Hármas sex? (beszélgetés)
te szegény...utálok megázni...Hanna mikor pici volt imádott az esőben állni...mindent elkövetett hogy minden ruhadarabja átázzon...és hát vele én is :)...most sem hord soha ernyőt sem kapucnit...az esőben ennyi a jó, bennem van hogy ő imádja
Azt csak úgy gondolja...próbára is lehet tenni.Na ma a sapim nem találtam és persze hogy az előtt kezdett esni hogy mennem kellett a fiúké és az ebédé.És mikor jöttem velük hazafelé nem még jobban elkezdett szakadni?De annyira hogy a kabátom átázott.
tudjuk :) de vigyázzni kell hogy ők se feledjék
Én bíz' a nem :-)
Már rég tudom :-):-)
Hát igen de sajna rudinak is csak most jutott eszébe.Kérdés mikor fog megint.De már ez is haladás.Szerintem eljutott neki amit a múltkor mondtam az udvarlásról nem gondoljátok?Ha van érzelem van szex.Tudjátok mire gondolok.
Gratula kedves :-) __--(*{
Pont azért kapod talán :-)Igy esetleg máskor is elvisz :-):-)Látod milyen aranyosak a ffiak?Muszály őket szeretni :-):-):-):-):-)
hogy én mennyi csókot kapok ha elmondanám rudinak lehet féltékeny lenne:)))))
jaj de piszok vagy dewi:)))))))))))
Új híreim vannak:
7.5 év után tegnap kaptam először a kedvesemtől rózsacsokrot és teljesítette szívem vágyát kettesbe elmentünk vendéglőzni és nagyon gavallér volt mert azt mondta ne foglalkozzak az árakkal most.El se tudjátok képzelni mennyire szeretem érte.Egyszerűen csodás hogy ennyire odafigyelt rám és kettesbe elmentünk randizni.
Régebben is vett nagynéha virágot de nőnapra és anyáknapjára ,nem a születésnapomra.Legtöbbször elsumákolta.De most.... jaj el se tudom mondani mennyire boldoggá tett.
Feltakarítottad?sebaj :-)Majd a műa cimbimmel összepiszkoljuk lelkiismeretesen:-):-)Puszi a hugodnak is :-):-)figyu kedves,már lekellett volna cserélni a söprűdet egy új,családi járgányra, most nem lett volna. Gond a sár:-):-):-):-)cupp
Még van 9 nap melóm, utána szabad vagyok, mehetek festeni.:) Én nem tudnám félbehagyni a melót.
Mindegy már lemondtam róla.Teljesen feltakarítottam a konyhát is szóval már túljutottam rajta.Mindenesetre ma nem tudtunk kimenni muterékhoz mert esett az éjszaka éás az ő bekötőjük agyagos sáros szóval nem suzukinak való.Majd a jövő héten.De helyette nálunk volt a húgom délelőtt és két órakkor ment csak el.Szépen eljátszott nikiékkel amíg én rendet vágtam a lakásba mindenhol kivéve a mosogatás.De az már holnap lezavarom és kész.
Dehogy nem :-)még én is kifesteném neked, ha jól bedobnád magad :-):-)ígérj nek szendvics (dupla ) kexet Annak nem tud ellenállni.. én se tudnék::-):-):-)
Nár nem bízom benne hogy ki lesz festve pedig tényleg nagyon vártam mindegy majd lesz valami.Most megyek kicsit kikapcsolódni.
Ó te szegény, meg tudlak érteni. Fogadd tőlem meleg, baráti símogatásom :-)és vígasztaló együttérzésem.Lehet, ha kicsit jobban beveted magad a rudidnál, simi és szép szavakkal tűzdelt kedveskedésekkel, elérted volna. Lehet,azt hitte,nem annyira fontos neked. Vigasztalásul elárulom, nálam is hasonló a helyzet. Mentségemre csak az szolgálhat,hogy én az égész lakásnak fogtam neki egyedül.Közben meg sok egyébb teendő is összejött, de ma már az uj szobában ébredtem :-)Fennséges érzés volt látni a munkám eredményeit :-)Év végén jönnek a gyerekek, nem ismernek rá az otthonomra :-)Karácsonyig még ki lehet festeni kedves :-)dobd be magad és légy vidám :-)A mosoly szépít:-)
És most senki ne mondja hogy legyek türelmes mert abszolút ez az utolsó ami most segít.
)))))))))))))))))) hát nem haragszom már ez bizti megbocsátottam.Most viszont kész vagyok érzelmileg.Hetek óta türelmesen elviseltem a kupit a javítgatások után szó nélkül összetakarítottam.A múlt hétvégén agyon dolgoztam, magam hogy most ki legyen festve és erre Rudi kijelenti hogy nem lesz kifestve hogy majd júniusba mert akkor itthon lesz.Most nekem el kell viselnem ezt a félkész állapotot még fél éven keresztül mikor már előttem volt hogy hogy fog kinézni a nappali az ablakot hogy derkorálom mi hova kerül.Úgyhogy most nagyon rossz hangulatba kerültem.Annyira vártam de annyira.Nagyon régen nem esett ilyen rosszul semmi,nem ért ekkora csalódás.Egyszerűen leírni sem tudom.Inkább olvastam és nem beszéltem senkivel hogy ne bőgjem el magam.Tényleg hetek óta takarítottam güriztem a semmiért.
Akkor remélem megbocsájtottál kedvesem?:-)15helyett 26 sort írtam :-)Igyekeztem magamat adni :-)Az élet humorosan szebb A jó szex kettesben is lehet jó. Hármasban meg Bizti frenetikus fog lenni ha eltelik eza csekély 20 év:-)Majd megírjuk a hoxára,ide a fórumodra:-)
kezdünk rájönni lehet a kedvesemet befűzöm egy kis történet írásra:)))nekem már írt sajna törölnöm kellett mert a gyerekek játszottak a telómmal és nehogy elolvassák.
Hát az biztos hogy van humorod hogy a golyók tikitakizni kezdtek:))))erre így még sose gondoltam pedig...)))))))ha bele gondolunk:))) de ügyesen megoldottad szóval jó lett a hangulatom kis kéjenc a bor pár cseppje....
hát a tegnap esténk nekünk is jó volt volt ott is tikitaki remélem mindenkinek:))))ki is találtunk egy érdekes játékot amit próbáltam tovább fejleszteni:)))hát dewikém humoros és vicces is volt amit írtál szóval ügyes vagy.
Én sosem voltam egy a sok közül:-)
Persze , elhiszem, csak a ferfiak mas fajtta konyveket olvasnak alttalaba.
Én szeretek szépen beszélnivaló,meg udvarolni. Már 8éves koromban könyvtárba jártam. Mindíg megdícsért a könyvtáros,Hubayné, kedves tanárnőm :-)Rengeteg regényt olvastam.Beleéltem mindíg magam. Így lett alkoholista apám mellett is csodákkal teli gyermekkorom :-)Az elején kikérdezett a könyvtáros a könyvekböl. Akkor meg azért dícsért, hogy millyen jól elmondtam. Szárnyakat kaptam a büszkeségtől:-)Szép gyermekkor hol van ma már?..
Ferfi legalabb is ritkan beszel , ir igy.
Erről jut eszembe, régesrégen volt, beadtam egy pályázatot egy ifjúsági klub vezetésére és azt mondták annyira szépen van írva,hogy azt csak nő írhatta. Erre én megsértődtem :-):-)Persze,még fiatal voltam. Régi szép idők :-)
Köszönöm Ez nagyon kedves tőled :-)Eddigi leghosszabb prózám.
Te biztos ff vagy? Tul szep megfogalmazas egy fftol.Jo ejt.:)
Gratualok, jo iro lenel, nem csak kolto.:))
További ajánlott fórumok: