotta, hogy évekkel ezelőtt (saját bevallása szerint 8 évvel ezelőtt), teljesen mélyponton volt attól, hogy engem mennyire szeret, de még soha nem volt mással, hogy amikor egy nős pasi (halleluja...grrrr) kikezdett vele akkor nem utasította vissza. Ráadásul az izgalom meg az érdekesség miatt még élvezte is, ezért kb 3-4 hónapig "rendszeresen" összejártak egy kis numerára. Aztán ahogy csökkent az izgalom meg az érdekesség, állítása szerint úgy jött rá arra, hogy mekkora hülyeséget csinál meg, hogy már nem is élvezi ezért leépítette a kapcsolatot. Az én okos diplomás feleségem csak egy dolgot hagyott ki a számításból - gumi nélkül csinálta a naiv kis "drágám" így sikerült összeszednie ezt-azt. (majd most megyünk el teljes tesztre, hogy vajon a herpesz mellett "mi jött még össze"). Amikor ezt elmesélte akkor nagyon sírt, nekem meg az volt az első gondolatom, hogy váljunk el. No erre teljesen kiakadt szinte sírógörcsöt kapott, azt mondta nem tudna nélkülem élni, értsem meg, hogy csak hülye volt, megváltoztatná ha lehet de nem tud mit tenni, és most legalább már még jobban tud engem értékelni mert kiderült számára, hogy senki nem ér annyit mint én meg, hogy az ágyban is sokkal jobb vagyok (blablablabla). Közben kiderült, hogy terhes. Letette a "nagyesküt", hogy csak az enyém lehet, higgyem el, hogy azon kívül a pár alkalmon kívül soha nem volt senki mással és nem is lesz soha többé.

Itt tartunk most. Szerintetek? Vélemény? Ötlet? Javaslat? Most ugyanaz fog történni velem mint anno fiatalabb koromban? Félig megbocsájtottam neki hiszen nagyon szeretem, de vizuális típusként éjszaka arra riadni, hogy azt álmodom ahogy idegen férfi kefélgeti...borzasztó érzés. Túl lehet ezen tenni magam egyáltalán?

2014. ápr. 20. 00:04

engem is csalt már meg nagyon régi párom.

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy minden pasinak azon jár az agya, hogy újabbnál újabb nőket szedjen fel. Ezért nem is bízom a mostani páromban sem, pedig 5 éve vagyunk együtt.

Sosem fogom magam túltenni ezen szerintem.

Sőt, bárkire féltékeny tudok lenni, ha bolti eladóval beszélget, el tudnám ráncigálni onnan legszívesebben, de már nem szólok semmit, megtanultam uralkodni magamon... Ez pedig anno nem volt rám jellemző. Már azon gondolkodtam, hogy nekem egyedül kellene élnem. Hogy sikerült nektek megcsalást feldolgozni?

3623. kriszta773 (válaszként erre: 3621. - Jassal)
2014. márc. 5. 19:03
férfiak és nők között is ugyanúgy vannak önző, hazug és egyéb emberkék, és biztos van sok férfi, aki hozzád illik :) inkább fájjon most, mint a jövőben folyamatosan, meglehet az esélyed, hogy valami sokkal jobb dolog jöjjön az életedbe
3622. 82d45dcd14 (válaszként erre: 3621. - Jassal)
2014. márc. 5. 18:09
De sajnálom....:((
3621. Jassal (válaszként erre: 3617. - Kriszta773)
2014. márc. 5. 18:06

Most úgy látom, hogy eddig volt igazam (mármint novemberig). Nincs sem őszinte pasi, sem olyan kapcsolat, amilyenre vágyom. Megbízni valakiben meg nem szabad 100%-osan.

Épp most volt egy beszélgetésünk. Már nem is akarok erről beszélni sem. Úgy érzem elég volt. Nyugodtan akarok aludni, élni, enni. Most ezzel kelek, ezzel fekszek, szinte alig eszek, mert nem esik jól, stb.

Majd alakul.

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást - akkor is ha kemény volt -, köszönöm, hogy ismeretlenül is végig olvastátok. Már az is jól esik, hogy kiírhattam magamból. Próbáltam már párszor, de sem beszélni nem tudtam róla, sem leírni nem ment eddig.

Talán ez is egy lépés volt.

3620. Jassal (válaszként erre: 3616. - Kriszta773)
2014. márc. 5. 18:01
Igazad van a naivságomat illetően :(. Sajnos a józan logika alapján ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem is.
3619. Jassal (válaszként erre: 3615. - MissFree80)
2014. márc. 5. 15:44

Köszönöm az őszinte és kemény véleményt.

Igazad van, rajtam múlik...

3618. Jassal (válaszként erre: 3614. - 82d45dcd14)
2014. márc. 5. 15:43
Pedig de jó, de egyszerű is lenne...
3617. kriszta773 (válaszként erre: 3613. - Jassal)
2014. márc. 5. 15:38

szerintem is úgy van, ha egy pasinak szabad a pálya, és nem full szerelmes, akkor sajna nem hagyna ki egy nőt sem, aki könnyen kaphatónak tűnik :( és még csak úgy sem fogja érezni, hogy ezzel bármi probléma lenne, hiszen toleráns vagy :)

nekem nem úgy tűnik az írásaidból, hogy te olyan idős lennél már egy 20-30 éves kapcsolatban, amit legalább feldob egy kicsit ez a szabadság, és nem találhatnál jobbat, szorosabbat, szerelmesebbet :)

3616. kriszta773 (válaszként erre: 3611. - Jassal)
2014. márc. 5. 15:30
szerintem elég naivan kezeled ezt a nyitott kapcsolatot, és míg te úgy gondolod, minden flörtről őszintén beszámolsz, és nem is mész túl messzire, addig a párod biztosan nem mond el minden félrejárást, a részleteket meg pláne. gondolod, ha úgy kellett kihúzni belőle az igazságot, és még elsőre sem mondta el normálisan, akkor olyan őszinte hozzád, és nincs ezernyi másik nő, akiről ne tudnál?
3615. MissFree80 (válaszként erre: 3613. - Jassal)
2014. márc. 5. 15:27

Az már a te döntésed, a te felelősséged, hogy most vetsz véget a kapcsolatnak, vagy még elpazarolsz rá pár évet az életedből!

Ha a kapcsolat mellett még flörtölgetésre vágytok, akkor ez a kapcsolat nem a nagybetűs "KAPCSOLAT", egyikőtöknek sem! Hidd el, tapasztalatból mondom!

3614. 82d45dcd14 (válaszként erre: 3611. - Jassal)
2014. márc. 5. 15:22

Persze,megérdemelted volna....

De ezután számolnod kell(szerintem eddig is kellett volna),hogy nem mindenről fog beszámolni.

Elképzelhető,hogy ez eddig is így volt...

Lehet,hogy őt nem érintené olyan érzékenyen a dolog,mint téged.

Nagyon szívesen adnék valami tanácsot,de nem tudok ...

3613. Jassal (válaszként erre: 3612. - MissFree80)
2014. márc. 5. 15:11

Jesszus! Ez kemény volt és velős :D.

Nem volt erre példa.

Egyébként meg valószínű igazad van.

Persze, ha azt gondolom, hogy igazad van, miért nem megyek el?!

Valószínű mert idióta vagyok...

3612. MissFree80 (válaszként erre: 3608. - Jassal)
2014. márc. 5. 15:07

És egyébként volt arra példa a kapcsolatotok alatt, hogy valamelyikőtök a másik tudtával szexuális afférba keveredett?

Én nem bonyolítom túl a dolgot. Szerintem látta, hogy könnyen kapható a csaj, és egyszerűen meg akarta dugni, de félt attól, hogy fogsz erre reagálni, így a könnyebb és biztosabb utat választotta, és az elejétől titokban tartotta. Ha azt mondta a csajra, hogy IQ nulla, akkor szerintem ott nem volt semilyen érzelem.

Ennek az a hátulütője, hogy valószínűleg máskor is meg fogja tenni.

A benne való bizalmad viszont olyan szinten megingott, hogy én nem látom értelmét a folytatásnak!

3611. Jassal (válaszként erre: 3609. - Kriszta773)
2014. márc. 5. 15:04

Az én szempontomból megérdemeltem volna, hogy elmondja mi történik a hátam mögött.

Ne a konkrét példából indulj ki. Csak őt pl. nem érné meglepetésként, ha a sráccal tovább jutnánk, mert eleve tudja tőlem, hogy ez benne lehet a pakliban.

Attól, hogy ez nem egy "normális" kapcsolat, még nem kell taplónak lenni a feleknek, de a kapcsolat jellegéből sem lenne szabad leszűrni, hogy csak taplók lehetnek benne (akár mi is történhetett volan a sráccal vagy nem, a nyílt utcán való egymásra mászást nem tartanám normálisnak és soha nem tenném meg).

3610. kriszta773 (válaszként erre: 3607. - Jassal)
2014. márc. 5. 14:57

ugye látod azért a helyzet komikus oldalát? ha azon nem akadok ki, hogy a párom kurvázik és más nővel hetyeg időnként, akkor ne azon akadjak ki, hogy de pista, miért csak most mondod el, miért nem pár hónappal ezelőtt? :)

ha nekem ez beleférne, tennék rá, hogy mit gondolnak mások, de ha zavarna, megbeszélném a diszkréciót, hogy ez csak ránk tartozik, ne közös ismerősök előtt és ne közös ismerősökkel flörtölésszünk, hetyegjünk. az, hogy valaki elmondja minden egyes félrehetyegését, ismerkedését, az szerintem nem egy reális, lényeges elvárás, mert min változtatna ez? hiszen tudod, ha megkíván valakit, hát rámozdulhat simán, szabad neki

3609. kriszta773 (válaszként erre: 3607. - Jassal)
2014. márc. 5. 14:50

dehogynem várod a jóváhagyást :) mert ugye egyszerű a képlet, bárki bármikor jöhetne hozzád azzal, hogy a párodat ezzel vagy azzal látta, vagy fordítva a párodhoz, nektek belefér, hogy másokkal is elvagytok, miért lenne ciki? ezért gondolom, hogy te megcsalásnak érzed azt, ha ő esetleg spontán kinéz magának valakit, megismerkedik másvalakivel, miközben nálatok ez elvileg belefér a határokba

ne haragudj, de irreális elvárásaid vannak, mert ha egyszer az a pálya, hogy belefér az alkalmi mással, akkor az már tényleg nagyon röhejes, hogy gyorsan sms-t írok, hogy ezzel meg azzal vagyok :) attól, mert te így állsz hozzá, a párod nem biztos (ilyen kapcsolatban én sem számolnék be lépten-nyomon). ha csak egy kávé és röhögcsélés, miért kéne beszámolni róla, ez minden kapcsolatba beleférhet. ha meg a kávé mellé nyíltszíni tapi és csókhegyek vannak, meg egymásra mozdulás, tökmindegy, hogy leadod a drótot, az ismerősöknek meglesz a véleménye rólad, akár tudják, hogy a párod is tudja, akár nem :)

azt még megérteném, ha azon akadnál ki, ha a párod nem diszkrét és te nem akarsz minden ismerősnek magyarázkodni, hogy ti nyitottban éltek és ez okés részedről is, de hogy nem kommentálta rögtön, hogy kivel hetyeg és hol, azt nem látom ilyen szituban problémának :)

3608. Jassal (válaszként erre: 3606. - MissFree80)
2014. márc. 5. 14:45

Elméletileg, ha ilyen kérdés elhangzik, akkor az nem derült égből villámcsapásként hangzik el, hanem már tudom ,hogy az előzmények ide vezetnek (tehát a kérdés is felesleges).

Elsősorban megkértem volna, hogy gumival és ne a leendő hálószobánkban.

3607. Jassal (válaszként erre: 3604. - Kriszta773)
2014. márc. 5. 14:38

Nem kell senkiek a jóváhagyása semmihez. Csak el kell mondani ki mit csinál/csinált. Pl.: van/volt egy srác, akivel jókat dumáltam, flörtölgettünk (tudta, hogy van párom) majd elhívott kávézni, fagyizni. Nem ütközött semmivel, elmentem. De! Küldtem egy sms-t a páromnak, hogy xy-nal kávézok, dumálok. Később mikor találkoztunk beszélgettünk is róla. Tehát nem egy ismerőstől hallotta, hogy: "te a barátnőd egy másik pasival nevetgélt, kávézott a belvárosban". Nem véletlenül derült ki, hogy tartom a kapcsolatot sráccal. Engedélyt viszont nem kértem hozzá.

Mindezek fordított esetben is így történtek. Tudtam mi van vele, tudtam ha mással találkozott, ha flörtölt, ha levelezgetett. Senki nem tudta volna előttem "befeketíteni".

Most úgy érzem, bárki elém állhat és olyanokat tudhatok meg, amikre álmomban sem gondoltam volna.

Most már annyian írjátok, hogy ez azért volt, mert többet érzett/érez iránta a bevallottnál, hogy lassan kezdek én is erre hajlani.

3606. MissFree80 (válaszként erre: 3603. - Jassal)
2014. márc. 5. 14:34
Szia! Olvastam az egész sztorit. Egy keresztkérdésem van: ha előtte azt mondja, hogy elmegyek xy-t megdugni, hogy reagáltál volna?
3605. c114183a1c (válaszként erre: 3604. - Kriszta773)
2014. márc. 5. 14:12
Így azért már nem is olyan vonzó ez a nyitott kapcsolat...
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook