Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok,
Tapasztalatok: Textrade (Székesfehérvár)
Bumerang
Krém használtruha nagykereskedés
Faschionhand
Boltrakeszhasznaltruha
Sziasztok,
Veszprém megyében nyitok egy turit decemberben.
Szerencsére már majdnem minden adott a nyitashoz.
Mindenkinek az a célja hogy a legjobb minőséget szerezze be a ruhákból. Budapesten találtam nagykereket amiknek persze nagyon jó internetes honlapjuk van. Viszont nekem a ti tapasztalataitok kellenek.
Hova menjek áruért?
Légy szíves segítsetek nekem.
Szép napot!:)
Szia!
Hollandiaban kezzel valogatott,szezonalisan csomagolt hasznalt ruhakat arusito nagykert tudok ajanlani!
valogatasi lehetoseget is biztositanak!
06703136151 es telefonszamon keresheted oket!
Sziasztok!
Budapesten a 18.kerületben ismeri valaki az Easyget nevű nagykert? Vélemények érdekelnének.
Kedves Kriszta!
Kápolnásnyéken ismerek minőségi használt ruha válogatót, gyerekruha, férfi-női téli-nyári, cipő, fehérnemű, kacat stb.
Ha érdekel szívesen adok elérhetőséget. :)
Sziasztok! Hajdú-Bihar megyében keresek olyan nagykert, ahol van válogatási lehetőség. Krém, extra és I.osztályú ruhák érdekelnek.
Nagyon hálás lennék érte, ha tudna valaki ebbe segíteni nekem. :)
Tisztelt Sándor!
A cikkben szereplő 3. nagykereskedésnek (használt cipő nagyker) van Debrecenben telephelye.
Üdvözlettel
Kiss László
Sziasztok,
Most szeretnék használt ruhával és cipővel foglalkozni. Tudnátok nekem olyan nagykereket ajánlani, akik megbízhatóak és minőségi ruhájuk és cipőjük van? (én Szabolcs megyében vagyok, de bárhol érdekel ha tényleg jó )
Köszönöm, Kriszta
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide vág a téma amiről kérdezni szeretnék, de nem találtam sehol erről fórumot, hátha itt tud valaki segíteni.
Szeretnék belevágni új gyermek elsősorban mesefigurás ruha kereskedelembe, de nem tudom, hogy mennyire érné meg, nem tudok kalkulálni ugyanis sehol nem tudom megnézni a nagyker. árakat csak akkor ha regisztrálok viszont azt meg csak általában a vállalkozás adataival lehet, de én addig nem vágnék bele amíg nem rágtam át mindent körültekintően. Köszi a válaszokat.
Tisztelt Levélíró!
Írtam privátban! További kérdéseire is szívesen válaszolok.
Üdvözlettel
Kiss László
Használtruha Sikerkönyvek
kedves László!
A larimar franchise hálózatról mi a véleménye? Érdemes így kezdeni annak akinek nincs árura pénze?
köszönöm a választ előre is
Sziasztok..
Tud valaki segíteni abban, h hol tudnák jó minőségü és jó árban használt munkásruhát és katonai cuccokat venni?
Sziasztok!
Vhol mar lett emlitve, csak nem talalom az ali hasznaltruhat(al-barakah)
Mi a velemeny
Szia!
Én személy szerint csak azzal dolgozok évek óta (gyujtozsakossal).
Általában az áru 70-80 %-a használható fel. Ha jó forrás találsz szerintem azzal lehet a legnagyobb hasznot keresni. Nekem most 3 boltom van.
A ruhaimport egyébként nem rosz csak szerintem egy kicsit drága. De viszont többnyire megbízhatóak . A másik céget amit írtál nem ismerem.
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek