Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, volt két császárom hasi sérvem lett.Tudnátok tapasztalatot adni, hogy Pesten melyik Orvoshoz fordulhatok aki laparoszkópos műtétet csinál? Mi a feltétele a műtétnek?Köszönöm szépen.
Nikolka, en is ma vagyok 3 hetes.
Olyannyira duzzadt a hasam, hogy szinte nagyobb, mint a mutet elott volt. Faj es feszul is... valaki megnyugtathatna engem is, h mikor mulik el az odema, a duzzadas... :(
Szia Nikolka!
Én 6hetes vagyok és hasonló cipőben járok!
Olyan mintha a vágás feletti és alatti rész külön életet élne!
Nyugodjunk meg! Biztos javulni fog! Sajnos én is igen türelmetlen vagyok!
Tarts ki!
Új bejegyzés a naplómban!
Kitartás Mindenkinek!!!
Sziasztok! Ma vagyok 3 hetes. Hogy repül az idő :)
Szépen gyógyul a hegem, a varrat egyik csomólyánál lett egy picike lyukacska amin pár napja kevés savó ürült. De nem gáz. Szerintem szép a vágás. Viszont felette ha felállok haskötő nélkül olyan mindha duci lennék. Olyan úszógumi szerű. A bal csípőmnél pedig nagyon durván. De fekve nem.
Szerintetek leszek még lapos valaha? Le fog apadni a vágás felett?
Kattints a nevemre és kész.
Hogy szép lett-e a köldököm?.. Hát, nem igazán.
Szia
Bocs, hogy csak most válaszolok, de egy kicsit sűrű volt a napom.
A Honvédban műtöttek, Dr. Falus Gábor az orvosom, ő műtött. Pénteken leszek 4 hetes. Most még tényleg nagyon szép a varrat, remélem később sem lesz csúnyább. Hétvégén megyek az újabb szteroidkezelésre, bízom benne, hogy ez is védi a heget.
Ha OEP-támogatott a műtéted, akkor nem szivesen szívnak le zsírt, pedig sok esetben indokolt lenne. Én teljesen körbe vagyok vágva, de sehol nem szívtak zsírt.
Sziasztok!
Én 2 nap múlva leszek 3 hetes. Szep a sebem, de a hasam meg mindig duzzadt, feszes es kemeny. Nekem a legelejetol 10 napig csak hasszoritos bugyit kellett hordani, 10. nap ota azt sem hordom. Az orvosom kifejezetten ellenezte a haskotot, mert tulsagosan elszorit es amiatt csokkenhet a verkeringes. Kezdek aggodni, h mindenki mas hord haskotot... anelkul is szep, lapos lesz a hasam?? En alapvetoen vekony alkat vagyok (52 kg, 167 cm), nem kellett sok felesleges bort kivagni, lehet ezert sem szukseg hordanom? Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?