Holnaptól böjtölök (beszélgetés)
Na mesélj????Elkezdted???Milyen?Jól ment az első nap?
én tegnap kezdtem, ez a második nap. Élvezem, és a cigi is kevésbé hiányzik így, érdekes volt ma kiállni az erkélyre ébredés után, és füst helyett kivételesen csak friss levegőt szívni :))
előled nem is akarok! :DDDDD
Ez tök jó ,hogy látlak itt oldalt....nem tudsz elbújni!!!:DDDDDD)
sziasztok!
igen mától én is beszálltam.
hogy vagy? megy a leszokás? szorítok ám!!!
Ancika, elkezded akkor ma? Sok sikert hozzá! :)
Őt is meg lehetne győzni, de arról szerintem nem, hogy van értelme a méregtelenítésnek :D mindegy. Csak megoldom valahogy...
Hát,állítsd kész tények elé,vacsoraidőben pedig főzz egy teát,és ülj mellé.Biztosan meg fogja érteni,ha elmondod neki,hogy szükségét érzed a méregtelenítésnek és neked ez fonos.
A férjem is néha furán néz rá,de nem szól bele,tiszteli az elhatározásomat.
Hát myly, úgy látom nem kezdjük magányosan a böjtöt :D vannak ám jelentkezők jövő hétre.
Az már egy másik érdekes kérdés, hogy a drága élettársamnak hogyan fogom beadagolni a dolgot :D nem rajong az ijenekért, és szinte gyerekesen ragaszkodik hozzá, hogy együtt vacsizzunk nap mint nap... de mondjuk kedvességből :D csak hát ez nem az a hét lesz xD
A csajnak,csak a csillivel volt "összetűzése",a szirup elment neki!D)
Én vasárnap vacsorázom utoljára,és következő vasárnap vacsorát eszem először.Az előtte utánna napokat nem számolom.Szóval csak egy heteset szeretnék végig csinálni.
Gondolom,meg gyümilé 100%-os.Még sosem csináltam.De a *t azt több mint 20 napig és simán ment.Ennek is működnie kell.Csak álítólag nagyon pocsék az íze...Ez az ami miatt még nem kezdtem el...Már régóta megvan...
Hú,az klassz!És csak szirup,meg tea?
10.De elötte 1-2 gyüminapot és utánna is 1-2 gyümiset.Így lesz kb 2 hét.
Ancika ,hogy ment az első nap?
Amikor ezelőtt böjtöltem,akkor egy csajjal együtt csináltam,aki neera sziruppal böjtölt,simán ment neki a 10 nap!Azt hiszem,most én is minden nap beiktatok 1-1 kanálka mézet a teák mellé,vagy bele.
sziasztok!a hold állás szerint 17-e a legalkalmasabb nap a böjtre.Nekem van legalább 7napra elegendő neera italom.Én akkor kezdem:)
Talán ahelyett ,hogy mást szidnál,inkább kifejthetnéd,hogy mi a bajod a böjttel???
Na látjátok, erről van szó.
Egy gátlástalan laikus próbál titeket bepalizni. Ez a szemétség, hogy azt használják ki, hogy az embereknek semmi biológia, kémiai, biokémiai, élettani stb. ismerete nincs (mondjuk az írásai alapján Druida sem kivétel ez alól).
Sziasztok! Én jövő héten kezdem...remélem. :)
hajrá!!!! szurkolunk hogy sikerüljön:))) szebb az élet cigi nélkül :)) meg jobb illatú!
nem tudom még, majd időközben kiderül. Én simán kibírom étel nélkül, többször csináltam 1 hétig, 10 napig, nagyon sokszor 3-4 napig, ilyenkor semmi mást nem ittam, csak ásványvizet. Most a mérleget el akarom dugni, nem a fogyás a célom, egyszerűen tényleg csak tisztulni szeretnék, illetve lerakni a cigit :)
További ajánlott fórumok: