Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Reggel ötkor, amikor felébredtem, eszembe jutott és megmértem a vérnyomásom: 98/65
El is gondolkodtam, hogy tényleg fent vagyok e????
Ma kicsit eklektikus volt az ebéd:
Kacsaleves csigatésztával és tojásos nokedli. És saláta persze!
Tényleg, voltatok ma piacon? Egy hét alatt hogy megváltozott! Rosszat tett mindennek ez a néhány hideg éjszaka... Tényleg olyan vigasztalan volt az egész!
Ritkán veszek. (Mert mind én eszem meg.) Mist is sertéshájat sütöttem ki nemrég, nem figyeltem a hentesnél és nem szóltam, hogy kacsa- vagy libahájat keresek.
Amikor utoljára sikerült vennem, akkor is kb. ennyi, 8-900 Ft volt az ára.
De a tepertő sem olcsó, és itt pl.csak sertéstepertőt kapni.
Szerintem is!!!!
Ezek az éppen divatos és egyedül megváltó diéták csak úgy jönnek.mennek. Aztán az egyik pont ellentéte a másiknak...
Néha szoktam kacsahájat kisütni. Na annak a tepertője aztán eteti magát!!!
Mostanában elhűltem, hogy 8-900 Ft a háj kilója... Döbbenet! Inkább nem veszek!
Erre van speciális, eseti lehúzó gyógyszer, mert azonnal hat.
Amit rendszeres szedésre írnak fel, azok többnyire 24 órás hatásúak, lassan fejtik ki hatásukat, szóval ha 220-as vérnyomást mérsz, akkor jó eséllyel órákig nem történik semmi.
Évente egyszer-kétszer megy is ez...
De naponta biztos nem!
???????
Ez bután hangzik!
Ha azért normális valakinek a vérnyomása, mert gyógyszert szed, akkor nem kap többet?
Mikor kinyitod a gyógyszeres dobozt, írd rá a dátumot, melyik napon szedted be az elsőt!!!!
Ha nem emlékszel rá, hogy bevetted e az aznapi adagot, ki lehet számolni a hiányzó pirulák száma szerint, egy naptár segítségével!!!! :))
Keverni nem egészséges.
Nem lehet egyik étkezésre szalonnázni, paleo felkiáltással, majd a következő étkezésre édes tejeskávét inni cukros-lisztes sütivel.
Egész életemben inkább gabonakedvelő voltam, mint húsevő.
Kifogástalan az emésztésem.
Háááát, én a füstölt, zsíros dolgokat sem hidegen sem melegen nem bírom. Pedig már epém sincs, de mégis begörcsölök tőle. :(
Valamelyik este megkóstoltam egy vékonyka karika parasztkolbászt, hogy jó ízű e ---- és egész este böfögtem tőle. Fúúújjjj!!!!
:)))
Most komolyan. A cukros nem ehet szalonnát? Csak úgy kenyér nélkül???
Kutyadolgok... :
Gondolom az ebetek a férjedet ismeri el falkavezérnek - de azért néha próbálkozik is, hogy hátha át tudná venni a hatalmat a falka felett.
Szóval Te mindenképpen alárendelt tag vagy a szemében... :))
Nem kellene a sarkadra állni és lekiabálni néha neked is a kutyátokat? :))))
Mi az hogy nem egészséges a szalonna?????
Olvastál Te a paleo étrendről? És a Norbi módszerről??? :))
Pesrze ezekhez kifogástalanul működő epe-máj és hasnyálmirigy szükséges.... :)
Anyum attól félt, hogy el fog butulni.
De ahogy butult, nem vette észre.
Ez azért volt sült zsír, mert én sütöttem ki. A tepertőjét is megettem. :)
Hát sok is az a 20 deka, csodálkoztam volna nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)