Holnaptól böjtölök (beszélgetés)
én holnaptól kezdem, most már tuti!
megyek is ma veszek kefírt :)))
..és nagyon izgatott vagyok. hétvégén ** tanfolyam, utána úgyis elő van írva egy 3 hetes nagytakarítás :)))
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szuper,akkor már 4 en vagyunk!!!!Vagyis leszünk!!!
A buli akkor jó ha jósokan jönnek el.....DDDD)))
na akkor buli van :)))
bár a 40 napos böjtöd, ahogy te csinálod akkor is érdekelne. leírhatnád kérlek hogyan csinálod.
Szuper!Együtt jobban megy,mint egedül.
Én már egyszer eg 10 naposat végig csináltam,csak vizen,meg natur teán.Többször 2-3 naposat.
Nekem az szokott segíteni,hogy előtte,esténként lefekvés előtt sosem felejtek el a böjtre koncentrállni.Ezért kell az egy hét minimum!
Akkor csapjunk bele!
Én is ezt érzem,de kell egy hét amíg erőt gyüjtök,hogy ha egyszer nekiállok az ne csak egy hirtelen nekifutás legyen.
Nem baj ,akkor te csinálod a kefírkúrát,én meg majd jövőhéttől csatlakozom hozzád!
Szia!Akkor már ketten leszünk!Vagy hárman?Anci?Velünk tartasz?
Arlett te hány naposra tervezted?
Én úgy 5...vagy 7 naposra,természetesen lé böjt.
Van egy csomó teám még az ezelőtti bőjtről,úgyhogy nincs is szükségem semmire.
Akkor hétfőtől oké a buli?
Nem feltétlenül. Vannak kedvező árú lehetőségek is. Ha rendszeresen figyeled ezeket, egészen jól ki lehet fogni. (Már láttam "last minute" típusút is.)
De a böjt rengeteg kellemetlenséget meg tud előzni. Az otthoni egy napos is nagyon hasznos. Ha valamilyen testi paramétert akarsz kifejezetten megváltoztatni, akkor érdemes táborba menni többször is. De általában elég egyszer olyanba, ahol gyakorlatban megmutatják a fogásokat és egyénileg, személyesen is foglalkoznak veled. A kifejezetten téged érdeklő témákban tájékoztatnak vagy megmutatják a fogásokat. Így nagy összegű orvosi és gyógyszerköltséget lehet megtakarítani.
myl drága! holnaptól ha megjött a lelkierő (már napok óta várom)
:-DDD
Nálunk erre találták ki a böjt-táborokat. Ott megtanulhatod a saját személyednek leginkább megfelelő kúrák összeállítását - ha akarod.
A böjt egyben teljes diáta is. Pl. az általam oly' kedvelt 40 napos böjt.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Norbi kezdés holnaptól
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!