Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nat erről még nem tok kommentet irni neked,de mient visszamenek edzeni,irom a tapasztalataimat☺amugy szerintem vsak megmacskásodott😵☺elszoktunk ám tőle rendesen,hosszú volt ez az idő nekik.😵
Nekem is lement minden izmom amiért keményen megdolgoztam...😵fe talán nem ks baj,mert lehet h most a nőiesebb vonalat fogom képviselni☺
Naprol napra bisztosan jobb lessz meglásd☺👍
Hát nekem is lesz melóm. 😂😂Nem tudom ki hogy van vele,de azt érzem a lábaimbol és a térdemből kiment az erő. Pedig a lábnapokon nem kiméltem csórikáimat.. mostmeg ha le kell guggolnom problémás a feljövetel. Vagy csak elmacskásodott..én nem tom de már jó lenne átmozgatni csak egy saját testsúlyos edzéssel...🙄🙄😜
Pont ma néztem a lábamból a popombol teljesen elment az izom.. sajnos a képek nem hazudnak🙄🙄🙄
🌸🌸🌸🌸
Kingus jobban vagy már?❤
Jaaaj édeske.köszönöm szépen, de azért okos a kép😉😉 de tényleg lapulok csurog belőlem ki a víz. Lassan a kilencedig hétre szóval ha nagy a pocak senki ne pánikoljon elengedi majd a test😊🎆
Te mona hogy vagy.megyek nézni naplókat❤❤🌸🌸
Miért láttad jobbnak?
Én pont forditva gondoltam ...ezért csinaltattam kombi plasztikot☺nézd meg a képeim nyitott vagyok!én megnézhetlek?
szia Réka! nekem is Dr. Győri Sándor csinálta a hasplasztikát 😀 két és fél éve
elégedett vagyok az eredménnyel, kopogj a naplómba és nézd meg a képeket
én nyugodt szívvel ajánlom neked doktorurat hasplasztikára!
cici műtétre Dr. Molnár Béla Ákoshoz mentem a SOTE-ra
egy év telt el a két műtét között, jobbnak láttam külön bevállalni
Szia
Nya17-et műtötte...
Kopogj nála a naploba😊
Ma vagyok pontosan 6 hetes🙋☺3napja dobtam le,de már előtte napokban is szoktattam magam!☺éjszakára feltettem,de ne kérdezd miért😵nappal pedig ha menek valahová szoritó v alakformáló bugyi(ki h mondja)☺veszek fel.
Most pl semmi nincsen rajtam,szellóztetek☺
Jajj emlékszem...olvastalak!
Mondjuk nekem a dokim már hazaengedéskor azt mondta nyugodtan aludjak oldalt,azért én kicsit vártam vele!
Szia!
Én már 2hét után úgy aludtam!
Meghaltam háton! :D
mennyi idős vagy?
Mona!
te hány hetesen dobtad le?
Gratulàlok Dorina!
Szupe lehet!!!!
Nekem még 1 hét!
De mâr kibirom fél làbon is!
(Bàr most sincs rajtam....szellőztetek!)
Nekem beton kemény a hasam...nem bànnàn ha ìgy maradna!!-mert sok munkàm van benne!Vagy ennyire megfeszìtette a hasfalam.??. Nem tom...maradhat!!lehet visszapuhul?ma vagyok 4 hetes. !
Nektek is beton?
Na fiuk lányok.
🎉🎉🎆🎆LEKERÜLT A HASKÖTÖ.🎆🎆🎉🎉
A kötözés után a doki nem adta vissza. Hát mint egy adag kilöttyent félig kötött zselatin olyannak érzem magam.ez valami borzalom.🙄🙄 De szokni kell mert LASSAN hello beach body😜👙
Kinek mennyi van még a kényszerzubbonnyal?🌸🌸😂
Ez csak amolyan ìzelìtő!
A java szeptember 1.-ên indul!😜
Sok mindenen keresztül mentél,devmost már bisztosan minden rendben lessz☺
Hegkorrekció??
A tetoválásokat én is nézegettem,szépek vannak..nekem már ugyis van pár,gondoltam elfér még 1 a hasamon☺na de ez azért még odébb van.☺
Nekem is kombinált plasztikám volt has+mellnagyobbitás...a naplomban mindent megtalálsz☺
Én 3 hét elteltével sajátomnak éreztem,pedig én nem is akartam ciciplasztikát...ez csak ugy jött☺
És kb innentől már nekem teljesen meg is puhult,tök olyan mint az igazi☺
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?