Hármas sex? (beszélgetés)
A kis ínyenc.Mostanába jobban rajta vagyok én is a szexen.Reggel nem tudom minek köszönhettem de lehet hogy a múltkori beszélgetésnek hatására de úgy ébresztett amit már évek óta nem csinált.Meséltem nektek.
Nagyon nagyon finom simogatással kezdi hogy szinte csak a bugyit érinti az ujja hegye és fokozatosan erőteljesebb de nagyon lassan erősít be.És a végén ilyenkor één sose élvezek hanem ő jön be és az orgazmus na ilyenkor frenetikus.Kedvesem mint a cüvek ilyenkorra már.Hűűű haljátok tisztára leizzadtam reggel annyira jó volt.
nagyon jó dolog, csak sok kosszal jár a szövés. Van egy tüske is, azzal lábtörlőt lehet készíteni.
A kis hamis..látod plastic manna már röhög)))))))))))
én süteményért szoktam elküldeni a zembert, vagy rátelefonálok, hogy munkából jövet vegye meg. :D
A párom is édes, de vannak sósabb részei is.:)
Habár csokihabbal ott is édes.:))
ja értem.Egyszer muterék is akartak beszerezni
Nagyon is ismerős érzés.Volt olyan hogy addig addig mondtam rudinak hogy fogta magát és az én kedvemért elment és hozott csokit.Hűűűű azt az élvezetet ahogy a számba vettem és szinte szétolvad..hmmmmm az összes érzékem elzsongott olyan kielégítő élmény volt::::::::)))))))))))))
elszakadt a felvetőszál a lánykám szövőkeretén.
pontosan....a fejemben vagy Verocska :)))
a sósat nem tőlem kapod...én az édes vagyok :)))
Elképzelem magam elé hogy plastic leveszi a szemüvegét és nekihasal a billentyűzetnek és miközbe nyalja leesik a székről:)))hihi
Nekem ritkán van édesség ehetnékem, de akkor muszáj ennem, mert folyton az jár eszembe. :D
Az ebéden én is túl vagyok, borsóleves tarhonyáshús, meg desszertnek a csaloncuki.
Most megtanulok takácscsomót kötni, aztán belevetem magam a munkába. :D
Nagyon jóóóóóóó! :)))
Most a billentyűzetet nyalogassam?:)))
Inkább este egy kis sósabbat.:))))))))))
Most nálunk is.Ugyanis a mikulás csomagba mindenki kapott egy-egy tábla csokit is amit egy az egybe félre tettünk a gyerekek beleegyezésével.Sőtt a karácsonyfára is ők mondták miket tegyünk majd fel és kiszedegették a csomagjaikból azokat a csokikat amikot nem kértek a szaloncukrokat ás a pici cukrokat is.Úgyhogy senki nem csapta el a hasát.A mikulások meg ki vannak sorjázva az ablakba de karácsonyig azokat is megeszegetik.
én ritkán eszem édességet de akkor hasfájásig...mohó és telhetetlen vagyok...de hát mikor ha nem ilyenkor....mostmár nekem is kitart egy évig...tuszkolok neked egy kis szaloncukrot a billentyűk között jó Plastyc?
Majdnem lelohadtam. Ha nem írod a végére a tejberizst, sikerült volna.:)))
Hát igen rossz is az mikor megvesz az ember egy kis édességé de nincs semmi.
Nálunk mindig van tartalék..... :D
Lelohasszalak?Én almát eszem.Az előbb bűnöztem mert megettem egy balatont és most az almával teszem jóvá.De nem bírok enni mert úgy érzem dugig vagyok.Pedig csak kis lencselevest ettem másfél merőnyit meg egy merőnyi tejberizst.Plussz a balaton.De még a fél alma sem fog lemenni.
Helyes! Egy édesszájú pasit nem illik izgatni, amikor nincs egy betevő falat édesség sem a tulajdonában.:)))
Sziasztok!
Ki kellett elégítenem az édesség hiányomat. Most hetekig elleszek nass nélkül.
be is fejeztem, már el is tiltottam magamtól a többit. :D
Sziasztok! Addig izgattok, hogy nekiesem a kislány mikuláscsomagjának.:)
sziasztok! én is pont szaloncukrot eszem...ez bonbonetti rumízű mazsolás...finom naon..finom
Ne izgassatok itt a szaloncukorral!:))
Sokféle. Vegyesen vettem egy fél kilót, egyik jobb, mint a másik. A baylises, meg valami mogyorós különösen fini.
Milyen ízű.Helló plastic épp el akarunk menni de azért írd megvárom
További ajánlott fórumok: