Használtál aloe verát? Milyen tapasztalataid vannak? (tudásbázis)
Sajnos a férjem érszükületes,cukros ezáltal könnyebben kisebesedik a lába,most is igy történt,mit tudtok javasolni?Milyen Aloe Vera készitményt vegyek,hogy begyogyuljon a lábujján a seb?
Tapasztalattal van valaki,aki igy járt és begyogyult töle.
No, megvan mégis:
Heribert Illig: Kitalált középkor
De ennek ellenére nem tudom, hogy milyenek az Aloe termékek, nekem csak a zöld krémem volt, amit azt se tudom, hogy mire kell használni, de arcra kenni nem volt jó, mert furi ragacsos volt, én a melleim kenegettem vele egy keleti mellnövesztő masszázs keretében, hogy a masszázs vagy a krém hatására vagy esetleg mindkettő hatására vagy totál mástól, nem tudom, de megduplázódtak a melleim méretei.
Anyum a herpeszét kente be vele, előre elmúlt tőle, egy következő esetnél már nem segített.
:)
1. A 96%-os Aloe Vera gélről beszélsz? Szerinted amin a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétje, Kóser pecsét(legszigorúbb élelmiszeripari szabvány), Magyar Természetgyógyászati Szövetség ajánlj az nem felel meg annak amit írnak róla??? Vicces!
2. Tudod nagyon jó dolog a fogyókúra, de nekem más tapasztalataim vannak. Emberek életét mentette meg, ez a "gagyi termék", tudod. És ezért használom, nem divatból.
Hozzászokik a szervezet?? Csak nevetni tudok, anyósom és apósom 6 éve issza. Már nagyon tele vannak...
"Szegénységtudatos"(te mondtad) Magyarország(i régió) Európában az első, a világon a 3.helyen áll!!
Ami 135országban van jelen és elfogadott, az nem hiszem, hogy...
30éve létező cégről beszélünk, ha olyan szar, és elavult lenne a termék, nem lenne használója.
Rex monopolhelyzetben van (90%fölött), szerinted mit csinál akkor egy magyarországnyi aloe verával?
Lehet, hogy van fele áron is hasonló termék, de ilyen hatóanyaggal?
A kérdéseim költői kérdések...
Aloe Verának mindig vannak, és lesznek is "jóakarói" szerintem Nagy Sándort is meg kellene kövezni,amiért ezt használta.Napóleont is. Jah és a főníciakat, akik már akkor próbálták stabilizálni. A hülyék...
Corinna, azért egy-két kiegészítést engedj meg:
1. Nem tudom, fent van-e még mindig a youtube-on, de én láttam az FLP-s aloe ellen-próbáját is, mert azt is megcsinálta az egyik konkurens cég. Kiderült ugyanis, hogy varázsló az FLP... ugyanis egyáltalán nem az aloé, hanem a(z egyébként baromi káros) gumiarábikum, nátrium-benzoát és valamelyik más cucc a C-vitaminnal együtt (tehát a 3 együtt) éri el ezt a nagyon látványos hatást. Szóval köze nincs a Barbandensis Millernek ehhez a kis hókuszpókuszhoz!
2. Az aloe gél nagyon jó... elsőre! Aztán többé soha, mert ugyanúgy eltelítődik vele a szervezet, hozzászokik, mint bármi máshoz. Én végigcsináltam az intenzív fogyókúrát vele, le is ment 4-5 kiló egy hét alatt, azt hittem, a szemem kilyukad (a zsebemről ne beszéljünk, hát ugye 50e Ft fölött volt valamivel az egy hetes fogyókúra... köszi, a többi nap is meg van oldva, mert nem jut kajára)! :-)
Érdekes módon fél évvel később mindent ugyanúgy csináltam, és csak 1,5 kg ment le. (Nem érte meg a szenvedést, és bazidrága volt, pár kiló alma vagy savanyúkáposzta egy ezresért hozta volna ugyanezt az eredményt, mint az aloé 50e Ft-ért.)
Egyébként ezek a nevetséges 30-50 ml-es adagok csak (a szegénységtudatos) Magyarországon dívnak, már a svábok is 1 dl-t isznak belőle naponta, az USA-ban pedig eleve úgy hirdetik, hogy napi 2 dl, lehetőleg reggel, éhgyomorra (quasi gyümölcslé helyett). Elképzelem valamelyik csóró országot, hogy mondjuk a Hohes C-ből napi 30 ml-t isznak, mint a mannát. :-D
3. Ezzel együtt vitathatatlanul van néhány dolog, amiben szerintem verhetetlenek az FLP-s termékek: méz, First, zöld gél, fogkrém, esetleg a deo (határeset). A bogyókat ne fírtassuk, mert fele áron jobb is van a piacon egyik-másik esetében. Meg hát nagyon elavultak! :-(
Ezek a tapasztalataim! :-)
Szeretném, ha megnéznétek:
(csak hogy mi a különbség az eredeti, és a drogériákban kapható között)
Hallottál a Colonix programról?
Ez szerintem a legjobb, bár ismerem az aolét, de amit itt ajánlok az szemmel láthatólag is meg fog győzni a méregtelenítésről
A HALÁL MELY BENNEM LAKOZOTT olvasd el érdemes:))
Kéritek a linket?
Szia!
Köszönöm a tippet. Ezek után sok vesztenivalóm nincsen, kipróbálom. Ha jól értem, akkor magára a növényre is lehetek allergiás... Lehet, hogy csak pár napra abba kellene hagynom, és megnézni, hogy mi történik. :(
Szia!
Nem tudom mikor csináltál utoljára tisztító kúrát, ugyanis az aloe verának is van tisztító hatása. A méreganyagok pedig valamilyen formában távoznak a szervezetünkből. :(
Javaslom, hogy vásárolj aloe vera teát (a Forever Living Product termékét Aloe blossom herbal teának nevezik. 1 filtert 2 l vízzel kell elkészíteni, legjobb ízesítés nélkül. Kellemes fahéjas íze van. Ezt naponta kell fogyasztani a gél mellé. Ez felgyorsítja a tisztító folyamatokat, pontosabban kimossa a salakanyagot.
Remélhetőleg ezután megszűnnek a pattanásaid.
Egyébként okozhatnak allergiás reakciót a gyógynövények is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?
- Milyen használati tárgyat nem vennél használtan?
- Hol lehet megnézni, hogy milyen orvosi ellátásokra használták fel a TAJ kártyámat?
- Most kezdtek el hirdetni valamilyen A... betűvel kezdődő fogyiszert a tv-ben, mennyibe kerül és használta már valaki?
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?