Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet? (beszélgetés)
közel! :))
egy nagydarab cigányasszny hivta a kicsi fiát, kb 4-5éves. hosszú fekete haj, piros póló, farmer és edzőcipő. a farmerre jutott egy hímzett rózsa is. nyakában meg egy olyan vastag lánc h majd leszakadt a feje csórikámnak.. :DDDDDD
Bódog, Titusz, Tódor, Aladár, Gerzson, Vidor, Alpár, Benő, Hugó, Bonifác, Pongrác, Szervác, Ivó..
Ezek olyan lúzeresen hangzanak, olyan, mintha egy udvari bolond nevei lennének...
héééééé Rozi a kiskutyám! mert csámpás! :DDD egyébként ezek is azon régi nevek közé tartoznak amiket nem választanék.
nincs velük semmi baj, de mégsem. vagy túlontúl ódon, vagy túl komoly vagy nem tudom, de nem. :)
Egy ismerős lányai:Borostyán Smaragd,Qvendolin Gyémánt
ez komoly.
Nekem semmi, csak azért nem választanám mert minden gyereket így hivnak mostanában. maradok az igazi, de nem túl régies vagy elvont magyar neveknél. én örülök, hogy már a nevem hangzásából következtetni tudok a származásomra is.
a multik meg le vannak tojva. :))))))))
ha itt kap állami dotációt, tanujja má meg a jányom nevét kimondani, azannyaistenit! :DDDDDDDDDD
De az ilyen Mateval meg Bencevel meg Kincsovel mi bajotok? :)
Szerintem azok teljesen jo nevek!
Ja, van meg az a lanynev, hogy Poszata.. Becezese: Poszi..
Nagyon hulye hangzasa van szerintem..
Jól megnevettetek az eddigi hozzászólások :).
Ami nekem nem tetszik: Adrienn, Laura, Margit, Villő, Napsugár, Tekla, Máté.... sorolhatnám. Majd ha odakerülök, könnyű lesz választani, mert elég sok nem tetszik :D
nekem nevekhez csatolódnak rossz emlékek is
nem szeretnék ezeknek emléket állítani a gyerekem személyében:)
Van egy pár név, ami nem tetszik...
de a nevekhez mindig személyeket csatolok és ez nehezíti a dolgot
mert egy szép névről eszembe jut valaki és már nem tetszik ...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha megharapná a gyerekedet egy másik gyerek, mert a te gyereked nem akart vele játszani?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Engeded otthon a gyerekedet vízfestékezni, gyúrmázni?
- Hány évesen szülnéd az első gyerekedet?
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?
- Milyen érzés bölcsödébe adni a gyerekedet? Hogyan történik a beszoktatás?