Hármas sex? (beszélgetés)
Fiú mindkét szeme és a golyói is vadul tikitakizni kzdett :-)Csobbant a víz, buborékolt,a hab már az ablakig ért :-)A kezek felfedező simogatásra indultak. A mennyek harangocskáiról elindult a Jozofát völgyecskéje felé,mely nem szereti a böjtöket. A bébi se maradt rest, kezelésbe vette a tikitakit és.a nyelét. Már mindketten a mámor kapujának kilincsét szorongatták. Gyorsan megszárítkoztak és a hatalmas fenyő francia ágyra indultak Útközben -nem bírva vágyaikkal, vadul egymásnak estek.Nyelveik körtáncot jártak, mint a versenytáncosok a szombathelyi gálán:-)
A lady egy percre el nem engedte az alálhatatosan ágaskodó falloszt.Szinte vezette a ffit mint egy csődört a gazdája a kötőféken. Hiába minden, hamarosan elnyelte őket a szerelem szentélyében rájuk váró gyapútakaró.Gyengéden simogatni kzdték egymást.A fickó keze a lány selyemsonkái között keresett némi pihenést. A csupi puncika szinte mint a rózsa nyílott ki előtte.A fiu már érezte azt a finom illatot amit annyira szeretett már a régi idők óta.Nem is tudott uralkodni magán tovább.Nyelvével körözni kezdett a domboruló párnácska alatt .A fekete baba se volt rest,lassan száját a formás makk végéhez illesztette, s kényztetés gyönyöreiben részesítette a gyönyörök feszülő rúdját. Már fogytán volt a lvegőjűk.Ekkor remek vörösbort szolgált a kristály pohárba töltve a kedvesének. Gyöngyözve csorgott lefelé bársonyosan.Egy pár csep a nunira került.Nem hagyhatta kárbaveszni a finom nedüt. A ffi cseppenként lefetyelte fel,kellemes bizsergést okozva már szinte remegtek a beteljesülés utáni vágytól.Lassan hüvelyébe vezette a kifényesedett kardot a nemes amazon Sóhaj szakadt fel minkettőjükből, majd gyengéd ritmussal ringásba kezdtek.Már az éden kertjében járva kezük marcangolni kezdte ziháló testük domborúlatait. Egy mélységi bejárás után a libegő lédi besejében ritmikus szivattyut érzett, mire a ffi elárasztotta a legértékesebb nedűvel a csodák rózsaszín rózsájának bennsejét.
Egymás karjaiban álomba szenderegve folytatták az időm végezetéig.
Egy igen jóbarátommal esett meg eme eset.igy mesélte egyszer nekem.
Egy csodaszemű szénfekete ifjú hölgyet vitt elé a jószerencse egyik este. Szeme mint csillag ragyogott. Barátomban tűz lobogott.
Be is bújtak a buborékos kádba egy kis masszázsra.Előtte a hölgyemény csipkés selyem költeményben lejtett lágy zenére, olyan táncot, hogy jojózott a
Na akkor ti sem alszotok már az én kedvesem is szólt hogy úgy készüljek hogy nem alszunk:)))ő is 3 napot koplalt ilyenkor szokta mondani hogy "megerőszakít"
de nem tehetek róla mivel az első két este full rosszul éreztem magam meg roni is nagyon nyugtalan volt.Tegnap már jobb volt de ronikám még mindig sokat mászkált.Úgyhogy örültem hogy alhatok.Ma sem vagyok túl fitt de már jobban vagyok:
Nálatok szabad lesz a konyhaasztal? Megyünk mi is, mert itt sosem vagyunk egyedül.:)
Már 3 napja koplalok, a párom mindig fáradt.:(
Remélem ma már nem lesz, mert megerőszakolom.:)))