Használtál aloe verát? Milyen tapasztalataid vannak? (tudásbázis)
Én Kb. 2 évvel ezelőtt amortizálódtam le ,de maximálisan.Rengeteg antibiotikumot is kaptam amit nem lett volna szabad olyan adagban,mostmár tudom.Amikor már véres volt a székletem és vért hánytam,kórházba kerültem.Valóban gond volt (van) a bélbolyhaimmal ( IS ),akkortájt jelent meg a Probiotic,sokáig szedtem azt is emiatt.Ma már nem használom a termékeket,anyagilag piszkosul megterhelő,már ahhoz képest jól vagyok.Azt mondta az orvosom,ha nem változtatok életmódot : meghalok.
VÁLTOZTATTAM !!
Igen használtam. A konyhában növöget egy cserépben. Tegnap pl megégettem magam, letörtem belőle egy pici darabot és a növény nedvével bekentem. A fájdalom nagyon gyorsan elmúlt és abszolút nyoma sem volt másnapra.Az égésen kívül még sok másra is jó.
Ez persze nem egy "termék", hanem egy élő igazi növény, valóban jó és nem is reklámfogás.
Nos én is "csak " felhasználó vagyok.Egy bizonyos mennyiség után, már kapok ingyen is terméket. Anyukám és én kezdtük el fogyasztani.
Anyu a bélflóra immunerősítését szolgáló bogyóját szedi, 85 éves és mióta ezt szedi nem volt se influenzás, se, se,...., Valamint kialakult nála egy burzitis betegség, és azt az egyik krém rendszeres használatával hozta rendbe.( szemben a szakorvossal aki tele akarta anyát tömni szteroiddal, ami valóban káros, pláne az ő korában)A neten a NET DOKI oldalon láttam meg a nevezetes krémet és kerestem a kapcsolatot valakivel aki beléptetett, de én nem forgalmazok. Nem kötelező, de ez így olcsóbb.
Ittuk még a gélt, mindkettőnknek használt, ő is mást ivott én is , jó volt. De valóban drágák a termékek de allergiát még az eredeti terméktől nem hallottam, hogy kapott volna valaki.
Nem minden termékük nagy durranás, de pl. a C vitamin óriási eredményeket hoz annak aki szedi. Én a patikait nem tudom szedni, mert vese homokot, ( követ) okozhat, ez viszont nagy dózisban sok mindenben segít. Persze drága, most nem is engedhetem meg magamnak, pedig kéne.
Tehát agida82 sok sikert, ha kérdésed van írj és minden kötelezettség nélkül segítek.Mint említettem nem vagyok forgalmazó, de az összes szakirodalmat elolvastam, meghallgattam a témában.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
igazából olyan terméket keresek ami valóban jó és nem csak reklámfogás
Immunerősítésre szeretném használni.
mégegyszer köszi mindenkinek
Antea kedves!
Ha te egy jó minőségű eredeti terméket lecserélsz egy másikra,csak a marketing miatt , a te döntésed.
Ezekszerint veled elfelejtették közölni, hogy Úgy is lehet fogyasztó valaki hogy nem termékforgalmazó?
Használtam,használom, használni fogom.
(Ez kicsit olyan lett mint Lenin.)
Nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Eszem , iszom, kenem , fújom.
Ha bárkinek kérdése van ezzel kapcsoolatban, szívesen válaszolok.
Bár ahogy kicsit vissza olvasok, vannak egy páran rajtam kívül akik szintén felajánlották a segítséget.
Valóban jólenne tudni, hogy konkrétan mire vagy kiváncsi, vagy milyen problémára szeretnéd használni,mert egy-egy termékről is órákat lehetne beszélni.
Annyi jó tapasztalattal rendelkezünk,hogy reggelig írhatnám.
Szia!
Én négy éve ismerkedtem meg a termékekkee, és azóta sem én sem a családom( két lányom most 10 és 16 évesek ), nem fogyasztunk gyógyszereket. Minden napos termékek a családunkban, akár az étrendkiegészítőket, akár a krémeket, akár a személyi higiéniát említeném. Konkrétan mire vagy kiváncsi? Vagy csak általánosságban? Mert, órákig tudnék mesélni terméktapasztalatokat!
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?
- Milyen használati tárgyat nem vennél használtan?
- Hol lehet megnézni, hogy milyen orvosi ellátásokra használták fel a TAJ kártyámat?
- Most kezdtek el hirdetni valamilyen A... betűvel kezdődő fogyiszert a tv-ben, mennyibe kerül és használta már valaki?
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?