Hármas sex? (beszélgetés)
akkor ez az anyméhtej = méhpempő
Ezzel a névvel már nem ismeretlen, de még sosem mélyedtem bele, hogy miképpen is keletkezik.
ezt talattam, forditoval forditottam:
Ez a koncepció azon az elképzelésen alapul élelmiszer az állam friss, természetes és hamisítatlan, mint ez ad számunkra csalánkiütés. Royal betakarított és csomagolják az Ön számára anélkül, hogy előzőleg bármilyen átalakulási folyamat.
Egyszer fogyasztott, méhpempő nagyon jól tolerálja az emberi test, mivel tartalmaz olyan elemeket, amelyek a tökéletes megfelelője az optimális szintet vitaminok, ásványi anyagok és egyéb anyagok szükségesek szervezetünk nem képes szintetizálni.
Indikációk:
* Immunity
* Idegrendszeri
* Stressz
* Növeli a fizikai és mentális teljesítményt
* Megnövekedett étvágy
* Ellenállás vírusos fertőzések és influenza,
* csökkentése vér koleszterin
* visszaállítása a szervezetben a műtét után és az agresszív kezelés
* Küzdelem a fáradtság, kimerültség
* segítik a szervezetet a menopauza
* A szexuális diszfunkció
* Fáradtság, vérszegénység vagy anorexia.
Daganatellenes, gyulladáscsökkentő, anti-vérszegénység, antidepresszáns, anti-aging hormon szabályozó, afrodiziákum, az étvágy növekedése, megerősített, energizáló, imunoreglator, antibakteriális, antivirális.
Nos ez nagyon erdekes
A meh larvanak elso napokba nincs neme.Ha az anya meh mezel es viragporal eteti, lesz a dollgozo meh, ha anya tejel lesz a kiralnyno.
De tudomasom szerint hasznos tobb mindenre az embereknel is.Kesobb meg kikerdem a parom.
Sziasztok!
Verocska, gratula a fogyáshoz!
Nekem is el kellene kezdeni használni a hódiát. Eddig mindig az evést választottam, mikor megéheztem,....na de majd ma délután inkább fújok egyet a spay-ből.... :D
Képzeljétek belefogytam két kedvenc nacimba.A hasam is kisebb.Figyuzok a kajára és tornázok és hoodyát szedek ami csökkenti az étvágyam.Akkora sikerélmény volt hogy kényelmesek a nacik new tudjátok meg.Eddig hiába próbáltam fogyni és most ma reggel a derekam éhgyomorra mérve 86 cm ami már nem is tudom hány éve nem volt.94-93-ról indultam.Szóval nagy élmény hogy fel bírtam venni .
tegnap hálistennek kiderült hogy n. mindent őszintén elmondott egy bűne az volt hogy elvitte azt a vacakot.Se nem ivott belőle se nem cigizett sőtt amikor megérezte az energia italt a kólájába azt se itta meg.Szóval nincs nagy vész.Csak abból a szempontból hogy be tudták ugrasztani ebbe.De megmondtam hogy azokkal a gyerekekkel ne is játszon ha nem hagyák békén szóljon a tanárnak.
A buli végén haza akarta hozni de nem találta meg.Szóval megnyugottam kicsit.
Cupp a két pofidra!Megfelel? Különben aki büntetést kap nem kap díjat nem? De kivételesen te kaptál.Tehát várom kíváncsian ha csak egy sorral kevesebb lesz újat kjell írnod.Na elég szigorú vagyok?De ha többet írsz akkor esetleg én is írok egyet viszont
Zsancika még nem írt egyet se igaz dewi?Zsanci...utána te jössz.Nem akarok mindig a lánykámra vagy rudira panaszkodni ezért kaptad ezt a büntetést dewi így legalább jobb lesz a hangulatom.
nEM ANNÁL SOKKAL ÉLVEZETESEBB LESZ A BÜNTETÉSED ÉS REMÉLEM MINDENKI élvezni FOGJA.
TEHÁT ÍRNOD KELL EGY MINIMUM 15 SOROS EROTIKUS TÖRTÉNETET AMI IZGALOMBA HOZ MINDENKIT!
ERRE KAPSZ EGY 24 ÓRÁT:))))))))))))))))))))))
Szerintem mindketten mennetek kellene. Ha Niki nem ivott, akkor kisebbfajta vész. "Csak" az engedély nélküli elvétel esete forogfenn, amit nektek otthol kell rendbe tenni. Az iskolára az tartozik, mit szabad és mit nem bevinni.
A büntetésednek állok elébe :-)Remélem az életem meghagyod:-):-)