Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? fórum

Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? (beszélgetés)

1 2 3
21. tavasz007 (válaszként erre: 19. - 1d6c66f546)
2012. márc. 23. 18:24
ja nekem is. de az egesszel nincs baj, mert emberek vagyunk! valaki fanatikusan Tv-t nez, mindenkinek megvan a sajat nyugtatoja a nap vegen. ismerek aki egesz nap pokerezik :)
20. Miss Angel (válaszként erre: 14. - Tavasz007)
2012. márc. 23. 18:20

Igazából eléggé egyedül vagyok,aki igazán tiszta szívvel mellettem van az az igazi és egyetlen bnőm,családomra nem nagyon számíthatok,de én ezen már túlléptem ,nem érdekel.

Közösségbe meg képtelen voltam menni míg nem kezdtek el kezelni,nem tudtam beilleszkedni sehová,nem tudtam feloldódni sehol,lássuk be hogy így egy ember nem tud élni.

Ez vezetett oda,hogy orvoshoz forduljak.....

19. 1d6c66f546 (válaszként erre: 13. - Tavasz007)
2012. márc. 23. 18:16
Sokan büszkék arra, hogy nem szednek nyugtatót. Helyette cigiznek, alkoholizálnak, munkamániásak, evésmániásak stb... Nekem az is nyugtatószedésnek minősül, akinek napi 10 km-t kell futni, hogy bírjon magával vagy hogy jól aludjon.
18. Miss Angel (válaszként erre: 15. - 6ee0ffb012)
2012. márc. 23. 18:16

Neeeem,ezalatt nem az évszakot értem:)

A nyárnak semmi köze,azt akartam mondani h nyáron töltöttem 10 hetet kórházban mert akkor nem volt rivotril és akkor kínlódtam.Ugye megszakadt a kezelés mert akor csak xanax volt,aminekem semmi,kb mint a hideg víz...na szóval azóta érzem ezt a változékony állpotot iota kijöttem a kórházbol.

17. 1d6c66f546 (válaszként erre: 10. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 18:13
Én már többször is leszoktam a rivotrilról. Néhány hónapig szedtem, aztán volt hogy 3 évig sem szedtem. Fokozatosan le lehet szokni róla, de úgy sem könnyű.
2012. márc. 23. 18:05

egyebekent nyar a legorsszabb evszakom, en akkor erzem magam a legjobban egyedul. hiaba sut a nap!

hatha iden mas lesz..

2012. márc. 23. 18:05

Nem hiszem,hogy a nyárnak közvetlen oka lett volna hozzá.Egyszerüen csak úgy érzem,a szervezeted hozzá szokott a gyógyszerhez és elkezdett másképp viselkedni.

Beszélj egy szakorvossal mindenképp!Lehet,hogy már más fajta gyógyszer kell neked.

14. tavasz007 (válaszként erre: 12. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 18:04

tul kell jarnod a sajat eszeden!

Nyar, akkor nem volt suli, nem jartal annyit kozossegbe, jobban raertel, egyedul erezted magadat?

13. tavasz007 (válaszként erre: 10. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 18:02

miert akarsz lejonni rola? hat ha szukseged van ra, akkor szedjed! mas cigizik, szintem as iszik..

ebben semmi rossz nincs!

12. Miss Angel (válaszként erre: 11. - 6ee0ffb012)
2012. márc. 23. 18:01

Igen,és elég drágák is,utánanézegettem.......

Én eddig nem féltem a rivotol,sokan panaszolják,h szinte zombivá válnak tőle,nem tudnak koncentrálni,stb stb,nekem semmi ilyen nem volt.Elkezdtem szedni,egyből,mintha elfújták volna azokat a borzalmas pszichés és testi tüneteket amikben részem volt,tanultam és dolgoztam is mellette,jol teljesítettem,jó jegyeim voltak,úgy éreztem végre sínen vagyok.

Azrán jött a nyár és ott megszakadt valami,nem tudom,mi.....azóta hol istenien érzem magam,oldott vagyok és boldog,hol olyan sz@rul hogy megölő ellenségemnek nem kívánom.

A legkeservesebbeka fizikai tünetek,mert csak magán a rossz hangulaton úrrá lehet lenni.Mikor úgy érzed,mintha abroncsba lenne szorítva a fejed,mintha préselnék az agyadat belülről,zavarnak az erős hangok és az erős fény,fullra kitágult pupilla,szájszáradás,mellkasi fájdalom,szédülés,indokolatlan félelem emberek között ami a rosszullétig fajulhat...ezeken középiskolás koromtól 26 éves koromig próbáltam úrrá lenni,nem sikerült.Gyűlöltem a gyógyszer gondolatát és gyűlöltem annak a gondolatát is,hogy én vadidegennek beszéljek az életemröl,a problémáimról,de nem volt más választásom.

Ha vki esetleg érti ezt a helyzetet,adjon tanácsot,mi történhetett a nyáron,ami ennyire összezavarta a szervezetemet....mert én nm igazán értem.

11. 6ee0ffb012 (válaszként erre: 6. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 17:35
De,tényleg sajnos.Ezek a szerek nem segítenek.Kár lenne belelovalni magunkat,hogy jó és aztán csak mélyebbre sülyedünk.Aki azt érzi,hogy jobban van tőle,az a placebo.De az végül is jó,hisz csak javult,még ha nem is ettől,hanem a hitétől.Én félek az erős gyógyszerektől,de ilyet akkor sem szednék.Mert csak pénzkidobás sajnos.
2012. márc. 23. 17:34

Ez elszomorító:(

Akkor marad a rivotril egy életre?pfffffff

Mert debrcen egyik legjobb pszichiátere próbált meg leszedni róla.10 hét alatt nem sikerült

XAnaxal helyettesítette,a legerősebb fajtájával,ami olyan volt nekem,mintha be se vettem volna.Visszaadta a rivot,mást nem tudott tenni.

És ő tényleg nem az az orvos mint a legtöbb,hogy nyomja az embert gyógyszerrel,sőt biztat hogy le fogom tudni tenni,mert az akarat megvan.bár el tudnám hinni......

9. 1d6c66f546 (válaszként erre: 8. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 17:18
nem nyugodtam meg sem a Sedatif PC-től, sem a Bach rescue csepptől.
8. Miss Angel (válaszként erre: 7. - 1d6c66f546)
2012. márc. 23. 17:15
:(
2012. márc. 23. 17:14
Nekem nem használt.
6. Miss Angel (válaszként erre: 4. - 6ee0ffb012)
2012. márc. 23. 17:14

Nem mondod:(((((((((((

ÓÓ,már nem tudommit kezdjek magammal,komolyan.Én a depresszió fizikai tüneteitől szenvedek,jóideig a rivotrillal teljesen tünetmentes voltam,olyan volt,mintha új életet kaptam volna.....

Aztán jött az,mikor nem volt rivotril,mert leégett a gyár és áttettek xanaxra,kórházba kerültem,de azt hittem a másvilágon találom magam.

És azóta érzem újra a tüneteket,miota ez megtörtén,azelőtt úgy éltem az életemet mintha a depressziot még csak hírből se ismerném....

5. Miss Angel (válaszként erre: 3. - KicsiBone)
2012. márc. 23. 17:11

Én nem vagyok pánikos,na látod pont a sedativot emlitette a doki,egyedül azt ismeri,aztmondja álmosít,hát az igazán nagyszerű.

Nem szeretném zombiként élni az életemet-.-

2012. márc. 23. 17:10
Sajnos egyik sem ér semmit.Placebo és kész.Pedig nekem is jól jönne vmi,ami nem erős gyógyszer,de ezek sajnos csak a vicc kategóriába sorolhatóak.
2012. márc. 23. 17:09
A sedatif PCre sokan azt mondták, hogy marha jó és segít, nekem a terhességem elején a fulladásos pánikrohamjaimra semmit nem ért, de azóta kiegyensúlyozottabb vagyok, pedig csak időszakosan szedem...
2. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
2012. márc. 23. 17:06
*kimorgyelek-bocs az elírásért:)
2012. márc. 23. 17:05

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi,hogy hasonló problémákkal küzködők használtatok-e homeopátiás szereket és ha igen,azok mennyire váltak be.

Én rivotrilt szedek,napi 1-1,5 mg-ot de sajna már lassan megint vissza kell álljak a másfél mg-ra,mert estére már rosszul vagyok,nem kicsit.....sőt,néha még ezt is kevésnek érzem,de az tuti,ha kimorgelyek se fogok bevenni ennél többet:S

Ma kérdeztem meg az orovsomat erről,mi a véleménye de azt mondta nem ismeri ezeket a szereket,nem tud tanácsot adni.

Várom a válaszokat,köszi előre is....

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook