Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ha már ennyire nem lehet javíttatni, inkább alattam használódjon.
Nincsenek nagy igényeim! De egy tizensebességes mountain bike nekem mégis minek?
Inkább legyen rajta sárhányó rendesen, fontos a kontrafék és az agyváltós 3-6 sebesség. 26-os a bringaméretem. És kell rá csomagtartó, meg láncvédő.
Örülök,ha sikerült találnod magadnak néhány csinos és/vagy kényelmes ruhát! :))
Néha magára is kell gondolni az embernek!
Huh, 60 ezer???? Jesszus!
Esetleg egy használt???
Tegnap úgy jártunk, hogy a délutánt a városban töltöttem, és szokásom ellenére kicsit duhajkodtam a turikban. (Na jó, eddig nem igazán tellett még erre sem, de most hamar sokat költöttem.)
Vettem még a fiamnak is dolgokat, végül estefelé estem haza, szinte rögtön kezdődött az online angol óra.
Nem volt bevásárolva, főzve sem, megettük a pár szelet kenyeret ezzel-azzal. Visszaspóroltunk egy kicsit a sok pénzből, amit költöttem.
A fasírttól nem félek, mert sosem készítek azt sem. :D
Valamikor pár éve ettem utoljára, valamerre úton voltam, már nagyom éhes voltam, és valami büfében nem volt más ennivaló. Na, akkor vettem. Nem is volt rossz a maga műfajában.
Akkor én bűnöző vagyok, mert nem főzök húslevest. De ha elém teszik, se eszem meg.
Sose volt még itthon alaplé, de ha lenne, az zöldséges lenne.
Jelenleg NINCS biciklim.
Mit gondolsz, miért nem járok boltba? Nincs árnyék, veri a Nap végig, majd egy kilométer oda, másik cipekedve vissza?
Régen volt jó hátsó kosár a bringámon. Épp tegnap beszéltük a gyerekkel, hogy kéne venni másikat, mert ideje beletörődnöm, hogy a mai bringákat se 30 évekre tervezik.
Ami viszont nekem megfelel, az 60 ezernél kezdődik.
Tavaly beszélgettük itt róla, hogy kovászolásnál az sem mindegy, hogy milyen sót használunk. Tényleg bevált az a bizonyos durva szemű asztali só, ami szinte teljesen naturális, ha feloldod, egy csomó feketeség marad a víz alján :-)))
A finom szemcsés jódozott sócsodákkal nem sikerült szinte sosem.
Tudom, erről már beszéltünk korábban :)
Ezt használom zöld tea mellé, mert ízesítés nélkül a fiúk nem isszák meg. Így viszont észre sem veszik.
A Penny-ben van 99 Ft-ért nagyon finom gyümölcstea.
Néhány szelet citrom bele, és irány a hűtő. Isteni!
Nem fér rá a bicikli kormányára egy dinnye????
Azonnal cseréld le a bicajt!!!!
Köszönöm szépen a beszámolót!
Örülök a sikerednek!!!
:O
Húslevest nem megkóstolni????
Vétek!
Én gyerekkoromban nem szerettem, de mára egyik kedvencem lett!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)