Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet? (beszélgetés)
nekem is inkább ezek tetszenek
ha már itt élünk
Lehet, hogy neked aranyos, de másnak meg már unalmas. Kinek mi tetszik.
Ha azt nézzük, én is majd "flancolós" nevet fogok adni a gyerekemnek, mert nekem éppen az tetszik. Mondjuk más megfontolásból, mint a flancolás.
Upsz, ebbe bele is futottam, bocs. Nem baj, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, soha nem jutnánk sehová. :)
Én sokat forgok olaszok között, de a lányom Hanga és nem zavar, hogy nem tudják kiejteni a szó eleji H-t. :)
Sziasztok!
Én nem adnék szappanoperás nevet és divatnevet sem. És külföldi nevet csak akkor, ha az apa külföldi. Vannak szép magyar nevek, nekem furán hangzik a Kovács Noel meg a Kiss Martin.
Mondjuk a Barna, azonkivül hogy egy szín, sztem a Barnabásból lett...
A többivel egyetértek.
Semmilyen magyarosított külföldi nevet pl.: Patrik, Kevin, Dzsenifer, Amanda, Paula stb.
És semmilyen gyümölcs illetve némely virág nevet sem. Pl: Alma, Virág, Ibolya stb. A Boglárka tetszik, de az az egyetlen. És színeket sem. Pl: Lilla, Barna stb.
Ha még egy fiunk lesz, akkor Martin lesz, ha lányunk, akkor Tamara.
A lány nevet a párom választotta. Nekem az Emma és a Lotti tetszett még.
Nálunk szempont volt az is, hogy olyan nevek legyenek, amiket a világon mindenhol ki tudnak mondani, mert rengeteg a külföldi barátunk és mi is sokat megyünk. Meg ki tudja, lehet, hogy a gyerek is kint fog tanulni egyszer. :)
Köszönöm szépen. :)
Mi Petykázzuk. Valahogy ez illik rá. :)
köszi szépen mindenkinek! :DDDD
még nem tudom a nevet, nincs eldőlve semmi. :))) a favoritokat már megirtam párszor, de ez még sokat váltothat. egyenlőre derüljön ki milyen nemű lesz az édes :)))
a vezetékneve sima, egyszerű és hétköznapi: Botos
ez már eldől kb 4hete :))))))))
Gratulálok!
És egyébként örvendezek, mert az én nevemet sem említették még a nem kívánatosak között :D
És a lányom nevét sem ;)
Az Ágota jól hangzik, de nekem az Agáta kicsit jobban fekszik. :))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha megharapná a gyerekedet egy másik gyerek, mert a te gyereked nem akart vele játszani?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Engeded otthon a gyerekedet vízfestékezni, gyúrmázni?
- Hány évesen szülnéd az első gyerekedet?
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?
- Milyen érzés bölcsödébe adni a gyerekedet? Hogyan történik a beszoktatás?