Hármas sex? (beszélgetés)
Akkor nincs gond mert rudival megizzasztottuk egymást:)
Most látom, írtad, hány éves.
Biztosan nem gondolta Niki komolyan, valószínű, fel sem mérte, h mit tesz. Milyen következményei lehetnek, nem gondolta szerintem, h ekkora hülyeséget csinál. Az is lehet, h valaki buzdította a dologra. Biztos, h kellemetlen ilyen dolog miatt a tanárnő elé vonulni, de beszélgess Nikivel, miért is tette, amit tett, stb. :)
Viszont abban igaza van Dew-inek, h lesz még rosszabb is, ha kamaszodni fog.
Már rég nem csak viccelünk vele.Most épp a lányom az aki teljesen kiborított.
Hanem? Egy jó kis hármastól?:-):-)Az tényleg a fogyózás legjobb változata :-):-)
Tavaly is volt galiba és ugyanazok vettek részt benne az ikrek és niki.Beismerte most niki hogy ő vitte az üveget.Elsőbe bevitte rudi régi elfeledett kis szex ujságjait nézegetni és amit nem értett odavitte a tanárt megkérdezni.Másodikba nem volt csak nagyobb galibája.
látom itt sem már a trió a téma:D
Már beszéltem is a zene iskola igazgatójával.Átiratom.ez volt az utolsó csepp.Az elmúlt 3 és fél év azzal telt hogy végig elégedetlen voltam az iskolával és a tanárokkal.Szóval ennyi.
Még a tavalyi bontott pezsgőnk is tönkrement.
Már költözéskor elkallódott belőle aztán a gyerekek össze is törtek belőle mert lelökték ...szóval nálunk nincs becsülete az alkoholnak:(((
De könyörgöm. Mikor jut eszébe lánynak ilyesmi? Egyértelmű hogy a fiúk mondták az ötletet.Mivel mi dísznek használjuk csak ami szeszes van így bármikor levehetett bármit.
Hát ettől nem kell félned.Én inkább örülnék neki ha kicsit zörögnének és nem az idegeskedéstől.
Jobb, ha már edződöl :-)lesz ez még rosszabb is..
Halika :-)A végén olyan csini leszel, hogy nem fogom tudni kivárni a húsz évet:-)aztán...Azé a csontjaid ne zörögjenek :-):-)
Ennyit tudok előljáróba.Mondtam hogy mennyen ő mert nekem elég volt hogy niki rosszaságait mindig nekem kell hallgatnom.
Valami konyakról volt szó.
Még valami.Reggel mondtam hogy rossz érzéssel ébredtem ilyen rossz előérzet szerűséggel.Meg is van mért.
Megyek kicsit olvasgatok amíg nem kell oviba és ebédé mennem.
Én sose ültem neki csak poár falatot ettem hogy lekössem a gyomorsavam.De nem akartam még hízni ezért inkább vacsiztam és kész.
De most azt se kívánom .Úgyhogy nekem ez a bogyi határozottan jót tett.Reméljük lemegy pár kg is.És utána igyekszem megtartani a szokásaim mármint torna kevés evés inkább gyümölcsök zöldségek.
A vacsi nekem is fontos, mert egész nap idebent nem eszek rendesen, viszont mikor hazaérünk, olyan jól esik nyugodtan kajcsizni. :)
Régebben voltam éjszakai evő, meg is látszott rajtam, de erről leszoktam szerencsére. Most már csak nagyon ritkán fordul elő, h éjszaka eszek valamit. Inkább csak iszok.
Eddig nem tudtam elhagyni a vacsit mert éjszak megfájdult úgy gyomrom hogy ennem kellett.De most simán elhagyhatnám.De mivel a bogyi szedés végén visszajön majd az étvágyam és akkor úgyse bírom elhagyni így nem is erőltetem.
Én teába próbáltam inni de olyan undorító volt hogy két pohár után hagytam a fenébe.Nekem nagyon is elveszi.Éppen egy hete szedem.
Én szűztea kapszulával próbálkoztam régebben, de az hashajtós volt. Igazából salaktalanított, meg méregtelenített, de ez azt jelentette, h iszonyatosan meghajtotta a hasam. És mivel naponta utazok egy-egy órát a munkahelyemig, meg haza, mindez, ha a buszon jön rám, igencsak kínos szituba kerülnék. Úgyh abbahagytam. :)
Na ez sem utolsó szempont... :)
Hogy energetikusabb vagy tőle. Ez rám is rám férne. Egyre jobban hajlok arra, h kipróbálom. Bár azt már most látom magam előtt, h párom nem fogja érteni, miért akarom szedni...
Tényleg nem drága.
Na majd lehet én is beszerzek belőle, és elkezdem szedni... Karácsony előtt biztosan nem jön rosszul, ha nem tudok annyit enni. :)
De 95%-ba mindenki étvágycsökkenésről számot be.Szóval oda biztos hat.MEg jobban is alszom kevesebb is elég mint eddig.Ki tudom pihizni magam eddig alig bírtam kikelni reggel 8 körül mostanság meg 6 körül magamtól ébredek.
Mármint a fogyásra elkezd hatni.Az étvágy csökkenés nekem azonnal megvolt.De írták mások de kevesen hogy nem csökkent az étvágyuk.De nekem azonnal hatott lehet azért mert nekem már agyba eldőlt hogy mégha nem is hat akkor is igyekezni fogok nem tudom:)))
pár nap amíg elkezd hatni szerintem.Lehet két hét is.De nem vagyok türelmetlen.Eleinte az voltam.De a karom is már feszesebb szóval majdcsak lesz valahogy:)))
További ajánlott fórumok: