Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ne aggódj, nekem sem javasolta a doki,pedig én is kérdeztem,szinte könyörögtem..😊szerinte nem kell, mert sétálok,felkelek.te is mozogsz?
Sziasztok,megvolt a mütét csütörtökön,ma jöttem haza.nem volt netem,ezért nem tudtam írni.hamarosan írok a naplóba is,talán holnap már lesz energiám,ma még egész délután aludtam...😊 késön kerülteü sorra,délután vittek be.minden rendben ment,de nem gondoltam,hogy ennyire fog fájni utána..de aztán meg minden nappal jobb!😊
Sebem csak egy kicsit fáj, de nem vészes, ma is itthon óvatosan (természetesen hasam kíméltem) relatív kis súllyal edzettem. Legalább minimálisan mozgok, ha másra nem erre jó lesz. Amúgy voltam kint, gyors séta is megy már szóval remélem 2hét és már terembe is mehetek. :D
Rákerdeztem 3szor...Ha azt mondja nem kell mit tudsz tenni?Remélem neki lesz igaza!
Köszönöm úgy legyen 😊Alig várom!
Igy van :) De megbízok a dokiban vmiért csak az ;)
Köszönöm szépen jól vagyok :) Bár kicsit már fusztrál ez a kötöttség :/
Nekem julius 1.jen volt a mutetem, es mar joideje bepuhult a cicim, a tapintasa is termeszetes.. Nekem elotte is volt mellem, ez is szamit sztem, ha nincs, vagy keves az alappd, akkor a cici lememyebb marad(hat). De ha van alapod, lehet eleg egy jo felvarras is:)
Lenne egy fura kérdésem!
A dokim nem hagy békén! Állandóan buzerál, hogy olyan "szép" lány vagyok, ha már mindenhonnan eltávolítjuk a megnyúlt bőrt, csináljuk meg a cicimet is. Ááá nem tudom!!
Milyen érzés egyáltalán a ciciben a szilikon? Milyen érzés megfogni? Meg lehet valami babán tapogatni? :D
Cicisek segítsetek!
Szalad az idő! Nem sokára te is szaladni fogsz mint a nyúl és nem lesz semmi baj!:) majd teszel fel képet?
Hát erre nem találok szavakat! Én 9 naposan mozdulni nem bírtam normálisan, fájt a derekam, a sebem, mindenem!
Hihetetlen hogy neked megy!
Bár hozzá tenném, hogy nem is szabadna ilyenek csinálnod!:) ejnye!
Nem vagy semmi ! En most mar tudok edzeni , fokozatosan és márciusban műtöttek
30 napig kellett injekciozni magam clexan nal. Sosem dohanyoztam túlsúlyom sem volt. Kell es kész , kortól függetlenül illetve. 18 felett. A műtét során esetleg a véráramba leült zsír , alvadt vér rögös miatt is
Amúgy nem is mondtam, 8 naposan be tudtam menni suliba tegnap, illetve ma 9 naposan (nagyon óvatosan) tudtam edzeni is. :D
Ezek szerint én se tartozok bele ebbe a rizikó faktorba. Bízok benne. Köszi,aranyos vagy. Te hogy vagy?
Hát nem tudom...megkérdem hétfőn a dokit addig rem.minden ok lesz.. De bizok benne hogy egy ér és plasztikai sebész tudja :( hétfön már 12 napos leszek..
Igen,dohányzom. De a háziorvis szerint mindenképpen kell a tíz nap injekció,azuán jó lett volna egy vérvétel.
Tegnap voltam az orvosnal de elfelejtettem megkerdezni! Ferjem valalta h beadja a mutet utan az inekciot!
Èn se kaptam!Ma vagyok 9 napos.Kicsit tartok töle de igazábol bízok az orvosomban.Azt mondta vannak riziko faktorok és én nem tartozok bele.Szerintem bízz a dokidban és mindent ugy csinálj ahogy ö mondja akkor minden ok lesz 😉
Ez nem minden esetben igaz. En a mutet elott kaptam meg receptet es mar mutet elotti napon be kellett adnom magamnak. Mikor bent coltam ők adtak, utana meg itthon kellett a robbit magamnak beadni. De nagyon ugy tunik orvosa valogatja. Sztem kerdezz ra mert a tapasztalatok azt mutatjak, h nagyon nem mindegy hogy kapsz-e v sem.
Ezt nem szokták szerintem előre közölni, majd a műtét után mikor engednek haza megkapod a receptet és szembesülsz vele.. Ha elôre tudni akarod kèrddezz rà, hogy a Te dokidnàl mi az eljàràs..
Sziasztok! Már egy ideje olvaslak benneteket. Nekem kedden lesz a műtétem(hasplasztika) és láttam,hogy a legtöbben kaptak véralvadás gátló injekciót. Nálam ez szóba se került. Szerintetek? Vagy ez mitől függ?
Nekem is az mert akárhogy mozgok ez nem olyan intenziv azert...a körzeti dokim szabin van hétföig...hétfö reggel hivom...és sajnos amugy nagyobb a riziko faktor aki dohányzik
Huh... hallod ezt nagyon nagyon kicentizted! Megértem, hogy nem volt több szabid de ha nagyon nem megy akkor ülj le vagy osonj ki a budiba. Meg kérj meg valakit, hogy segítsen be! Ne emelgess mert tönkre teszed a végeredményt!
Skacok én ma kezdem a munkát 16nappal a műtétem után (has+cici)..😬
Nem tudom, hogy fog menni. Főként a nehezített feladatoktól félek, mint a poharak ki-be tétele a mosogatógépből, meg hasonló hajolgatós/emelgetős feladatok. Bár hajolgatók én már egy hete, azzal nincs gond ma reggel ágyneműt is cseréltem egyedül, de azért a 7óra állástól és egyéb feladatoktól kicsit be vagyok szarva..😰
Nekem 20napig kell szúrnom, szerintem ez tényleg doki függő ki mennyit ír fel. Nekem anno az Achilles műtétemnél is vagy 20-30napig kellett, az előző cicinél pedig szinten vagy 10-15napig legalább. Én is felíratnám máshol, bajod nem lehet tőle ha szúrod, de viszont ha nem akkor mint Czuczokra is igazolja sajnos, lehet belole nem is kicsi..😐
Örülők, h jobban vagy! :)
Sztem nem igazan van köze a dohányzáshoz. Sosem dohányoztam, sportolok..mégsi 10 napig kaptam. Kérdezz utána sztem. Nekem is fura, h egyáltalán nem kaptál.
Addig kell a véralvadás gátló amíg nem tudsz normálisan mozogni, gondolom ezért kaptál annyi ideig. Muteromat most műtötték vakbéllel neki 6 hétig kellett, de nem is mozgott az első négy hétben nagyon.
Nekem is fura, hogy nem mindenki ír fel véralvadásgátlót. Én magánkórházban voltam. 15 darab injekciót írtak fel nekem. Mondjuk nagyon nagy műtét volt és kétszer műtöttek 24 órán belül.
Úgy tudom fontos a véralvadásgátló.
További ajánlott fórumok: