Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm
Írhatok privatba??
Sziasztok
Kit ajánlanatok hasplasztikára??
Igen, fel tudom venni, bár nekem nem a hagyományos haskotom van.
Még a doki és a nővérek is megjegyettek hogy milyen profi, ötletes, és könnyű felhelyezni :)
Köszönöm a választ :)
En is gondolok hasonlóra :)
Igazából most próbálgatom hogy milyen érzés fekve haskoto nélkül és király érzés, persze kizárólag hanyadt fekve.
De én is pont azon gondolkodtam hogy jó ötlet e amíg van varratom...
Hát lehet még néhány napig nem erőltetem, max ha atkotjuk majd otthon és látom hogy áll a varrat alatti rész :)
Örülök hogy jól vagy :)
Azért csak óvatosan :))))
szia, köszönöm nálam jól telt az ünnep :)
igaz napi kötözés volt itthon de az orvos jó híreket mondott nekem ma a kötözésen és végül is kiszedte a varrataimat.
annyit csinált hogy a kis lyukat, ami kinyílt, össze öltötte, de azt mondta minden rendben a biztonság kedvéért ölti össze hogy gyorsabban gyógyuljon, és hogy ne folyjon ki a folyadék :)
azt mondta ne aggódjak, minden rendben lesz, nincs gond.
mától éjszakára próbáljam meg levenni a haskötőt, úgyhogy remélem elég bátor leszek és elhagyom a haskötőt éjszakára :)
bár nem tudom mennyire jó ötlet, főleg hogy most öltött össze, bár valóban két öltés volt, és nem túl nagy volt a szétnyílás mértéke.
szóval lehet ma bevállalom az éjszakai 9v nélküli alvást.
feléd minden rendben?
ünnepeket arra feléd is jól teltek?
Sziasztok!
Jól vagytok sorstársak?
Jól teltek az ünnepek? 🤗
Köszönöm neked is a szavaid, bízom benne hogy így lesz :)
Megnyugtato hogy így gondolod, remélem igazad lesz és nem kezdődik minden elölről :)
Kitartást a mai naphoz.
szia, az engedély megadva :)
ma voltam kötözésen, átköttetek minden rendben, most várok 27íig, és figyelem hogy mennyi folyadék jön
az ügyeletes orvos szerint sincs semmi gond, azt mondta.
vásároltam a patikában mindent ami kell az átkötéshez, így most már mindenre - remélem mindenre - fel tudtam készülni, hogy ne legyen gond :)
neked is kellemes ünnepeket kívánok és kitartást a munkanaphoz.
vigyázz kérlek magadra és kitartást és gyors gyógyulást kívánok :)
Szia, értem, neked is köszönöm a megnyugtato szavaid.
Szoval akkor ahogy többen is mondták, ez a folyadék távozás normális jelenség, cserélgetni kell a kötést, és össze forr magától :)
Jo lenne ha "csak" ennyi lenne :)))
Köszönöm mindent és neked is kellemes ünnepeket kívánok :)
Megnéztem a képed, nekem mindkét oldal nyitva volt és tisztult,ha kezdett összeforrni megnyitotta, hogy tuti ne maradjon bent semmi :)
Ha vigasztal(lehet hogy nem 🙈) mindkét császárom így gyógyult,nekem nem varrták, magától összeforrt.
Betadine,gézlap, a császárnál septofort sebhintőpor.
Szerintem nem lesz gond, drukkolok.
Nagyon kellemes ünnepeket mindenkinek 🌲
Értem, akkor is köszönöm a választ :)
Jo olvasni amiket mondasz, megnyugtato a tapasztalatod.
Kérlek ne értsd félre, de jó tudni hogy nem kirívó esetem van :)))
Bizok benne "csak" varrni kell.
Vasárnap volt este 38 láz, azóta sem volt, kopp kopp, max 37,3 eddig.
Remélem nem is lesz több :)
De figyelem és vezetem egy eclxcell fileben a dokinak... :)
köszönöm kedves tőled :)
hát nem tudom ez jó hír e vagy sem.
bár neked gondolom nem kellett újabb műtét és egyebek, hanem "csak" újra össze varrtak, és ennyi?
mert ha "csak" ennyi és hazajöhetek, és nem kell bann maradni megfigyelésre és hasonlókra, akkor alapvetpen nem fog zavarni a dolog, de remélem gyógyulok is majd közben, mint te :)
köszönök mindent, neked :)
uhhh az igen, szóval ilyen jelenség akkor sajnos előfordulhat... :(
nem semmi amin te is átmentél ez ügyben, és irigylem a kitartásod, no meg kedves tőled ahogy tartod bennem a lelket :)
annyira kedves tőled, tőletek hogy itt vagytok és mindig számíthatok rátok :)
köszönöm neked is a sok sok tapasztalat megosztást és törödést amit kapok tőled :)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?