Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szia, én is örökök hogy minden rendben van feléd :)
séta? :) az jó és kellemes :)
én is arra vágyom de hamarosan mi is megyünk testvéremékkel sétálni nagyokat.
ehet pénteken én is voltam benn a munkahelyemen, kell egy kis légkör változás...
jó reggelt, egy kis beszámoló :)
három napot kibírtam, ma megyek kötözésre a cső véletlen kivétele után.
kíváncsii vagyok mit mondd a doki...
rendben van e folyadék mennyiség.
a kötés nem ázott át, persze volt folyadékozás, látszik rajta a folt, de meg van száradva, szóval remélem minden rendben lesz :)
ti hogy vagytok?
remélem mindenki rendben van és pozitív gondolatokkal van tele a fejünk :))))
no meg a karácsonnyal és családdal, ajándékokkal, bejglivel és társaival :)
Szia!
Kitartást neked!
Össze fog az forrni. Türelem.
Az egyik fórumon olvastam, hogy a kollagén és a c vitamin szedése gyorsítja a gyógyulást. Én csak c vitamint szedtem.
Szorítok neked, hogy mielőbb rendben legyen minden.
Nagyon örülök, hogy nem fájt!🤗 Imádkozom a teljes gyógyulásodért és hogy ne legyen semmi gond most már🙏👍 Semmiképp ne szomorkodj, meg ne gondolkozz azon, hogy miért nem gyógyult be eddig. Szépen rendbejössz🤗
Én most estére kicsit feszülök, meg úgy érzem beduzzad. De van ott minek rendbejönni😀
öröklök hogy minden rendben van, igen szerintem is korai lett volna a 8 napos varrat szedés :)
igen ez a haskötő a legszörnyűbb ebben a folyamatban, szerintem is.:))))))
gyors gyógyulást, pihenést kívánok:)
Nagyon orulok hogy van feny az alagut vegen es biztos mostmar nem lesz semmi drukkolok🙏🏻
Koszonom ma megyek delutan remelem kicsit jobb lesz ha kezeli kiszedi a varratokat aztan lassan osszeforr muszaly mert kezdem unni mar es elszomorit de bizakodom... koszonom meg egyszer neked🙏🏻😊
szia, a mozgást már engedélyezte a doki még kedden, szóval elvagyok.
van váladék, de kevés de azért van, mert a kötésen látom hogy el van színeződve...
jónak jó az érzés hogy nem kell állandóan a csövekre figyelni :)
egyszer már volt néhány napnyi ilyen kellemes élet :)
maga a közérzetem rendben van, jobbnak határozottan jobb, de bemenni átkötésre csak akkor fogok ha nedves lenne a kötés érzésre, vagy ha nagy felületen lenne el színeződés...
a cső helyén látok elszíneződést, szóval ez eddig rendben van, a korábbi "élményekből" kiindulva. :)
tde hogy vagy? hogy érzed magad? minden rendben arra felé is? :))
köszönöm figyelmes kedves szavaid :)
az életben igyekszem mindig pozitívan hozzáállni a problémákhoz.
azért volt benne is megrendelüés nem is egyszer.
de úfy vagyok vele, ezen nem tudok változtatni, el kell fogadni, ha aggódom és stresszelek, az semmit nem segít, inkább elfogadom a helyzetet, hogy most ez van és ezt próbálom megoldani, alkalmazkodni és javulni fogok előbb utóbb :)
az embernek legnagyobb ellensége, saját maga, nem tudunk elülni magunk mellől :))))))))))))
gyors gyógyulást kívánok neked is :)
Hát paráztam is rendesen. 🤪
Drukkolok, hogy mostmár minden rendben legyen nálad is!
Mielőbbi gyors felépülést kívánok!
Köszönöm szépen!
A te eseted nagyon nem egyszerű, irigyellek, hogy mégis pozitívan állsz hozzá.
Neked is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
köszönöm szépen :)
igen, ezért is akartam hogy inkább maradjon, de majd látjuk, mi lesz, azért az biztató hogy most a cső kivételekor nem jött annyi mint korábban, ez számomra bizakodó momentum, vagy jel :)
köszönöm, viszont is hasonló jókat kívánok én is neked :)
nagyon kedves vagy, köszönöm hogy drukkolsz nekem, mondjuk nálam nincs gond mert vagy 500 méterre lakom a klinikától ahova be kell mennem kötésre :)
szóval nincs gond, csak kicsit szorítok magamnak, hogy ne legyen.
tuti folyni fog mert azért csak lejött két nap alatt 100 ml...
szóval gondolom nem lehet elzárni mint egy csapot :)
ha át is áztat akkor mebegyek kötésre, de azért holnaptól már velem lesz a lányom, igaz 10 éves de akkor sem szívesen hagyom itthon egyedül amig bemegyek kötésre...
no majd látjuk, megfogadom a tanácsod, nem idegeskedem rajta.
relax, szúúúszaaaa :))
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?