Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Sziasztok én most tervezek venni egy ülö infra szunát. A segitségeteket kérném, mik a tapasztalaotok, hol érdemes venni, van-e ugyan olyan jo mint a fekvős. Sajnos lustaság és helyhiány miatt nálam a fekvös nem jött be. :( Szoval olvasomm itt hogy van M-es meg L-es.Én 184 cm vok szal gondolom akkor L, de egy csomo helyen nem is láttam ogy feltüntették hogy van több méret is! :O Mindnehol ugyanaz kapható vagy több féle van. Ill akkor melyiket érdemes megvenni? Elöre is köszönök minden választ!!!!
Dia :):):)
Gordonka,
ha még erre jársz....
úgy adódott, hogy tök pucéran ültem be. Soha nem látott mennyiségű izzadást tapasztaltam, szó szerint állt a víz a kisszéken és több kategóriával selymesebb lett a bőröm a fenekemen, ott ahol eddig a bugyi takarta. Azt hiszem ezentúl csak bugyi nélkül használom a szaunát.
Szia,
és mit tapasztaltál a mindennapos használat kapcsán?
Köszi kedves vagy :)
Már nem is ütöget. Csak nagyon sok volt a hsz., így biztosan átsiklottam felette.
De a tartósnak tűnő súlyvesztés kárpótol :)
Ne ütögessen!!!
Bár nagyon sajnálom, hogy nem vetted észre a leírásomat, mert 04.10-én vettem én Győrben, és ujjongva írtam azonnal a 439-es hozzászólásomban a felfedezésemet, hogy itt mennyivel olcsóbb, mint máshol....
De fel a fejjel, és mostmár csak az a lényeg, hogy működik, és használ!!!
Azon agyalok, hogy kenném valamivel. Mert hogy megsimogattam és nem lett selymesebb, mint a combom, amit viszont direktben ér a hő.
A Decathlon áruházban láttam egy kis kempingszéket, ami nem támlás és épp egy tenyérnyi az ülőfelülete. 3ezer ft körül van. Ha egy ilyenen ülnénk, jobban érné minden részünket a meleg. A popsinkat is :)
Vélemény?
Sziasztok !
A Wolfnál a kedvezménnyel 27.200.- forint.
Én is ezért vártam eddig a rendeléssel ,mert eddig mindenhol sokkal drágább lett volna.
De ne sajnáld ,ha volt pénzed, mert Te legalább már szaunázhatsz :-))
Tudom, sovány vigasz, de még így is ezerszer jobban jársz, mintha bérletet veszel valahova. Ennek kb. két hónap alatt visszajön az ára, utána ingyé van :)))
Arra azért kiváncsi lennék, mennyi az élettartama az infrapaneleknek!!!!
A popsis kérdésemre is válaszoljatok légyszi :)
Micsodaaa?
20. ezerrel drágább? Mennyiért rendelted, ha nem titok? Lapogat a guta!
Passz! De elgondolkoztató.
Térdeljünk holnaptól :)
A combom viszont ááállati selymes lett.
Sziasztok ! :)
Sikerült beszélnem velük,de nem volt nekik se most. Adtak egy másik számot ahol lett volna egy darab ,de kb.46-47.000.- forintért. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy megvárom a Wolfot ,mert nem mindegy, hogy majdnem 20.000.- forinttal drágább. A kis gyesemből elég azt is kifizetni.Ráadásul még a kislányom is beteg lett ,ezért most úgyse tudnék Pestre se elmenni érte.
De azért mégegyszer köszönöm szépen a segítséget.:)
Minden jót ! : Móni
Én itt vettem és állítólag nem viszik tőlük. Volt még egy, két hete:
OMKER Áruháza
Budapest 1107, Száva utca 5-7. (Diszkont áruház)
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 16:00
Tel: (1) 262-0407 Fax: (1) 431-0472 Mobil: (30) 922-6290
Türelmesen csengesd a számot, mert egyedül van a hölgy, de nagyon szolgálatkész.
Írd majd meg, hogyan sikerült.
Szia ! :)
Nem pesti vagyok ,de sokat járunk Pestre. Ráckeve mellett lakunk amúgy. Tehát ha megadod a számot ,akkor nagyon megköszönöm és próbálok velük beszélni :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?