Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Most is jól vagyok, csak annyi hogy folyton hőemelkedésem van. Meg amúgy inkább a korházban töltött idő a szenvedés, meg a tudat hogy szarrá vágnak, ja meg a saját véred csöpőgését sem éppen kellemes nézni. :/
Most már csak érettségi után fogom amúgy is megcsináltatni, jövő nyáron, de akkor megpróbálom elérni hogy felkart+mellet megcsinálják.
Kitartás! Mindenkinek vannak hullámvölgyek, de a végén szinte mindenki azt mondja, hogy megérte és nem bánta meg.
Nekem is nagyon nehezen ment az eleje... Két hét 39 fokos láz, ja meg elvesztettem a köldökömet.. De aztán fordult a kocka, 3 hetesen már olyan jól éreztem magamat, hogy elkezdtem az edzést. Először csak óvatosan, de 6 hetesen már teljes erővel ment minden.
Az rendben van, hogy két műtétet nem csinál egyben és várni kell a felépülés miatt, nade egy évet?! 1–1,5 hónap és jöhet a következő műtét. De Te tudod...
Nekem most fogják csinálni a felkart OEP támogatással. Úgy tudom, hogy minden bőrfelesleg kimetszéssel járó műtétet támogat az OEP, ami az extrém fogyás miatt van. De javítsatok ki, ha nem jól tudom.
Doki mondta hogy a kettő között várni kell, mert nem vállal olyan hosszú műtétet egybe, és meg kell várni amíg ebből felépülök. Felkart nem akarok egyáltalán, azt a konditerem még megoldhatja, de a többit nem, ráadásul szerintem a felkart nem állja az OEP.
Valszeg felvan gyűlve nekem is a savo mert nem tudom kitapintani sem a hasizmom, ami elég furcsa.
Szia
Most vagyok 5 hetes es ugyanugy puffadok meg savosodom mint 2 meg 3 hetesen. :( nem hiszem hogy egyhamar elmulik.
Igen, nekem így csinálták. De nem nagyon fájt, olyasmi érzés, mint az injekció. De, ha izmot ér (véletlenül) az nagyon fájdalmas.
Sajnos, én is sokat küzdöttem a savóval az első hetekben.
Olvastam a naplóbejegyzésedet. Elismerésem... Ilyen idős koromban én egy vérvételnek nem mertem volna önként nekimenni...
Miért vársz a mellplasztikával egy évet? Ha már benne vagy, nem jobb lenne minél hamarabb túl lenni rajta? Meg a felkarplasztikán? (alkart írtál, szerintem csak eltévesztetted). Gondolom, a suli a legfőbb probléma... De, biztos meg lehetne oldani valahogy.
A karomat én is meg akarom csináltatni... Tegnap birkóztam egy sort az orvosommal, szerinte nem olyan vészes a karom, mint ahogy én látom. Majd meglátjuk...
Sziasztok!
Na most vagyok csak igazan besz*rva, holnapután kellene kezdenem melozni es azt hiszem egyre rosszabb ez a puffadas es savo dolog..😰 Akkora a hasam mint egy 5-6honapos terhese..😱 Emiatt a kiegyenesedes sem megy, meg mindig ugy jarok mint egy nagyanyó. John lesz ez valaha!? Es ha igen mikor? Ma vagyok ket, ket het múlva szedik a varratokat, meg szívják le a savot de ha ez addig igy marad en megorulok. Na meg a fonokom is😬 Lehet meg ezt a hetveget ki kellene hagynom munkaugyileg?
Szia
Nekem csak fura volt. Olyan hamar kirántotta a doki hogy időm sem volt felfogni mi történik. Mondta, hogy nagy levegőt de akkorra már kihúzta. :D a mocsokja.
Annyira röhögtem utána hogy ezen paráztam!:D
Megkérdezem még egyszer:
Valakinek volt mar törzsplasztikája? Vagy olyan akinek kell mkd nagy fogyás miatt van itt?
Te sem vagy semmi, 60-70kilót fogyni!👍🤘
En ugyan azt elem at mint Te, nekem sem a fajdalom (ami annyira nincs), hanem ez a "mozgássérült" eletmod ami megvisel, na meg hogy sehogy sem kényelmes igazan. Na és a pocak, nagyobb a pocakom mint elotte😱 Valoszinuleg ez a savo amit írtál is, nekem is a bal oldalamat valoszinuleg le kell szívni ha varratszedesig nem szivodna fel magátol.. Nem is banom, szivjak is csak ne lotyogjon mar ott az oldalamban, es puffasszon fel mint egy lufit allandoan..😰
Kitartást, par het es minden mehet a régi kerekvagasban, legalábbis remelem!🙏
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?