Hatodik érzék (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hatodik érzék
amit én érzek, azt hagy érezzem már én....
Ha mindig mindent csak a kézzel fogható dolgokra alapoznánk, már régen kihalt volna az emberiség....
Lásd koraszülött babák... kis súllyal, sokszor vajmi kevés eséllyel az életre. Mégis megmaradnak. Miért? mert a szülő minden tudatával, teljes lelkével azt akarja, h ez a gyerek éljen! Nem véletlen, h akik iylen gyerekekkel dolgoznak (PIC) azt mondják, h addig marad életben, amíg a szülő nem engedi el...... Na ez a lélek (vagy nevezzük bminek is) legnagyobb hatalma!
Én úgy gondolom,hogy nem is vita tárgya a hatodik érzék.Mert egyszerűen van,ugyanúgy mint a többi öt.Csak amíg azok külső érzékelések ,addig a 6. egyfajta belső,tudattalan érzékelés.Semmi misztikusság,vagy illúzió,vagy boszorkányság nincs benne.Egyszerűen csak különböző energiák érzékeléséről van szó,amik bennünk,belőlünk áradnak ,és tőlünk függetlenül folyamatosan áramolnak körülöttünk.Ha el tudjuk csitítani az elménket,ha engedjük a bensőnket ,hogy szabadon átjárják ezek az energiák ,akkor tudjuk mozgósítani a hatodik érzékünket.
Abban igaza van SzG-nek ,hogy a többi 5 is besegít ,és jelen van akkor is ,ha nem tudatos,de pl tök hétköznapi döntéseket is szerintem a hatodik segítségével hozunk,vagy embereket is a belső érzékelésünkkel fogadunk,vagy utasítunk el "megmagyarázhatatlanul",úgy hogy magunk sem tudjuk az okát.
Amúgy meg a tudomány a bizonyított dolgok összessége,és általában azokat a "jelenségeket" kutatja ,és próbálja bebizonyítani,aminek a létezéséről tud,de még nem tudja hogyan működik ,ugyibár.:)))
Márpedig sok sok kísérlet született már ez ügyben ,és a tudósokat is foglalkoztatják ezek a "dolgok".
én a közelálló embereknél (csalás, atb, és nem csak emberek... mindig megérzem a halalált... eddig mindig így volt. akár tudtam, h haldoklik, akáűr nem. Ahogy érzékeny vagyok a negatív energiákra is. Ha vki ideges a környezetemben, én is az leszek, pár percen belül. Akár érint az idegessége témája, akár nem.... és még lehetne sorolni....
Felébredtem még arra is, amikor a kutyánk elment... miről beszélünk még... és tudtam, h mi van,egyből oda vezetett az utam, a kutyához... de ő már....
Tuti hogy nem a fehér volt a kedvenc színe. :)
De ezt már nem fogjuk megtudni...
egyébként a nővérem fehér és piros mécsest vett.
sőt..a gyerek nem mert egyedül maradni az ő szobájukban..az enyémben szeretett lenni..
meg bárki jön..az én szobámban szeretnek lenni..nálam jó...hogy miért?nem tudom.
Kizárt dolog hogy valakinek a fehér legyen a kedvenc színe.
Csak úgy mondta, a gyerek kedvéért.
Annak idejen apai nagymamam kapcsan fordult elo az eset. Korhazban volt es tudtuk, hogy nem sok van hatra neki. Egyik ejszaka 2002 szeptembereben keson mentem aludni. Egyszercsak ejjel 3/4 2-kor arra ebredtem fel felalombol, hogy valaki mintha 3 iszonyatos nagyot csapott volna okollel a harmadik emeleti szobam ablakara. En nagyon megijedtem, nem tudtam mi volt az. Masnap a korhazban mondtak, hogy a nagymamam akkor halt meg.
Egyebkent erdekes dolgok a megerzesek. Regen nekem is rengeteg volt. Szamtalanszor volt olyan, hogy ejszaka megalmodtam dolgokat, es lehet hogy honapokkal vagy evekkel kesobb kerultem bele ugyanabba a szituacioba, es akkor beugrott, hogy en ezt a szitut almomban mar vegigeltem, es tudtam, hogy most figyelni kell, mert en mar almomban voltam ebben a helyzetben, es most jol kell donteni, nem szabad elrontani. Amiota kulfoldon elek, ezek az almok eltuntek, sajnos...Pedig idonkent jo lenne, ha az ember megerezne dolgokat...
jajj te..én nem ilyesmire gondoltam..))
a nővéremék itt laktak egy ideig...a kicsikénk olyan 5 éves volt..mentünk a temetőbe halottak napjára..azt mondja aznap reggel az anyjának..anya..dédipapának a fehér mécsest vigyük meg a fehér virágot,mert az volt a kedvenc színe.mondjuk neki..kicsikém honnan tudod ezt?dédipapa mondta..
mondom anyukának,hogy tényleg az volt papa kedvenc színe?azt mondja igen..
na?szerinted?
nekem kinyitotta valaki egy éjszaka az ebédlőben a szekrényajtót és kiesett egy tál,arra a nagy csattanásra riadtam..az az ajtó nem tud kinyílni csak úgy magától..nem tud,nincs az az isten,hogy csak fogja magát és kinyíljon.
úgy szeretném,ha csak egyszer..de Te is megtapasztalnád ezeket a dolgokat..átélnéd.
őszintén..soha nem fordult még veled elő megmagyarázhatatlannak tűnő esemény?bármi..amit véletlennek hívnál..?
További ajánlott fórumok:
- Az előtted levő szó hatodik betűjével mondj új szavakat
- Fiam hatodikos. Osztályában egy fiú szinte mindennap bántja.Ti mit tennétek a helyemben?
- Hatodik érzék - neked működik?
- Mi az ozmózis? Hogy magyarázzam el egy hatodikos gyereknek?
- Szerintetek működik a hatodik érzék?
- Sportolj az életedért! - minden hatodik haláleset visszavezethető a sportolás hiányára