Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm szépen 😙 Mindenképp jelentkezem amint eszmélek :)
Nem bánnám ha már holnap ilyenkor lenne...
Nagyon szurkolunk neked is holnapra 🍀🍀🍀🍀🍀
minden okés lesz hidd el, ne idegeskedj egy percet se
az egészséges izgalom megengedett :) ☺😊😀
jelentkezz amikor tudsz, írj ha már van hozzá erőd
De cuki vagy 😉
én is szoktam nézni ha kerek számú lesz egy hozzászólás :)
Lehet h ott van a méret is, megnézem holnap, hirtelen irdatlan mennyiségű infót leltem nálad, lehet ezen elsiklottam. Miattam ne dolgozz. :) Köszi.
A dokimban teljesen megbízom. Én kifejezettn olyat kerestem aki mem csipőtől csípőig vág. Sztem nekem nem is kell. Lapos a hasam csak gyűrött.
Ezt én nem tudom neked megmondani hogy mi a jobb, erre nem lehet válaszolni; én a biztonságra mentem, tudtam hogy a Honvéd kórházban jó kezekben leszek, két sebész fog műteni, sokan vannak a műtőben, például három altatós; az ország legmodernebb és legnagyobb plasztikai részleg az övéké
az hogy neked mi a biztonságos és megfelelő el kell hogy tudd dönteni, neked mi a fontos, az biztos hogy az orvosodban maximálisan meg kell bíznod
a kórházakban oep támogatással volt a hasplasztikám, ami azt jelenti hogy jogosult voltam ingyen a hasplasztikára, van akinek ez is mérvadó
lefogom mérni a szütyő méretét, de nincs oda írva hozzá kommentbe? többször volt már ez itt téma, jó dolog, kényelmesen lehet benne vinni a tartályt :) én egy sportboltban vettem, köntös volt benne
Szia!
Én magánra szavazok. Nagyon sok rosszat hallottam és olvastam állami kórházakról. Itt is vannak jópáran rossz tapasztalattal! De ettől persze vannak pozitív vélemények is.
A magánban kinyalták a popómat. A legmodernebb cucokkal vizsgáltak és mikor baj volt (mert nálam volt) az első jel után felfedezték! egy köhintés uTán is kivizsgálnak. Nekem pontosan ez kellett. A nővérkék a legcukibbak ott. Nem volt ciki segitseget kerni es mikor megynyomtam a csuklomra patentolt noverhivot 15masodpercen belul jott a nover. Ha azt mondtam neki hogy nem erzem jol magam akkor 2 percen belul ott volt az ugyeletes orvos es azonnal nyomatta ami kellett mert volt a korhaznak mindene. Barmit kertem azt kaptam. :)
Mi a jobb, magánkorház vagy állami? Es miert? Vagy ez csak attól függ ki milyen dokihoz megy? Vagy szempont volt vkinélmh állami/magánkórház legyen?
Ildi, az a szütyő, amit a drén cső miatt vettél kb mekkora? Hogy kötöd magadra?
Gigicsi, hány cm a hasi vágás? Sztem nem rossz a heged lennt se meg fennt se. A ráncosodást nem értem. Az mitől szokott lenni? De szép tiszta a heg.
Lányok,mezek a hegek milyen magasan vannak? Olyan nehéz a viszonyítás. A szeméremdomb felett vagy azon?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?