Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
sziasztok!
valaki vásárol itt fel géprongyot? csak a helyet foglalja.. :-)
Géprongyok, büdösek, !!!!!!!!!!!!
A mai nap ha nem kapom vissza a pénzemet, a feljelentést megteszem.
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Nyíregyházán megbízható nagykert?
köszönöm.
Szia Márti-75!
Tudsz küldeni nekem egy pár megbízható nagykert privátban? Fejér, Pest, Tolna, Baranya megyék érdekelnének.
Köszönöm, ha segítesz :)
Sziasztok!
Sokan kerestetek megbízható bálás nagykert. Ha gondoljátok szivesen segítek.Sokáig dolgoztam bálás ruhával és van 1-2 jo és rossz tapasztalatom.Ha valakit érdekel privátban szívesen válaszolok.
Kedves Fórumozók!
Visszaolvastam a fórumot, de nem találtam a kérdésemre választ, így felteszem, remélem nem haragszotok meg érte!
A kecskeméti nagykerről szeretnék kérdezni, vásárolt-e már ott valaki? mennyire volt elégedett a kapott áruval?
Köszönöm előre is!
tegnap lett irva egy komment tobb nagykerrol miert lett torolve??en rakerdeztem h mivel csaptak be es az is torolve lett 😕😕😕😕😕😕
akkor mi ertelme ennek a forumnak ha valaki velemenyt ir egybol torlik????????
Kedves mindenki!
Elnézést kell kérnem, de kórházban voltam icipicit.Viszont azt még láttam, hogy kaptam egy üzit egy hölgytől angolhonból aki segítségemet kérte begyüjtés miatt, de nem válaszoltam rá, mert agyi kapacitásom csökkent, viszont szabadulásom után boldogan láttam, hogy eltünt minden bejövő üzi. Gondolom időtúllépés miatt.
Ezért kérném a kedves hölgyet, hogy ha még aktuális, szívesen segítek, kérem keressen meg újból.
Köszi mindenkinek aki gondolt rám, állok szolgálatotokra továbbra is és szemetet még mindig a kukában találtok ingyen. Nem kell érte fizetni.
Sok sikert.
Szia,
Küdtem privát üzenetet! :-)
Sziasztok !
Jó minőségű cipőt tudtok ajánlani nekem ? Köszönöm
Szia!
Bálagold-ról ha kaptál bármiféle visszajelzést kérlek írd le nekem. Én is őket néztem ki elsősorban.
Sziasztok!
Engem is érdekelne honnan tudok beszerezni minőségi bálás ruhákat, megbízható beszerzőt keresek. Elsősorban Baba/ gyermek ruhákat.
Szia,
Ha még aktuális, akkor megírod nekem privátban az eladó elérhetőségét!?
Köszönöm, KV István
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek