Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Fuuu basszus akkor jó sok mindenen túl mentél😱😱
De már lassan itt a vége ez motiváljon. Amugy a hegkorrekcio a dokim szerint nem fáj,sőt egy egyszerű ambuláns beavatkozás. Remélem mostmár tényleg helyreraknak.
Ami a cicit illeti. Hát sok idő. Én arra emlékszem hogy a laborba forgó székem van és ahogy fordultam a gépemhez annyiszor vertem be a mellem... Amugy szerintem kb két hónap után kezdett puhulni kb és szépen felülről jött belé vissza az érzés. Alul és elől a legutoljára. Ja. És kb négy hónap kellett hogy az összes víz eltávozzon belőlem amit kötött a szervezetem.(már kicsinek is érzem a csajokat a mellkasomon🙄😂)
Na csak nyugalom. Aki egyszerre csinál cicit és hasat eleve egy hero.
Nekem hála az égnek külön volt. Nem is értem a lábadozást,hogy hogyan bírjátok.🙄😳
Ami a nyarat illeti.csajok. nem agyalunk böszmeségeken. Gondoljatok bele egy nyár. Slussz. Három hónap. Még megannyi lesz az életünkben és ha télen rágyúrunk akkor a jövö nyár akkorát fog szólni mint a ház.
Higyjétek el, tavaly ugyan ez játszodott le bennem,hogy megérte?
És IGEN.csupa csupa nagybetűvel. Szóval fejet fel cicit ki hasat be(bár már senkineksincs) és tessék vonulni!!
Ja.. és télen is van wellness😜😜😜🌸
Én jól vagyok egy pici helyen nyílt meg a seb de lassan már zárul.
Ma sikeresen megcsípett egy darázs.kicsit földhöz nyomott de amúgy jól vagyok😜😜
Szia Mona!
Én is magamat ostorozom,hogy kellett ez nekem???
Gúzsba kötve egész nyáron...rámrohad ez a búvárruha!
Feketét soha többé nem viselek el magamon!!!DDD
Vígan strandolhattam volna...napozhattam...stb..ehelyett rohadok a lakásba...21től már dolgozom((és semmit nem élveztem ebből a nyárból!((
Tudom,hogy áldozatokkal jár...na de akkor is!
Nagyon profi vagy Dorinda☺👍ciciseknél is vannak ilyen zsibbadós témák...tudod?
Amúgy én jol vagyok..csak kurvára nehezen birom ezt a rohadt meleget..a szaunába😵
Tegnap Tátrában voltunk,egész nap uton,hazafelé már azt hittem letépem magamról...kész voltam!!😈
Ráadásul már a tépőzár is kezdi magát megadni...felvan kancsarodva az egész..
A lábam már ok..flektornak hála...és neked💟👍☺
Hétfőn már 6 hetes leszek,ugy ledobom magamrol az övet..mint a sz...!Néha pedig eszembejut h kellett ez nekem??most mi bajom lenne!!😵vannak ilyen kósza gondolataim is😵☺Na és Te Dorina,h vagy?
A többiek is irhatnának...igen!
Még nem járok,de ha trombozis lett volna akkor búcsút inthettem volna a guggolásoknak..😢😜
Na örülök,ha neked is bevált,csak tényleg legyen kenve mert úgy az igazi.
Én ezt használom, intervall edzéseknél összekeverem bemelegítő krémmel és hajlítóra térd köre kenem rá a térdbandázs és szuper.vagyis nekem bevállt. Illetve ha nagyobb súllyal edzek akkor néha ez tesz helyre.mert ugye egy rossz mozdulat.🙄🙄🙄🙄
Csajok ki hogy van.
Kinga , Emese, Andromeda, Mona.
Mindenki csináljon egy kicsi update-et. Érdekel mi van veletek jányok😘
Illetve akik.még ittvannak. Probálom figyelni az embereket,de kelekotya vagyok😂🤓🙈
Én is aggódtam ezekért a dolgokért,pedig én aztán tényleg null testzsirral mentem plasztikára😵mindig is lapos hasam volt..de mivel a hasam nekem is duzzat volt,én is azt gondoltam h jézusom!!😵és aztán egyik naprol a másokra azt vettem észre,h nini tök lapos☺
Én masszirozgatom..már amennyire lehet...mert ez tök idióta,nem olyan mint a cici masszir☺😵
Fú..neked nagyon fájhatott,nekem azért hálistennek ennyire nem..De azért én is elmentem trombózis ultrahagra...miután megnyugodtam☺
De azért be...ás miken kell keresztül mennünk.
Súlyzók???csak nem jársz már edzeni??
Jóó..vagy,is super a Flector👍☺tegnap este kentem be...ma egész nap nem kellett,☺👍
De azért most estére bekentem,független attól h nem fáj☺
múgy te ezt yport mellé is használod??
Köszi Dorinda!
Puszillak☺☺
Lányok ne pánikoljatok. Én ezeket a kérdéseket már könnyes szemmel végigtálaltam a dokinak aki megnyugtatott.
Vagyis.a duzzanat tök normális mindenkinek tökre más a szövete,mennyi vizet köt meg. Nekem a tavalyi műtét után fél év kellett,hogy lelapuljak. Eleve a gyógyulás 3-6hónap. 😜😜😉
A keményedés is normális folyamat,de erre szoktak ajánlani hasmasszit(ami egyszerűen vicces mert még mindig nem csinálom, bár én nem keményedek)
A pocak. Az a víz illetve az ott lévő kicsi savó plusz egy pici pocak. Kivéve annak aki kb nulla% testzsirral ment műtetni. Nekem maradt mert még lehetett volna picit fogyogatni,plusz a seb lefűzi a hasat így az ott jobban kidudorodik(doki szavait idézve)
Andromeda. Én is csak úgy mentem hogy has behúz és megy.az első 5hétbe nyista.meg sem mozdult. Erre a mai sétánál arra lettem figyelmes basszus mit csinálok. És bement.beljebb. de szerintem nem nagyon kell húzogatni mert szép lapos lesz😊😊🌸❤
Szia!
Én is épp hasonlóval küzdök mint te!(((
Én már 3,5 hetes vagyok...és borzasztóan beduzzad nekem is...és beton kemény.Azt nem tudom,hogy a keménység esetleg a hasfal korrekció miatt van?... azt nem bánnám ha úgy maradna!
Viszont ez a pöffedés engem is marhára zavar...olyan is pocakos lettem!
Eddig tök lapos voltam,,,műtét előtt..amit tudtam korrigaltam hasbehúzással,ami szépen be is rögzült!De ezt most nem tudom be sem húzni!
Én is el vagyok keseredve...hogy istenem csak nem marad tán ilyen....(((((
Sziasztok lányok! próbáltam keresni a hozzászólások között, de nem találtam semmit :( Pedig biztosan volt erről szó....2,5 hetes vagyok, hétfőn volt a varratszedésem. Doki szerint szép a hegem, ( tényleg szép :D ) nincs folyadék a hasüregemben, de ennek ellenére, ha kibontom a haskötőt, egyik oldalon határozottan kidomborodik a hasam. ( köldököm mellett kb tenyérnyi területen, egyébként mindkét oldal duzzadt kicsit, de a jobbik még a balnál is jobban)
Nyugtassatok meg légyszi, hogy ez még csinosodik?! :D
A mostani állapot is fényévekkel jobb egyébként, mint amilyen műtét előtt voltam, de azért a hozott anyagomból a lehető legjobbat szeretném :) Volt valakinek hasonló, ami idővel rendeződött? Vagy barátkozzak meg a pocimmal?
Nem baj a lényeg hogy már átment az infó..😁😊
Iszonyatosan ijesztő volt vagyis a tény hogy lehet hogy trombozis ,nem is értettük mert három négy hétre a műtétre... volt hogy éjjel fel kellett kelni alvásbol és járni mert fájt..
Amikor jó lett megkaptuk a véreredményt nézi a doki..
-na doki mit látunk?😐😯
-jók vagyunk dorina😉
-huh ennek örülök,ilyen hülyeségekre nem érek rá,hogy mélyvénás trombózis, már várnak a súlyzók a teremben😏😉😜😜
Probáld ki nem veszítesz vele semmit,de szerintem neked is fog segíteni,
Napi 2-4alkalommal kentem jó vastagon mert hamar szívja be és kellemesen masszirozd át az egész vádlit comb középig..
Számolj be róla mindenképp❤❤
Nem olvastalak,ne hari..nem kapok jelzést,(gondolom kellene)meghát nem is nagyon értek a naplohoz.
Na basszus,kemény lehetett..szegénykém,gondolom mennyire ilyesztő lehetett,ha még a dokid is megijedt.Na ebbe bele sem merek gondolni!
Nem hiszed el...ugyan ezek a fájdalmaim voltak nekem is(pedig soha életemben nem voltam lábfájós)!!nekem is bal vádli,térd,boka..
Különben és is erre gondoltam..évek óta kemény edzés,most meg semmi..😵es aztán igy jön ki...lehet h van is itthon flector...
De ari vagy💕köszönöm
Megyek megkereslek a naplomba☺
Mona. Irtam egyik nap a naplodba. Nekem volt nagyon durva lábfájdalom a doki is "megijedt" tőle
Először egy visszér krémet kellett venni no az semmit sem használt. Majd kimatekoztuk,hogy ez valszeg izomból eredő fájdalom. Előtúrtam a sporttatyobol a flectort és kb két nap alatt helyre rakta.bal vádlim fájt de volt hogy a térdemnél meg a boka környéke...(fekvés közben, állva menés közben mindenhogy fájt)
Lehet neked is ilyesmi lehet mert pl én a nagy edzést abba hagytam.és így jött ki rajtam. Lehet megérné kipróbálni
Nos..ma ügyes bajos dolgaim közepette úgy döntöttem ledobom a szaunaövet😵és felveszem az ujdonsült bugyikámat....szokás kérdése igaz,de elsőre nagyon furi volt....h nem szorit mint az öv😵köldökömnél jóval felül ér...de mikor leültem le-le gördült és ez zavart...picit szoritotta a derekam...
Hazaértem felis dobtam az övet...nem gondoltamh majd hiányozni fog!!...de jol mondta a dokim...igaza volt😵☺
Heló
Itthon vagyok. Kérdezz nyugodtan akár nyilvánosan, akár privátban.
...és én is örülök h minden rendben👍☺
Basszus...nem csoda h otthagytad a triumph-os bugyikát😵az eszem megáll ,miből volt az aranyból??1 db nem is elég..minimum 3db kell azért belőle..szerintem☺amúgy kérdezted a dokidat róla?
Uuuu na kiváncsi vagyok.😇
Most értem haza a konzultáciorol. Gyerekek olyan helyről is csurog a viz rólam amiről azt sem tudtam hogy a testem része. Minden rendben van a doki boldog mert szép lett én mégboldogabb mert szép lett.jövöhéten megint rám akar nézni mert szemmel tartja a kis nyílást.❤🌸
A bugyit én is hétfön megyek hajkurászok hátha lelek. A triumph-os 26ezres vajon mit tudhat🙄 ma láttam mert beszaladtam,hááát ott hagytam..😂😄
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?