Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hány nap utan egyenesedtetek ki!?
Nekem a doki azt mondta 2 hétig járjak görnyedve, de mar lassacskán szeretnek kiegyenesedni, mert faj a gornyedestol derekam járás közben. Na meg mar a csak 7napom van a munka kezdésig..😬😰
Ildi, köszönöm!
Judit, olvastam a naplód, annyit nevettem a megfogalmazásodon! :))))
Lehet, hogy elkezdek írni én is. Bár most még nagyon nincs mit. Max ennyit:
-12. nap: Félek. Sőt kifejezetten rettegek.
-11. nap: Félek. A kölkök verik egymást.Kiabáltam velük, most ők is félnek. Szolidaritás. Vagymi.
-10. nap: Most már alvás helyett is félek.
Szval nem lenne valami érdekfeszítő napló. Sőt, még diagnosztizálnának pánikbetegséggel a végén. :))
ilyenkor lesz ott egy kis pipa jel
ez azt jelenti mindenhol hogy az már a kedvenceid között van
a neved alatt vannak feliratok, a negyedik a kedvencek, egy kis csillag jel van előtte
ott mindenre ráfogsz találni legközelebb :)
Itt a hozzászólásom felett van egy felirat a fórum oldalak számai felett közvetlenül: bejelölöm kedvencnek
ezt klikkeld be és akkor a kedvenceid között ott lesz mindig ez a fórum, úgy mint a naplók is
így könnyen idetalálsz mindig ☺😊😀
Nonfredite, nekem sem kell szuri, mondta a dokim. Én ennek örülök, azért elég komolyan kicsinálna ha minden nap szurkálnom kéne magam. A zuram is, simán kifeküdne ha belém kéne döfnie egy tűt.
Lenne egy kérdésem, nem vagyok otthon a fórum használatában még annyira. Mikor belépek az üzeneteimbe vagy a naplókhoz nem tudom hogy tudok visszaugrani erre a felületre anélkül, hogy újra be ne ütném a gugliba, hoxa-hasplasztika. tudom, technikai analfabéta vagyok, de igyekszem tanulni.
Ildi, köszönöm a sok lóherét. Remélem szerencsét hoz a nagy napon. :)
Nonfredite, juj, az nem jó, remélem csak azért mert kicsit megviselődött a szervezeted és semmi komoly. Írj h mizu veled!!!!
Linda77 neked mikor lesz a nagy nap?
Szia!
Nekem nem kellett se elotte, se utana!
Nekem ilyen kompresszios body-m van, nem is haskotom. Max ez a kompresszios.. De kapsz veralvadasgatlo injekciokat, illetve magadnak kell adnod műtét utan egy jo ideig. Szoval gondolom ezert nem kell harisnya..:)
Sziasztok!
Első körben gyors regenerálódást mindazoknak akik már túl vannak rajta és kitartást nekünk akik még nincsenek "megkönyebbülve". :)
Azt szeretném kérdezni azoktól akik már hátuk mögött tudják a dolgot, hogy kompressziós harisnyát hordtatok a műtét előtt?
Sziasztok!mindjart otthon vagyok :) minden jo volt..most erzem feszit remélem csak a kocsi miatt...nem akarom hivni a dokit egyböl...azt mondta olyan ügyesen kimentem pisilni szurit nem ad.de este egy pohar vörösbor és kis séta...
Nagyon jol ébredtem se fejfajas se hanyinger..és aludhattam oldalt ami nekem igen jo mert haton megbolondultam volna.
Nonfredite, hogy vagy???
Voltam ma vv-en és befizettem az előleget. De ez a rettegès.....:((((
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?